Hårsnakk og tips!

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg får til hestehalen min når jeg har hår surret rundt den i toppen. For de som kjenner meg, eller ser meg så vet de fra før at dette ikke er mitt eget hår. Mitt eget går akkurat ned til skuldrene når jeg har en helt høy hestehale som er festet på toppen. Jeg har helt siden jeg begynte å farge håret og klippet meg heeelt kort i 7ende klasse så har jeg aldri hatt mer enn skulderlangt hår. Men nå det siste året så har det utrolig nok begynt å vokse igjen, den eneste forskjellen er vell at jeg har sluttet å farge det det så ofte, også bruker jeg noen tabletter som heter ølgjær. I år har jeg kun bleket etterveksten to ganger, en i januar og en gang i juni. Da jeg hadde rosa hår var det kun en shampoo fra frisøren som gikk ut av seg selv og ikke gjorde håret slitt. Helt genialt!

Det jeg bruker når jeg har den lange hestehalen er luxushair sin ponytail deluxe som er på tilbud nå til 1099, før pris er 1299 (ikke noe reklame). Denne finnes i 10 forskjellige farger, og kan kjøpes ved å klikke HER. Nå har jeg hatt min i 10 måneder og det er ikke før nå at den begynner å bli slitt i tuppene, jeg har også bleket det en gang da jeg prøvde å få det rosa med den shampooen, det funket ikke 😛 Men det er nok grunnen til at det er litt slitt, noe som kan klippes bort, så kvaliteten på dette er helt amazing! Ett annet lite tips er at jeg har brukt en hårkur som tas i tørt hår istedenfor å bruke spray, helt genialt!

Jeg har i allefall vært veldig fornøyd med mitt. Nå har jeg jo planlagt å farge håret mitt i desember. Da har jeg også et før bilde av håret så jeg kan se hvor mye det har vokst. Jeg gleder meg så, jeg har planlagt denne fargen helt siden august men bestemte meg for å vente lengst mulig med å gjøre det. Jeg vurderer også å sette på hairtalk extension som ikke skal slite noe særlig på håret, det blir isåfall ikke før nyåret. Jeg føler håret har så mye å si og for min del liker jeg det best når det er langt. Vell, dette var dagens hårsnakk, håper dere som lurte på dette fikk de svarene dere trengte også ønsker jeg dere en fin dag 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg