Blanke ark.

Vell, dette er min blogg nr? Lover det blir det siste iallefall. Jeg har hatt X antall blogger siden jeg begynte på ungdomsskolen og vært litt frem og tilbake på hele blogg greia. I løpet av alle disse årene har jeg også til tider delt ting jeg ikke burde delt, og skrevet ting som jeg burde holdt for meg selv. Men man lever, feiler og forhåpentligvis lærer. Jeg er en veldig åpen og ærlig person, men litt filter må man da ha. Jeg har jo prøvd meg noen ganger med å slutte helt, men når jeg først har slettet bloggen og bestemt meg for å slutte så klør det plutselig i fingrene igjen.

Litt kort om meg selv så heter jeg Jeanette, er født i 1992 så jeg 25 år nå. Jeg kommer i fra en liten bygd med navn Kvinesdal på Sørlandet. Jeg er utdannet helsefagarbeider og jobber i hjemmesykepleien og på en omsorgsbolig. Jeg er mamma til en gutt som heter Egil Andrè som kom til verden en fin sommerdag i 2010, allerede til sommeren blir denne “lille” skatten hele 8 år(!) Sammen har vi 3 katter som er “barna våres”.

Fremover på denne bloggen vil det meste handle om bilen min, som er så Harry at den har fått seg sitt eget navn; Bimmeline. En bmw E61, disse fem seriene som jeg egentlig ikke liker fordi de er så lange, og stygge bak. Vell, min skal etterhvert bli en av de veldig få som er ok. Gud som jeg gleder meg til å få den bilen ferdig, igjen! Ellers blir det nok noen personlige innlegg her og der, litt mat og oppskrifter, familie livet og andre ting som faller meg inn i hverdagen. Vi får se da 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg