Energiboost.

Hola, dere kan tro det er ei fornøyd frøken som skriver til dere nå, jeg har nemlig sprunget fra meg 1,7 mil på mølla. Noe så deilig! Jeg pleide jo å ha en mil daglig før, men den rutinen skled jeg helt ut ifra da jeg ble singel i fjord. Sommeren meldte sin ankomst og med fint vær, flotte mennesker og gøye ting som skjer ble det en del alkohol i helgene, noe som fortsatte ut over høsten og mot vinteren igjen. Jaja, det er jo viktig å leve litt også ;p

Jeg merker veldig godt at jeg ikke er 18 lengre, og blir så utrolig utslitt etter en kveld ute, enten det er en liten eller stor mengde alkohol som blir inntatt. Til “vanlig”, iallefall før i tiden så var jeg som oftest kun ute en gang i mnd maks, det er egentlig slik jeg liker det best, så da vi startet dette året har jeg gått tilbake til det, sett bort ifra påska da, der jeg satt som tidenes festbrems på dag nr 2.

Jeg gikk av nattevakt mandags morgen og har faktisk fri helt til torsdag! Jeg har kun tre jobbvakter denne uken og det utnyttes max! Jeg røk på en spontan tur ut på lørdagen, og har sovet hele 36 timer på to døgn. Det vil si at jeg har lagt meg samtidig som E på kveldene og sovet frem til vi skal opp å gjøre han klar til skolen, der jeg videre har sovet mens han har vært på skolen. Jeg har egentlig over en lengre periode vært utrolig sliten, helt siden jeg gikk gravid har jeg slitt en del med blant annet lavt blodtrykk, blodprosent, lite jern. I perioder får jeg blodtrykksfall der alt bare surrer rundt og blir helt svart, utrolig slitsomt og siden jeg har vært tom for jerntablettene mine og vitaminene er det vell på tide å få meg ett skikkelig påfyll der.

Etter at E var ferdig på skolen på mandag tok vi en tur til Lyngdal sammen med Lil’sis for å kjøpe rulleskøyter. Jeg har jo ikke gått på dette siden jeg var liten, så det var stas for både liten og stor, som E sa “Jeg fikk ikke sovet inatt for jeg gledet meg så”, slike ting varmer mammahjertet mitt maks <3 For en takknemlig liten skjønning jeg har.

Jeg og E har kost oss så mye ute sammen med lil’sis idag. Kvalitetstid med disse gullene er virkelig det beste. Heldige meg!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg