Begynnelsen på “minne beinet”

Endelig er jeg i gang! Jeg har sikkert snakket om dette i 1,5 år nå, visst ikke 2 at jeg ville fylle venstre beinet mitt med ting som var typisk broren min, der mye av det var ting vi også hadde tilfelles, og nå har jeg endelig fått unnagjort den første og viktigste delen, nemlig bilen hans. Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, og har planene klare (for lengst). Det kommer til å bli så bra når det endelig blir ferdig.

Nå ble ikke kvaliteten på dette bilde så helt bra, men. Jeg har egentlig hatt planene for låret klare, mens leggen har jeg vært litt usikker på, helt frem til idag. Nå fikk jeg endelig en god idè til hva som blir der, som jeg gleder meg så til å få på, og vise! Det blir så B-R-A at det kribler i hele kroppen her. Jeg må bare ikke være like treg med neste time, som jeg har vært med de siste. Jeg har jo klart 2 stk nå på 5 dager, det er iallefall fremskritt fremfor ett års mellomrom. Jeg føler liksom bare det blir vondere med årene, så jeg trenger en “liten” pause mellom hver gang. Utrolig nok gikk denne smertefritt unna, takk gud for det.

Tatoveringen ble tatt i Lyngdal hos Svenni, som har tatt de fleste tatoveringene jeg har. Jeg har faktisk tatovert meg på 8 forskjellige steder, og Svenni er en soleklar nr 1. Så utrolig dyktig, effektiv og billig! Alltid like fornøyd, og det beste er at når jeg ikke helt har visst hva jeg skulle hatt, så er jeg i trygge hender på at han finner noe som blir bra 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg