Fra rosa til blond >

Som de fleste har lagt merke til så er håret mitt blondt igjen, og jeg aner ikke hvor mange spørsmål jeg har fått om jeg har vært hos frisøren. Jeg har ikke vært hos frisøren nei, kun bade i saltvannet i Santorini og vips så ble det blondt igjen gitt. Jeg visste egentlig at det lysnet i saltvann etter at jeg badet her hjemme like før vi reiste, dermed hadde jeg kjøpt med meg en “fargebombe kur” som jeg kunne ta i håret for å bevare fargen. Etter den første dagen der det allerede lysnet en god del fant jeg ut at jeg heller kastet den fargebomben og heller skulle bli blond igjen. Så hvem tror dere lå å fløt rundt på vannet dag inn og dag ut? Joda, effektiv endring av hårfarge det.

Det var faktisk 2,5 mnd siden jeg farget det rosa, og med hjelp av en fargekur har jeg klart å holde den fargen uten å måtte farge det på nytt pga falming og ettervekst, så håret har med andre ord hatt det veldig bra i den perioden. Jeg bestemte meg også for å ta av extentionsene når jeg skulle reise, for å ikke ødelegge det der nede, eller gå å irritere meg over det lange håret i varmen, noe håret mitt har hatt veldig godt av. Jeg ser allerede at det har vokst bittelitt på de tre ukene.

Jeg har iallefall lært meg at jeg trives best som blond, nå må jeg bare klare å holde det. Det klør jo i fingrene etter å prøve noe nytt innimellom. Nå er iallefall 2 uker med ferie over, og jeg er veldig klar for å komme tilbake på jobb igjen! Ha en fin start på uka dere <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg