I det siste…

❤️ FAMILIE ❤️

Bildet ovenfor er fra begravelsen til pappaen min da vi tok et siste farvel for snart 19 år siden. Jeg husker dette øyeblikket fra bildet som om det var i går. Jeg satt gjennom hele kirka uten å felle en eneste tåre, men i dèt vi kom ut og kisten skulle senkes ned, samtidig som det ble kastet jord over, da falt jeg sammen. Sist uke tok vi et siste farvel med bestefaren min som gikk bort fra oss. Det verste jeg vet er å se når mennesker rundt meg ikke har det bra, og jeg synes så forferdelig synd på bestemoren min som har mistet mannen hun har vært gift med i hele 49 år. Altså, shit det er lenge og virkelig godt gjort. Verdens sterkeste dame, uten tvil familiens klippe i alle år. Jeg er så heldig som har vokst opp med så flotte besteforeldre.

Fineste gutten jeg vet om <3

Jeg gikk av nattevakt sist torsdag som var dagen etter at bestefaren min ble begravet. Meg og søskenbarnet mitt fant da ut at vi skulle ha sleepover hos bestemor sammen med barnet hennes. Det er rundt ti år siden sist jeg sov der, som liten sov jeg der jo minst en gang i uka. Jeg stortrivdes hos bestemor, noe jeg fremdeles gjør. Vi startet med å handle litt og kjøpte med oss en film vi kunne se, men i dèt vi kommer til bestemor sier hun at hun hadde tenkt til å gi oss penger, passe på barnet til søskenbarnet mitt og sende oss på rocken. Valget var lett, ingenting fristet mer enn en skikkelig kosekveld med bestemoren våres. Som vi koste oss, burde så absolutt skje oftere, selv i en alder av 25! Hehe. Jeg er så sykt familiekjær av meg og får aldri nok tid sammen med dem.

Resten av fri helgen ble like fin med babyshower, kvalitetstid med søskenbarnet mitt, gjensynsglede med bestis som er hjemme fra oslo og ikke minst en spontantur til rudskogen på lørdagen! Retnings sans har jeg aldri hatt, men å bruke 10(!) timer til rudskogen var litt i overkant. Vi kom i alle fall frem til slutt. Det er noe magisk med den stemninga i rudskogen. Alle er så hyggelige, glade og imøtekommende, og jeg fikk med meg katastrofe, mads hansen og tix så da er frøkna fornøyd! Det ble en tidlig kveld, like greit med tanke på at vi fikk kommet oss raskt hjem igjen dagen etter.

Nå er en ny uke i gang, håper dere får en fin en 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg