En magisk helg <3

For en magisk helg jeg har hatt. Jeg kan jo ikke annet enn å smile når det er fri helg, fint vær og gode mennesker. En god blanding av avslapping, trening, fornuftige ting og  godt selskap. Jeg startet fredagen med en liten spontan tur til Egon i Kristiansand sammen med to andre venninner. Det er jo evigheter siden jeg har sett dem begge så det var så koselig å få sett dem igjen, endelig. Tiden bare flyr i godt selskap, og jeg var vell ikke hjemme før i 1 tiden på natten før jeg fant veien til drømmeland.

Til tross for en dårlig nattsøvn pga denne varmen så våknet jeg ganske så uthvilt klokken 11 og bestemte meg for å ta lillesøsteren min med på en liten topptur til dyreknuden. Videre gikk vi til kyrefjell, skomakertippen og ned motsatt vei igjen så vi kom til vakre Sande på Feda. Det var der bestemoren min vokste opp som liten, og den plassen der er bare så fin!

Etter turen tok vi oss en tur på butikken før vi gikk hjem, laget oss mat, bakte en kake til våres “reserve mamma” som hadde bursdag på fredag og sminket oss. Deretter tok vi turen til mamma for å overrekke kaka til bursdagsbarnet. Vi avsluttet kvelden med med enda ett par turen til fots å la bak oss 2 mil til slutt.

Planen var egentlig å komme meg tidlig i seng, men jeg havnet heller på besøk hos en venninne i Flekkefjord, før jeg hentet noen venner av meg i Lyngdal å kjøre de hjem. Søndagen ble egentlig bare brukt til søvn og trening før jeg hentet hjem E etter en uke hos pappaen sin og tok han og lillebroren min med ut til bestemoren min for et lite kvelds besøk. Denne helgen har bare vært fin fra start til slutt, ja takk til flere av disse <3 

Nå er jeg rimelig klar for å kicke i gang denne nye uka. Håper dere får en fin mandag 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg