En perfekt langhelg.

Allerede på torsdag tok denne frøkna helg, og gjett om den har vært fin helt fra start til slutt? Jeg føler meg så heldig som har det så bra, og ikke minst som har så mange fine mennesker rundt meg. Jeg sluttet på jobb klokken 16 på torsdag, og tilbrakte kvelden sammen med to venninner fra Mandal og Lyngdal som jeg ikke hadde sett på en evighet. Det var så koselig å endelig ha noe kvalitetstid sammen igjen.

Fredag fikk jeg en god nattsøvn før jeg og lille søsteren min tok turen til dyreknuden, videre hadde jeg en økt på mølla og litt styrketrening hjemme før jeg tok turen til Høgfjell med ei venninne. På kvelden møttes vi noen jenter hos henne for pizza og chill, avsluttet med litt kveldsråning. Vell, da er kvelden komplett for denne frøkna. En bedre fredag skal man lete lenge etter.

Igjen, det er så deilig å kunne legge seg uten å ha på noe alarm for å våkne. Jeg våknet av meg selv lørdagsmorgen, trente litt før jeg hentet hjem E. Videre skulle vi i overraskelse bursdag til bestemor som fylte 70 år denne uka. Familiens støtteklippe som fortjener det aller beste til enhver tid <3 Videre skulle vi i selskap nr to til min kjære lillebror som fylte seks år. Der avsluttet vi dagen sammen med familien <3

Dagen idag har blitt brukt til en gå tur til dyreparken sammen med E og lillebror, før E fikk besøk og vi tok oss en ny gåtur sammen med mamma. Etter det har barna lekt og kost seg mens jeg bare har slappet av helt. En skikkelig kose søndag, noe hele denne helgen har vært.

P E R F E K T <3

Nå ser jeg frem til en ny uke sammen med E som blir siste ferieuken før skoledag. Jeg har selv fri nesten hele uken, så det passer oss veldig bra! Håper dere alle har hatt en suuuper helg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg