Aktiv start på uka.

Som dagene flyr når man har det bra. Jeg føler nettopp det var fredag, og nå er vi allerede kommet til torsdagen i uka etter, hvor blir dagene av? Av og til vil jeg bare pause det hele litt og nyte øyeblikkene litt ekstra, for tiden går så altfor fort! Jeg startet sist fri helg bra med en bytur til Flekkefjord sammen med mamma, besta og kidsa for å kjøpe inn litt nye klær til skolestart. De vokser så fort, og i tillegg er det på tide å bytte ut sommerklærne med noe høstnytt nå, og som butikkselger så vil jeg helt klart si at høsten er den årstiden vi har så utrolig mye fine og gode klær. Etter litt kleshopping stakk vi innom tollboden for lunch før tok turen hjemover igjen. En fin og koselig dag ble avsluttet med ett besøk hos bestemor der også to av søskenbarnene mine var på besøk for helgen.

På lørdagen reiste E opp til pappaen sin for en ny uke der igjen mens jeg fikk unnagjort litt nødvendige ting rundt i huset. Jeg har faktisk telt igjennom at jeg kun har vært ute (å drukket alkohol) tre ganger siden midten av Mai, og endte opp med å ta turen til Mandal på Skalldyren som en fjerde. Jeg har merket så godt på kroppen hvor mye bedre den fungerer på trening, og hvor mye mer energi og motivasjon jeg har hatt at jeg føler liksom ikke jeg gidder å ut, men en gang i blant er ok. Vi startet hos en venninne før vi tok turen videre til byen for å høre staysman og Mads. Det ble en veldig rolig og kort kveld for min del, noe som passet meg greit. Lært seg å drikke med ved gitt, bedre sent en aldri?

Jeg pleier likevel alltid å være helt ferdig i dagene etterpå. Da snakker jeg ikke bare kun om søndagen, men helt frem til torsdagen sånn treningsmessig. Jeg pleier hverken ha motivasjon, energi eller lyst. Men denne søndagen, da slo jeg til med to mil på mølla og nyvaska hus. Jeg kunne jo ikke starte mandagen noe dårligere så da ble det en mil på mølla og en tur til Dyreknuden sammen med søsteren min. 

Tirsdagen startet jeg med en styrketreningsøkt sammen med bestis, etterfulgt av en tur til Høgåsen før jobb. Fra jobb ble det en mil på mølla og en tur til Månen i Lyngdal med søsteren min. Jeg kjente godt på kroppen at den var sliten nå, og siden jeg hadde fri dagen etter tenkte jeg å utnytte det med å sove så lenge jeg bare ville. Hele tolv timer ble jeg liggende, mens regnet plasket ned utenfor. Finnes det egentlig noe bedre å sove til? Bortsett fra sove musikk da, jeg er helt avhengig. 

Siden jeg hadde fri igår og sov lenge hadde jeg likevel nok av tid til å finne på akkurat det jeg ville, som endte med en tur til Høgfjell i Flekkefjord, mila på mølla og baking av sunnere boller. Jeg har ENDELIG knekt koden og funnet noen som både mamma, besta og resten av familien liker. 

Nå er torsdagen her, og jeg går på nattevaktshelg frem til mandag, som vil si at jeg har vi nesten hele neste uke da E er kommer hjem igjen. Gjett om det skal nytes. Fordelen med å jobbe turnus, iallefall på natt, er at jeg har en del dager fri innimellom. 

Håper uka deres har vært bra, så langt 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg