Etter en dårlig dag >

Ventes en ny og bedre dag!

Er det noe jeg hater i hverdagen så er det for eksempel å pante flasker. Er det noe jeg hater mer enn det? Å gå på kirkegården. Jeg vet ikke helt hvorfor men jeg blir bare uvel av tanken og liker helt ærlig ikke å vise meg der. Når jeg går inn der, så er det jo åpenbart hva jeg skal og jeg vil ikke være “stakkarslig”, og jeg vil ikke være den jenta som “alltid” sørger. Etter at jeg delte innlegget jeg la ut her på bloggen igår, på facebook siden min (som finnes her), så fikk jeg en kommentar fra et familiemedlem som var godt å våkne til. 

Jeg var tross alt kun seks år gammel, og på de 19 årene pappaen min har vært borte, så er det mange minner som nå er “glemt”, samtidig husker jeg jo noe, men om jeg husker det slik det var, eller slik jeg ønsker det var? Det vet jeg faktisk ikke alltid. Det var det godt å få en liten bekreftelse på det. Kommentaren var denne; “Den turen husker jeg Jeanette dere skulle til Lyngdal. Jeg snakket med ham etterpå. Jeg forklarte ham at små barn sovner alltid i bilen, han forstod dette når jeg forklarte det❤️. Nå ble jeg overrasket over at du husket denne episoden, jeg husker det som det var igår❤️”

Gårsdagen ble brukt til å sove ut etter nattevakt, før jeg skulle på ann igjen. Etter 9 timers søvn stod jeg opp for å få unnagjort litt trening, og hadde itillegg tid til litt etterlengtet selvpleie, luksus! 

Jeg har nevnt tidligere at jeg er med i et team sammen med noen utrolig flinke og skjønner jenter, der dere kan bestiller produkter fra Nu skin hos meg. Da jeg ble med i dette var noe av det første jeg bestilte selv en pakke med bestselgerne der du får 7 produkter til prisen av 4. Denne pakken består av whitening toothpaste (gratis), moisture mist (gratis), contour lipgloss (gratis), mudmask, polishing peel, green te kosttilskudd og curling maskara. Siste nevnte har blitt min nye favoritt, og det skal en del til å slå den faste maskaraen jeg har brukt fra max factor i rundt 10 år + nå, men denne? Helt fantastisk! Det er den jeg har selt mest av selv. Du kan lese mer om den HER.

Jeg verken snuser eller drikker kaffe, men jeg er veldig glad i pepsi max! Det vil si at jeg drikke sjeldent vann, og bare pepsi max. Helt krise faktisk, det kan gå dagesvis der jeg ikke har fått i meg vann, heldigvis har jeg blitt flinkere der = mindre vondt i hode og svimmel 😉 Uansett, denne tannkremen er med på å gjøre tennene hvitere så fra nå av er det kun denne som skal bli brukt fremover. Den inneholder også fluor og hjelper mot dannelse av tannstein og plakk og har 24 timers beskyttelse. Bildet ovenfor blir forresten “før” bildet.

Neste steg blir polishing peel som i kliniske forsøk har vist seg å være like god som en profesjonell mikrodermabrasjons behandling. Det er vell ingenting som er som en nypolert bil? Vell heller ikke med et nypolert ansikt. Denne kremen gir en silkemyk og glødende hud. ​Påføres med et jevnt lag på tørr hud og masseres godt inn, da kvitter du deg med døde hudceller. NB unngå øyeområdet. Skylles av med varmt vann.

Så var det mudmask. Vanligvis hater jeg slike ansiktsmasker og synes det er noe skikkelig graps! Men denne er ett unntak siden den er lett og fjerne og huden blir helt fantastisk. Denne smøres på, tørker inn og drar ut urenheter, absorberer døde hudceller og passer for alle hudtyper. Nå er jeg veldig heldig og har en fin hud, for det meste iallefall, men det er likevel digg med en glatt og myk hud etterpå. Man kan bli litt rød etter maska, derfor anbefales det å bruke den på kvelden, selv har jeg aldri blitt rød tho. Denne kan selvfølgelig også brukes for menn, og alle steder på kroppen og hjelper blant annet på strekkmerker, øker blodsirkulasjonen og inneholder hele 50 mineraler. Has på i ca 20 minutter.

En annen favoritt er blitt selvbruningen ved navn insta glow. Jeg har lenge brukt mousse fordi jeg føler det sitter finest og ikke gir skjolder, så jeg var litt skeptisk til denne som da er en krem, og der imponerte den! Lett å påføre, god fuktighet, lite lukt og ikke en eneste skjolde. Helt klart en favoritt når man trenger litt ekstra brunfarge, som i tillegg gir en solbrun glød.

Dersom dere er interessert i produktene og vil ha mer info, eller bestille så kan dere sende meg en melding på facebook, profilen min finner du her!  Jeg har også en egen gruppe der du kan bli med i, for de som ønsker 🙂

Ha en fin dag dere <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg