Pitarull.

Jeg liker at jeg endelig har blitt mindre kresen når det kommer til mat, iallefall litt. Det er så mye som jeg bare bestemmer meg for at “det liker jeg ikke”, uten at jeg noensinne har smakt på det. En ny favoritt har blitt aioli, altså det sammen med søtpotetfries? YAM! I tillegg kan det brukes sammen med så mye. Denne helgen testet vi det ut i grove pitabrød, sammen med hjertesalat, rødløk, avokado og kylling. Det hørtes så rart ut å skulle ha søtpotetfries i pitabrød, men dette kombinasjonen var en skikkelig matfest.

Burde prøves 🙂 Nå venter jobb på Cubus, ha en fin onsdag dere <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg