Et nytt kapittel.

Etter seks år i mitt lille “dukkehus” sammen med E er dagen kommet hvor jeg har solgt huset mitt og flyttet ut. Endelig, om det er lov å si? Jeg har aldri verken trivdes eller følt meg hjemme der så nå skal det bli skikkelig godt å lukke disse dørene å åpne noen nye etterhvert. Til tross for at jeg hadde en måned på meg før ny eier skulle overta, så startet jeg flyttingen allerede i det jeg fikk beskjed at huset var solgt, og pakkingen? Den har jeg startet på for flere måneder siden. Bare litt klar si.

Jeg bestemte meg nemlig allerede tidlig i vår at det var på tide å selge huset og finne noe annet, dermed startet jeg med å fikse opp litt med maling, gulv riving, gulv legging og andre småting rundt omkring som måtte fikses. Her fikk jeg god hjem fra bestemor, søskenbarnet mitt, tante og hennes kjæreste, noe jeg er så utrolig takknemlig for. Fine, gode familien min!

Selv om jeg er “alene” og verken er sterk, har noe varebil eller henger selv så er jeg iallefall sta og bestemt, noe man kommer veldig langt med. Jeg flytter kun opp en gate, så jeg har faktisk båret opp møbler til fots. Både tv benk, bord, stoler, kommode, hagemøbler, halve sofaen, og sengen min(!) Jeg lurer virkelig på hva naboene har tenkt i det jeg har gått frem og tilbake med disse møblene. Haha, for et syn! Jeg skal jo ærlig innrømme at det ble en del tungt i lengden, men opp skulle det.

Nå er vi kommet oss godt til rette i barndomshjemmet mitt, hvor vi stortrives. Nå ser jeg bare frem til en skikkelig koselig julemåned, ikke nok med det så blir vi alle “barna” samlet til jul, sammen med søskenbarnet mitt som endelig har flyttet hjem igjen. Endelig er alt komplett! Denne fine lørdagen skal virkelig nytes, det samme må dere <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg