Bedre hverdag med tegreen.

Egen reklame.

God morgen dere, jeg titter innom en liten tur denne fredags morgenen for å gi dere et lite tips. I juni i fjord tikket det inn en hyggelig melding fra ei veldig søt jente, som lurte på om jeg ville bli med i et team. Etter litt tenking sa jeg til slutt ja, og bestilte meg hjem en del produkter som jeg selv skulle teste ut for å få mine egne erfaringer, før jeg skulle selge videre.

Jeg bestilte meg en pakke som heter beauty box som inneholder 7 produkter, men man betaler kun for 4 av dem, blant annet var en boks med 30 kapsler tegreen. Jeg hadde hørt litt om disse fra før, men personlig så tror jeg ikke så mye på slike typer tabletter. Det eneste jeg har tatt har vært jern fordi jeg har måttet, via legen.

Jeg har så lenge jeg kan huske slitt med utrolige magesmerter dersom jeg får i meg melk og / eller mel. Jeg burde kanskje ha sjekket opp i om jeg er allergisk men har aldri fått gjort dette, og disse smertene hindrer ikke meg i å ta meg en bolle, for å si det sånn, hehe!

Det første jeg la merke til når jeg tok disse tegreen tablettene var at magesmertene forsvant, det var som ett nytt liv bare det i seg selv.  Inntaket av disse tablettene bidrar til å beskytte kroppen og forsterker dens naturlige forsvar. En annen ting jeg har slitt med utenom magesmertene er mye svimmelhet og kvalme, jeg har siden graviditeten slitt med lavt blodtrykk, blodprosent, jern osv, mens etter at jeg begynte på tegreen så har jeg mer energi, i tillegg skal disse også bidra til mindre stress, bedre søvn kvalitet og en sunnere kropp som igjen gir en penere hud.

Sist men ikke minst, den setter i gang forbrenningen, spesielt reduserer den magefett. Jeg har selv tatt av meg 4 kg siden jeg begynte på disse, kombinert med litt kondisjonstrening, og har en kunde som har tatt av seg hele 8 kg på 6 måneder. Jeg blir så glad når disse hjelper på andre også, spesielt for oss som sliter med disse magesmertene. Det er jo helt forferdelig! Dersom dette kunne vært noe for deg, kan du sende meg en PM her så kommer jeg med info 🙂

Nå skal jeg bare levere E på skolen, så er det rett i seng etter nattens nattevakt, før Cubus venter klokken 14 igjen. Ha en fin helg da, dere <3

1 kommentar
  1. Hei. Er det slik at du blir sjokkert visst du blir kontaktet av Vi Menn?

   Du burde stille på photoshoot for dei!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg