Det siste jeg …

God morgen dere <3 Jeg merket sist jeg la ut en slik liste så var det noe dere likte, så jeg kjører på med enda en ny en igjen, så blir dere enda litt bedre kjent med meg også 🙂

Måltidet du spiste? Havregrøt med peanøttsmør og banan. Det er så godt, spesielt om man blander proteinpulver og vann om til en slags krem og har på, yam!

Drikken du drakk? Vann.

Har dere forresten smakt disse på bildet ovenfor? Så sykt gode på smak, og øker virkelig energi nivået til treningsøkten. Anbefales, kan bestille på thights.no 🙂

Kjøpet du gjorde? Utenom mathandling, taxi og frisørbesøk, så var det en bursdagsgave til ei venninne av meg på lørdag, med andre ord… Jeg har vært flink 🙂 Burde miste korte mitt oftere ser jeg.

Siste sang du hørte på? Ariana Grande – 7 rings.

Filmen du så? Det er så lenge siden at det husker jeg ikke, men jeg så nettopp gjennom “13 Reasons why” på netflix mens jeg var sengeliggende. Jeg har aldri skjønt meg på hvordan folk kan gråte av serie og lignende, men jeg gråt selv ca hver eneste episode. Veldig sterk serie som for min del rippet opp i mye vonde minner, og ting som foregår akkurat nå.

Boken du leste? Jeg leser igrunnen aldri boken, men jeg leste nylig Sophie Elise sin med “Elsk meg”, og Anniken sin “Bare en natt til”, også har jeg nettopp begynt på Isabel Raad sin.

Teksten på bildet ovenfor er fra boken til Sophie Elise “elsk meg”.  Jeg kjente meg så syyykt igjen, det tror jeg vi er mange som gjør.

Notatet du skrev? “Ingenting som er verdt det kommer smertefritt”. Jeg skriver alltid ned ting i notater faktisk.

Personen du begynte å følge på instagram? “Victoriaaofficial, jeg har blitt helt hektet på sangen hennes “want it back”. Hun har en utrolig fin stemme, og den teksten.. Døds bra!

Var på ferie? Gud, juni i fjord! Da var jeg i santorini sammen med to venninner. Nå skal vi snart få planlagt neste tur igjen, gleder meg allerede. For en super gjeng å reise med <3

Fine reisefølge mitt <3

Var på fylla? Det var på lørdag, jeg klarte nesten en hvit måned! Jeg pleier faktisk alltid å holde hver Januar edru, men når Cascada kommer til lille Kvinesdal og Harvest steller i stand til en super kveld, da kunne jeg ikke droppe det. Jeg var veldig i tvil siden jeg har fått beskjed om å holde meg i ro og formen har vært dårlig i det siste, eventuelt gå edru, men det ble “litt” alkohol, og kvelden var super vellykket, så absolutt verdt det! Hvit måned har jeg ofte i løpet av året så det tar jeg heller igjen en annen gang B-)

Nå skal kidsa leveres på skolen mens jeg skal få gjort noe fornuftig i mellomtiden. Ha en fin dag så lenge <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg