Leker firebarnsmor.

Vil du være med å leke firebarnsfar?

Neida. Haha, jada du kan bare himle med øynene, men det er min kinda humor. Uansett, FOR en fin dag vi har hatt i dag. Jeg hadde kun en liten vakt på Cubus fra 14 til 18 og har dermed fått utnyttet tiden før og etter jobb maks. Revolution spilte på bryggerhuset i kveld, så mens mamma og besta tok turen der, tok jeg med meg alle fire kidsa på topptur til Dyreknuden, en liten is date og avsluttet kvelden med et kaldt bad ute.

Det å gå tur er jo ikke akkurat favoritt tingen til barna, og med tanke på Kristoffer som kun er fem tenkte jeg at han fort kom til å bli sliten. Vell, der trodde jeg feil. Han sprang så å si hele turen opp. Nå er det i alle fall noen slitne barn som er på vei til å finne drømmeland <3

Dager som dette.

For en nydelig dag vi våknet opp til i dag. Jeg og E hadde lillebroren min på overnatting i natt, noe som var så altfor lenge siden sist. Både jeg og mamma har 50/50 på barna, og har de motsatt uke noe som gjør alt vi sjeldent er samlet alle. Veldig kjedelig at det er slikt, derfor utnytter vi det ekstra godt når vi først har sjansen. De begynner jo også på samme skole til høsten så da får de sett hverandre der også, noe de gleder seg veldig til. Vi startet dagen med en liten morgenstund for guttene med smoothie mens jeg pakket klart for en liten stund på stranda. Jeg har ikke badet i Norge siden jeg kom hjem fra Santorini så det ble i alle fall en kald, men deilig fornøyelse. Det er så gøy å se hvor flink E har blitt til å svømme også.

Lillebror og hulda. Haha jeg ser ut som en skikkelig huleboer med det håret, ingen sminke og sola i øynene.

Det ble ikke lange turen i og med at jeg skulle på jobb 14:45, så det gjaldt å utnytte tiden vi har mest mulig, noe vi absolutt gjorde <3 Ja takk til flere slike dager!

Takknemlig.

For rett over ett par måneder siden ble en av mine bestevenninner mamma for første gang, til en nydelig og helt perfekt gutt. Denne gutten ble døpt for snart ett par uker siden, og heldige meg har fått æren av å være hans fadder. Jeg er så utrolig takknemlig for tilliten og gleder meg til å se denne gutten vokse opp. Til tross for at de bor i Vennesla så kommer jeg ofte til å stikke innom for å besøke de. Dere vet den følelsen av at man kommer hjem? Den får jeg på besøk hos de. Jeg er så stolt over venninna mi som har fått denne herlige gutten til verden, og mammarollen kunne hun ikke passet bedre.

Gjett om vi skal finne på masse gøy i tiden som kommer. Nydelige lille Jakob.

Fra rosa til blond >

Som de fleste har lagt merke til så er håret mitt blondt igjen, og jeg aner ikke hvor mange spørsmål jeg har fått om jeg har vært hos frisøren. Jeg har ikke vært hos frisøren nei, kun bade i saltvannet i Santorini og vips så ble det blondt igjen gitt. Jeg visste egentlig at det lysnet i saltvann etter at jeg badet her hjemme like før vi reiste, dermed hadde jeg kjøpt med meg en “fargebombe kur” som jeg kunne ta i håret for å bevare fargen. Etter den første dagen der det allerede lysnet en god del fant jeg ut at jeg heller kastet den fargebomben og heller skulle bli blond igjen. Så hvem tror dere lå å fløt rundt på vannet dag inn og dag ut? Joda, effektiv endring av hårfarge det.

Det var faktisk 2,5 mnd siden jeg farget det rosa, og med hjelp av en fargekur har jeg klart å holde den fargen uten å måtte farge det på nytt pga falming og ettervekst, så håret har med andre ord hatt det veldig bra i den perioden. Jeg bestemte meg også for å ta av extentionsene når jeg skulle reise, for å ikke ødelegge det der nede, eller gå å irritere meg over det lange håret i varmen, noe håret mitt har hatt veldig godt av. Jeg ser allerede at det har vokst bittelitt på de tre ukene.

Jeg har iallefall lært meg at jeg trives best som blond, nå må jeg bare klare å holde det. Det klør jo i fingrene etter å prøve noe nytt innimellom. Nå er iallefall 2 uker med ferie over, og jeg er veldig klar for å komme tilbake på jobb igjen! Ha en fin start på uka dere <3

Begynnelsen på “minne beinet”

Endelig er jeg i gang! Jeg har sikkert snakket om dette i 1,5 år nå, visst ikke 2 at jeg ville fylle venstre beinet mitt med ting som var typisk broren min, der mye av det var ting vi også hadde tilfelles, og nå har jeg endelig fått unnagjort den første og viktigste delen, nemlig bilen hans. Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, og har planene klare (for lengst). Det kommer til å bli så bra når det endelig blir ferdig.

Nå ble ikke kvaliteten på dette bilde så helt bra, men. Jeg har egentlig hatt planene for låret klare, mens leggen har jeg vært litt usikker på, helt frem til idag. Nå fikk jeg endelig en god idè til hva som blir der, som jeg gleder meg så til å få på, og vise! Det blir så B-R-A at det kribler i hele kroppen her. Jeg må bare ikke være like treg med neste time, som jeg har vært med de siste. Jeg har jo klart 2 stk nå på 5 dager, det er iallefall fremskritt fremfor ett års mellomrom. Jeg føler liksom bare det blir vondere med årene, så jeg trenger en “liten” pause mellom hver gang. Utrolig nok gikk denne smertefritt unna, takk gud for det.

Tatoveringen ble tatt i Lyngdal hos Svenni, som har tatt de fleste tatoveringene jeg har. Jeg har faktisk tatovert meg på 8 forskjellige steder, og Svenni er en soleklar nr 1. Så utrolig dyktig, effektiv og billig! Alltid like fornøyd, og det beste er at når jeg ikke helt har visst hva jeg skulle hatt, så er jeg i trygge hender på at han finner noe som blir bra 🙂

Jentetur til Santorini.

Som jeg nevnte tidligere så reiste jeg til Santorini i Hellas der jeg var en uke sammen med to venninner, Vi kom hjem på lørdag som var etter en helt fantastisk tur. Vi er en skikkelig god match sammen når det gjelder å reise på ferie. Vi fikk utnyttet dagene skikkelig og opplevde så mye spennende sammen. Jeg er den typen som sjeldent drikker noe alkohol de gangene vi har reist til varmere strøk, og er mer der at jeg vil slappe av, og heller oppleve nye steder.

Jeg har egentlig aldri trengt å bruke solkrem i og med at jeg aldri blir solbrent, noe jeg har klart og brent meg på ett par ganger allerede det siste året. Til tross for det ble det lite solkrem den første dagen, noe som resulterte i en svidd tomat allerede på dag 1. De neste dagene fikk jeg både brannblemmer, soleksem og flassing. Så for all del, bruk overdrevent solkrem. Det har jeg endelig lært meg 😉

Som sagt, dette er fra første dagen :))) 

Slik så jeg ut 70% av ferien, Santorinis nye badeløve.

Vi fikk reist inn til hovedstaden i Santorini som lå en liten buss tur unna, besøkt den røde stranden, vært der de spilte inn mamma Mia filmen og en tur til en aktiv vulkan der vi også svømte rundt i vannet der, veldig spesiell opplevelse. Jeg fikk meg også en ny tatovering som kommer i et eget innlegg. Litt loco må man være. “Det er jo ferie” som Birre sa ;p

Når jenta er like fin som utsikten i Oia <3

Fine jentene mine, på tur rundt på vulkanen.

Fra den røde stranden vi var på, som jeg har storkost meg på tur med de flotte, gode jentene mine. Vi hadde strålende fint vær hver eneste dag, og over snittet varmt, men herlig! Borte bra, men hjemme best, selv om jeg allerede gleder meg til neste tur sammen. 

Jeg har fremdeles ferie ut denne uka også, så den skal utnyttes maks med “lille” E <3

Adios.

Etter at jeg reiste til Rhodos sammen med to venninner i fjord, fant vi ut å gjenta det i året etter som plutselig er . Til tross for at turen var planlagt var vi enda usikre på hvor og når, og endte til slutt opp med Santorini som også ligger i Hellas. Dersom dere har sett mamma Mia filmen så er det altså der vi reiser, og utifra bildene ser denne plassen helt fantastisk ut. som jeg gleder meg. Vi bestilte jo nettopp turen, og allerede inatt reiser vi og blir borte en uke. Jeg gleder meg så til å få koblet helt av, ha late dager med soling, kalde drinker, avkjøling med bading og i det hele tatt bare ha skikkelig kvalitets tid med gurlsa mens vi utforsker dette fine stedet.

Nå er jeg skikkelig reise klar kjenne jeg! God helg til dere, enn så lenge <3