En magisk helg <3

For en magisk helg jeg har hatt. Jeg kan jo ikke annet enn å smile når det er fri helg, fint vær og gode mennesker. En god blanding av avslapping, trening, fornuftige ting og  godt selskap. Jeg startet fredagen med en liten spontan tur til Egon i Kristiansand sammen med to andre venninner. Det er jo evigheter siden jeg har sett dem begge så det var så koselig å få sett dem igjen, endelig. Tiden bare flyr i godt selskap, og jeg var vell ikke hjemme før i 1 tiden på natten før jeg fant veien til drømmeland.

Til tross for en dårlig nattsøvn pga denne varmen så våknet jeg ganske så uthvilt klokken 11 og bestemte meg for å ta lillesøsteren min med på en liten topptur til dyreknuden. Videre gikk vi til kyrefjell, skomakertippen og ned motsatt vei igjen så vi kom til vakre Sande på Feda. Det var der bestemoren min vokste opp som liten, og den plassen der er bare så fin!

Etter turen tok vi oss en tur på butikken før vi gikk hjem, laget oss mat, bakte en kake til våres “reserve mamma” som hadde bursdag på fredag og sminket oss. Deretter tok vi turen til mamma for å overrekke kaka til bursdagsbarnet. Vi avsluttet kvelden med med enda ett par turen til fots å la bak oss 2 mil til slutt.

Planen var egentlig å komme meg tidlig i seng, men jeg havnet heller på besøk hos en venninne i Flekkefjord, før jeg hentet noen venner av meg i Lyngdal å kjøre de hjem. Søndagen ble egentlig bare brukt til søvn og trening før jeg hentet hjem E etter en uke hos pappaen sin og tok han og lillebroren min med ut til bestemoren min for et lite kvelds besøk. Denne helgen har bare vært fin fra start til slutt, ja takk til flere av disse <3 

Nå er jeg rimelig klar for å kicke i gang denne nye uka. Håper dere får en fin mandag 🙂

2 favoritter fra Nu’skin.

//EgenReklame

Riktig god lørdagsmorgen! Som jeg nevnte tidligere i uka hadde jeg blitt med i et team og mottok nylig min første pakke med produkter jeg vil teste ut og endelig har jeg fått testet ut to av produktene til Nuskin som ble mascaraen og Contouring lip gloss. Jeg testet de ut i begynnelsen av uka, og har brukt de hver dag siden. Så fornøyd

Jeg er veldig nøye når det kommer til mascara og har dermed brukt en fast fra max factor i åres vis nå, til tross for at jeg har prøvd en hel del andre. Jeg var ganske sikker på at ingen kunne klare å erstatte favoritten men joda! Denne mascaraen fra nuskin var helt amazing Den la seg fint på vippene å ga både lengde og fylde. Jeg er den typen som tar på litt lag for å få mest mulig på, noe jeg kunne gjøre uten å få noen som helst klumper. Den gir også næring og pleier vippene Til tross for svette treningsøkter og solsteking har mascaraen holdt seg like fint, til og med dagen etter! (For de som kjenner meg vet dere jo hvor dårlig jeg er til å fjerne sminken min, ops!)

Lipglossen er også et must, spesielt for meg som ofte er tørr på leppene. Denne holdt seg på nesten hele dagen og fukter bra. Finnes også i farger  Det er klinisk bevist at den større fylde og fasong på leppene innen ca 3 uker, noen merker til og med før. Dette skjer fordi den stimulerer kollagenproduksjonen i leppevevet. fukter bra og inneholder antioksidanter. I likhet til andre så merker du ikke noe svie eller “prikker” av denne.

Dersom dere skulle være interessert i produktene, kan dere gjerne sende meg en melding på Facebook HER for mer info og pris. Ellers håper jeg dere får en fin helg videre. Nyt været dere som er så heldige å ha det like solfylt som vi på Sørlandet 

Kvalitetstid.

God fredags morgen og skikkelig god helg til dere!

Jeg og E satte litt å tenkte på hva vi skulle finne på igår når været var så fint, siden vi ville finne på noe litt annet enn å dra på stranden hver dag. Vi endte opp med å ta med oss besta, hans oldemor på tur til Kristiansand. Bilturen bort og hjem igjen gikk raskt unna i godt selskap, og vi storkoste oss sammen med “ålla”, Vi tok først turen innom Egon for litt mat, før vi gikk rundt i butikkene.

Selv er jeg faktisk ikke noe “shoppe menneske”, og bruker ikke noe særlig tid. Skal jeg ha noe, så vet jeg hva. Mens EA derimot, når han er i sitt ess, da koser han seg! Det er så gøy når han selv er med å finne klærne, hvordan han finner ut hva som passer sammen og hva han vil ha. Det hele endte med en ny garderobe til han, med friske sommerklær og noe høst nytt. Da er han fornøyd gitt! Vi avsluttet det hele med en tur innom lekebutikken og en is på vei hjem. I dèt vi kom inn døren her hjemme hadde han oppvisning for meg i alle klærne før han ville vi skulle ut å ta noen bilder, so we did!

Den fineste jeg vet <3

Nå tar vi turen til stranda sammen med familien, håper dere får en minst like fin dag 🙂

NU SKIN – The best you.

God morgen! For noen uker siden fikk jeg en melding på Facebook fra en skjønn frøken om å bli med i et team. Slike meldinger dukker stadig opp, med det ene tilbudet etter det andre og jeg har alltid pent måtte takket nei. Mye på grunn av at jeg ikke har hatt troa på at det er noe jeg kommer til å tjene på, og fordi at det rett og slett bare ikke har interessert meg. Men denne meldingen var noe helt annet. Det vekket en interesse inni meg som gjorde meg både nysgjerrig og spent. Etter noen meldinger frem og tilbake og en super koselig samtale takket jeg ja til denne muligheten. Jeg tror så absolutt at dette kan være noe for meg og gleder meg til å komme i gang.

Jeg mottok min første bestilling sist fredag med de produktene jeg selv vil begynne å teste ut. Jeg har fått prøvd litt frem til nå og er allerede veldig fornøyd. Jeg kommer til å lage egne innlegg med før og etter bilder, info osv. Alltid gøy med noe nytt😁

Ha en fin dag dere ❤️

I det siste…

❤️ FAMILIE ❤️

Bildet ovenfor er fra begravelsen til pappaen min da vi tok et siste farvel for snart 19 år siden. Jeg husker dette øyeblikket fra bildet som om det var i går. Jeg satt gjennom hele kirka uten å felle en eneste tåre, men i dèt vi kom ut og kisten skulle senkes ned, samtidig som det ble kastet jord over, da falt jeg sammen. Sist uke tok vi et siste farvel med bestefaren min som gikk bort fra oss. Det verste jeg vet er å se når mennesker rundt meg ikke har det bra, og jeg synes så forferdelig synd på bestemoren min som har mistet mannen hun har vært gift med i hele 49 år. Altså, shit det er lenge og virkelig godt gjort. Verdens sterkeste dame, uten tvil familiens klippe i alle år. Jeg er så heldig som har vokst opp med så flotte besteforeldre.

Fineste gutten jeg vet om <3

Jeg gikk av nattevakt sist torsdag som var dagen etter at bestefaren min ble begravet. Meg og søskenbarnet mitt fant da ut at vi skulle ha sleepover hos bestemor sammen med barnet hennes. Det er rundt ti år siden sist jeg sov der, som liten sov jeg der jo minst en gang i uka. Jeg stortrivdes hos bestemor, noe jeg fremdeles gjør. Vi startet med å handle litt og kjøpte med oss en film vi kunne se, men i dèt vi kommer til bestemor sier hun at hun hadde tenkt til å gi oss penger, passe på barnet til søskenbarnet mitt og sende oss på rocken. Valget var lett, ingenting fristet mer enn en skikkelig kosekveld med bestemoren våres. Som vi koste oss, burde så absolutt skje oftere, selv i en alder av 25! Hehe. Jeg er så sykt familiekjær av meg og får aldri nok tid sammen med dem.

Resten av fri helgen ble like fin med babyshower, kvalitetstid med søskenbarnet mitt, gjensynsglede med bestis som er hjemme fra oslo og ikke minst en spontantur til rudskogen på lørdagen! Retnings sans har jeg aldri hatt, men å bruke 10(!) timer til rudskogen var litt i overkant. Vi kom i alle fall frem til slutt. Det er noe magisk med den stemninga i rudskogen. Alle er så hyggelige, glade og imøtekommende, og jeg fikk med meg katastrofe, mads hansen og tix så da er frøkna fornøyd! Det ble en tidlig kveld, like greit med tanke på at vi fikk kommet oss raskt hjem igjen dagen etter.

Nå er en ny uke i gang, håper dere får en fin en 🙂

Let your hair do the talking

Riktig god søndag ppl! Håper dere har hatt en super fin helg? Selv har jeg tilbrakt helgen sammen med familie og på jobb. Vi har jo et helt fantastisk vær fortiden. Måtte det bare vare lenge. Jeg merker så godt på humøret hva disse lysere, varmere dagene gjør med kropp og sinn. Alt blir liksom så mye bedre, og man kan ikke unngå å bare være glad.

Det er kun rett over en uke siden jeg hadde en frisør time hos bestis på Cosmo frisør i Flekkefjord. Der bleket vi håret og sydde på extentionsene mine igjen. Det som er så greit når man syr på hår, er at man kan ta en pause fra håret når man vil, og bruke det igjen når man føler for det. Kvaliteten på dette håret er ekstremt godt, selv pleier jeg å ha det ifra 6 – 7 mnd, og da har jeg farget og “herjet” med det en del også. Første gang jeg tok det i bruk var i begynnelsen av februar, og fremdeles holder det seg fint nå fire måneder etter, med kun ett par ukers pause. Jeg pleier å ha time til å heise det opp hver 6 – 8 uke alt ifra når det trengs. I tillegg gir det nesten ikke skade på mitt eget hår, så mens extentionsene er sydd på, ligger mesteparten av håret mitt og “hviler”, noe som gjør at det vokser en del mellom hver gang. Jeg føler det er lenge siden mitt eget hår har vært så bra som det er nå. Mye takket være at jeg er i trygge hender hos Mariel <3

Du kan sjekke ut Facebook siden til Cosmo frisør HER, og send dem gjerne ett spørsmål for en hyggelig prat dersom du lurer på noe. Ellers ønsker jeg dere en fin søndag videre 🙂