Etter en dårlig dag >

Ventes en ny og bedre dag!

Er det noe jeg hater i hverdagen så er det for eksempel å pante flasker. Er det noe jeg hater mer enn det? Å gå på kirkegården. Jeg vet ikke helt hvorfor men jeg blir bare uvel av tanken og liker helt ærlig ikke å vise meg der. Når jeg går inn der, så er det jo åpenbart hva jeg skal og jeg vil ikke være “stakkarslig”, og jeg vil ikke være den jenta som “alltid” sørger. Etter at jeg delte innlegget jeg la ut her på bloggen igår, på facebook siden min (som finnes her), så fikk jeg en kommentar fra et familiemedlem som var godt å våkne til. 

Jeg var tross alt kun seks år gammel, og på de 19 årene pappaen min har vært borte, så er det mange minner som nå er “glemt”, samtidig husker jeg jo noe, men om jeg husker det slik det var, eller slik jeg ønsker det var? Det vet jeg faktisk ikke alltid. Det var det godt å få en liten bekreftelse på det. Kommentaren var denne; “Den turen husker jeg Jeanette dere skulle til Lyngdal. Jeg snakket med ham etterpå. Jeg forklarte ham at små barn sovner alltid i bilen, han forstod dette når jeg forklarte det❤️. Nå ble jeg overrasket over at du husket denne episoden, jeg husker det som det var igår❤️”

Gårsdagen ble brukt til å sove ut etter nattevakt, før jeg skulle på ann igjen. Etter 9 timers søvn stod jeg opp for å få unnagjort litt trening, og hadde itillegg tid til litt etterlengtet selvpleie, luksus! 

Jeg har nevnt tidligere at jeg er med i et team sammen med noen utrolig flinke og skjønner jenter, der dere kan bestiller produkter fra Nu skin hos meg. Da jeg ble med i dette var noe av det første jeg bestilte selv en pakke med bestselgerne der du får 7 produkter til prisen av 4. Denne pakken består av whitening toothpaste (gratis), moisture mist (gratis), contour lipgloss (gratis), mudmask, polishing peel, green te kosttilskudd og curling maskara. Siste nevnte har blitt min nye favoritt, og det skal en del til å slå den faste maskaraen jeg har brukt fra max factor i rundt 10 år + nå, men denne? Helt fantastisk! Det er den jeg har selt mest av selv. Du kan lese mer om den HER.

Jeg verken snuser eller drikker kaffe, men jeg er veldig glad i pepsi max! Det vil si at jeg drikke sjeldent vann, og bare pepsi max. Helt krise faktisk, det kan gå dagesvis der jeg ikke har fått i meg vann, heldigvis har jeg blitt flinkere der = mindre vondt i hode og svimmel 😉 Uansett, denne tannkremen er med på å gjøre tennene hvitere så fra nå av er det kun denne som skal bli brukt fremover. Den inneholder også fluor og hjelper mot dannelse av tannstein og plakk og har 24 timers beskyttelse. Bildet ovenfor blir forresten “før” bildet.

Neste steg blir polishing peel som i kliniske forsøk har vist seg å være like god som en profesjonell mikrodermabrasjons behandling. Det er vell ingenting som er som en nypolert bil? Vell heller ikke med et nypolert ansikt. Denne kremen gir en silkemyk og glødende hud. ​Påføres med et jevnt lag på tørr hud og masseres godt inn, da kvitter du deg med døde hudceller. NB unngå øyeområdet. Skylles av med varmt vann.

Så var det mudmask. Vanligvis hater jeg slike ansiktsmasker og synes det er noe skikkelig graps! Men denne er ett unntak siden den er lett og fjerne og huden blir helt fantastisk. Denne smøres på, tørker inn og drar ut urenheter, absorberer døde hudceller og passer for alle hudtyper. Nå er jeg veldig heldig og har en fin hud, for det meste iallefall, men det er likevel digg med en glatt og myk hud etterpå. Man kan bli litt rød etter maska, derfor anbefales det å bruke den på kvelden, selv har jeg aldri blitt rød tho. Denne kan selvfølgelig også brukes for menn, og alle steder på kroppen og hjelper blant annet på strekkmerker, øker blodsirkulasjonen og inneholder hele 50 mineraler. Has på i ca 20 minutter.

En annen favoritt er blitt selvbruningen ved navn insta glow. Jeg har lenge brukt mousse fordi jeg føler det sitter finest og ikke gir skjolder, så jeg var litt skeptisk til denne som da er en krem, og der imponerte den! Lett å påføre, god fuktighet, lite lukt og ikke en eneste skjolde. Helt klart en favoritt når man trenger litt ekstra brunfarge, som i tillegg gir en solbrun glød.

Dersom dere er interessert i produktene og vil ha mer info, eller bestille så kan dere sende meg en melding på facebook, profilen min finner du her!  Jeg har også en egen gruppe der du kan bli med i, for de som ønsker 🙂

Ha en fin dag dere <3

Min første og største helt.

Så var denne årlige dagen her igjen da, 29 august – den dagen pappaen min tok livet sitt for 19 år siden. Det er litt sykt faktisk, men med tiden har jeg gått ifra å ikke skjønne hvordan jeg skulle klare meg uten han, til å ikke vite hvordan det ville vært å hatt han. Jeg brukte så uendelig mange år på å plage meg selv med hans død at jeg ble på et tidspunkt helt ødelagt av det og skjønte til slutt at jeg måtte komme meg videre. 

Den sommeren i 1999 hadde jeg og broren min flyttet ut fra pappa sammen med mamma, i tillegg begynte jeg på skolen som førsteklassing. Dette var en stor forandring i livet mitt, der han etter noen få dager etter skolestart tok livet sitt. Det tok meg mange år før jeg skjønte hva som egentlig hadde skjedd, til tross for at jeg ble fortalt det. Jeg husker så godt hvordan spørsmålene fra de andre om “hvorfor jeg ikke hadde en pappa?”, “hvorfor han døde?” og alt sånn gikk inn på meg. Det var så sårt, noe som få barn i den alderen forstår (heldigvis). Det var alltid et savn der, ett enormt tomrom som jeg prøvde å fylle ut så godt jeg kunne. Bestemor fortalte her om dagen fra da jeg var liten å hadde bygd meg en trehytte, hvordan jeg skravlet i vei, men da hun spurte hvem jeg pratet med så var det “pappa vell”. Jeg hadde han med meg over alt, i hjertet mitt.

Det var vell i fjerde klasse at jeg begynte å forstå mer av hans død. Fant frem brevene han skrev, hva som skjedde, hvordan det skjedde, men aldri hvorfor. Jeg følte på en enorm skyldfølelse hver eneste dag, om hva jeg kunne gjort annerledes og hvordan jeg kunne ha reddet han. Slike ting et barn ikke skal tenke på i det heletatt. Jeg har ett par “episoder” som gikk på repeat i hodet mitt fra ett par dager jeg var med han like før. Den ene er meg og broren min som er med han på kjøretur, jeg tror kun vi har kjørt i 10 minutter før broren min sovner, og pappa sier at vi like greit kan dra hjem igjen. Den andre er når jeg er på besøk hos han, men blir sittende å kjede meg så enormt mye at jeg etter hvert vil til mamma, fremfor å overnatte hos han som jeg egentlig skulle. Jeg tror jeg brukte 10 år på å være sur på meg selv for at jeg valgte å dra hjem den dagen, fremfor å tilbringe tiden sammen med han. Nå i ettertid skjønner jeg jo at han på det tidspunktet var veldig deprimert og at det ikke var så rart at han ikke gjorde annet enn å sitte i en stol i sin egen verden som om jeg ikke var tilstede. Jeg følte også mye på den følelsen av at han valgte meg bort, og at jeg ikke var verdt noe for han, men da skjønner jeg jo også hvor vondt han faktisk må ha hatt det, når man klarer å glemme alt som betyr noe, eller i alle fall skal. Han var den første som knuste hjerte mitt, men han er tilgitt <3

Det tok meg 10 skoleår før jeg endelig klarte og godta dette, og uendelig med følelser av savn, sinne, redsel, tristhet og aller verst; tomhet. Jeg skulle inderlig hatt han i livet mitt og jeg hadde virkelig trengt det, men livet er visst ikke for alle. “Kanskje det er noe vakkert over et liv som ikke ble levd helt ferdig. Kanskje de lagde plass til at vi andre skulle leve mer”, så jeg lever for tre – Pappa, broren min og ikke minst meg selv. Jeg skulle virkelig ønske de klarte å elske livet, slik jeg gjør. Kjempe seg gjennom det vonde og nyte det godt. For alt i alt er livet ganske fantastisk, og jeg føler meg veldig heldig som har mitt, det tok meg bare hele barndommen for å innse nettopp det.

Denne dagen slår jeg alltid litt “av” hvert eneste år og bruker tiden i mitt eget selskap. Det er faktisk ganske digg å høre på “trist” musikk og bare kjenne på følelsene som er der. Jeg er ferdig med natt 2/3, før jeg har en natt fri og går på tre nye, så denne dagen skal bare soves bort, noe som passer meg ypperlig idag <3

Aktiv start på uka.

Som dagene flyr når man har det bra. Jeg føler nettopp det var fredag, og nå er vi allerede kommet til torsdagen i uka etter, hvor blir dagene av? Av og til vil jeg bare pause det hele litt og nyte øyeblikkene litt ekstra, for tiden går så altfor fort! Jeg startet sist fri helg bra med en bytur til Flekkefjord sammen med mamma, besta og kidsa for å kjøpe inn litt nye klær til skolestart. De vokser så fort, og i tillegg er det på tide å bytte ut sommerklærne med noe høstnytt nå, og som butikkselger så vil jeg helt klart si at høsten er den årstiden vi har så utrolig mye fine og gode klær. Etter litt kleshopping stakk vi innom tollboden for lunch før tok turen hjemover igjen. En fin og koselig dag ble avsluttet med ett besøk hos bestemor der også to av søskenbarnene mine var på besøk for helgen.

På lørdagen reiste E opp til pappaen sin for en ny uke der igjen mens jeg fikk unnagjort litt nødvendige ting rundt i huset. Jeg har faktisk telt igjennom at jeg kun har vært ute (å drukket alkohol) tre ganger siden midten av Mai, og endte opp med å ta turen til Mandal på Skalldyren som en fjerde. Jeg har merket så godt på kroppen hvor mye bedre den fungerer på trening, og hvor mye mer energi og motivasjon jeg har hatt at jeg føler liksom ikke jeg gidder å ut, men en gang i blant er ok. Vi startet hos en venninne før vi tok turen videre til byen for å høre staysman og Mads. Det ble en veldig rolig og kort kveld for min del, noe som passet meg greit. Lært seg å drikke med ved gitt, bedre sent en aldri?

Jeg pleier likevel alltid å være helt ferdig i dagene etterpå. Da snakker jeg ikke bare kun om søndagen, men helt frem til torsdagen sånn treningsmessig. Jeg pleier hverken ha motivasjon, energi eller lyst. Men denne søndagen, da slo jeg til med to mil på mølla og nyvaska hus. Jeg kunne jo ikke starte mandagen noe dårligere så da ble det en mil på mølla og en tur til Dyreknuden sammen med søsteren min. 

Tirsdagen startet jeg med en styrketreningsøkt sammen med bestis, etterfulgt av en tur til Høgåsen før jobb. Fra jobb ble det en mil på mølla og en tur til Månen i Lyngdal med søsteren min. Jeg kjente godt på kroppen at den var sliten nå, og siden jeg hadde fri dagen etter tenkte jeg å utnytte det med å sove så lenge jeg bare ville. Hele tolv timer ble jeg liggende, mens regnet plasket ned utenfor. Finnes det egentlig noe bedre å sove til? Bortsett fra sove musikk da, jeg er helt avhengig. 

Siden jeg hadde fri igår og sov lenge hadde jeg likevel nok av tid til å finne på akkurat det jeg ville, som endte med en tur til Høgfjell i Flekkefjord, mila på mølla og baking av sunnere boller. Jeg har ENDELIG knekt koden og funnet noen som både mamma, besta og resten av familien liker. 

Nå er torsdagen her, og jeg går på nattevaktshelg frem til mandag, som vil si at jeg har vi nesten hele neste uke da E er kommer hjem igjen. Gjett om det skal nytes. Fordelen med å jobbe turnus, iallefall på natt, er at jeg har en del dager fri innimellom. 

Håper uka deres har vært bra, så langt 🙂

En rolig start.

Både jeg og E våknet ikke før klokken 9 idag, sammen med kattene mens vi hørte regnet plasket ned utenfor. For å være helt ærlig så synes jeg det er skikkelig godt med litt regn nå, lufta blir så frisk og det er så deilig å sove til. I tillegg kan jeg endelig få gjort en del innendørs med god samvittighet. Vi fikk stått opp å laget oss frokost. E har blitt helt hektet på smoothie og har det så og si hver eneste dag.  Favoritten hans er porsjons posene fra coop, med jordbær, banan og blåbær i, sammen med vanilje kesam, easy as that.

Jeg laget også noen cottage cheese rundstykker av en liten boks cottage cheese (250 gram), 250 gram havregryn, 2 egg og 2 ts bakepulver. Mikses sammen med en stavmikser og stekes på 225 grader i ca 15 minutter.  Disse er både sunne og gode. Ikke helt E’s favoritt men jeg håper det kommer seg;p

Nå skal vi bare slappe av litt her hjemme før vi skal videre på besøk. Deilig å starte mandagen med fri =) Håper dere får en super dag <3

En perfekt langhelg.

Allerede på torsdag tok denne frøkna helg, og gjett om den har vært fin helt fra start til slutt? Jeg føler meg så heldig som har det så bra, og ikke minst som har så mange fine mennesker rundt meg. Jeg sluttet på jobb klokken 16 på torsdag, og tilbrakte kvelden sammen med to venninner fra Mandal og Lyngdal som jeg ikke hadde sett på en evighet. Det var så koselig å endelig ha noe kvalitetstid sammen igjen.

Fredag fikk jeg en god nattsøvn før jeg og lille søsteren min tok turen til dyreknuden, videre hadde jeg en økt på mølla og litt styrketrening hjemme før jeg tok turen til Høgfjell med ei venninne. På kvelden møttes vi noen jenter hos henne for pizza og chill, avsluttet med litt kveldsråning. Vell, da er kvelden komplett for denne frøkna. En bedre fredag skal man lete lenge etter.

Igjen, det er så deilig å kunne legge seg uten å ha på noe alarm for å våkne. Jeg våknet av meg selv lørdagsmorgen, trente litt før jeg hentet hjem E. Videre skulle vi i overraskelse bursdag til bestemor som fylte 70 år denne uka. Familiens støtteklippe som fortjener det aller beste til enhver tid <3 Videre skulle vi i selskap nr to til min kjære lillebror som fylte seks år. Der avsluttet vi dagen sammen med familien <3

Dagen idag har blitt brukt til en gå tur til dyreparken sammen med E og lillebror, før E fikk besøk og vi tok oss en ny gåtur sammen med mamma. Etter det har barna lekt og kost seg mens jeg bare har slappet av helt. En skikkelig kose søndag, noe hele denne helgen har vært.

P E R F E K T <3

Nå ser jeg frem til en ny uke sammen med E som blir siste ferieuken før skoledag. Jeg har selv fri nesten hele uken, så det passer oss veldig bra! Håper dere alle har hatt en suuuper helg.