Sykdom, podcast og egen terapi.

Jeg har ikke vært i form de siste ukene og har hatt av og på med feber, forkjølelse og hodepine. Jeg fikk også tatt den tredje og siste dosen min HPV vaksinen på mandag, og reagerte på den. De to første gikk greit, kun litt stiv i armen den første dagen, mens denne gangen har armen vært vondt i dagene etter og kroppen har verket. Det får nå så være, for det er så verdt det. Jeg er uansett mye bedre nå, så nå krysser jeg bare fingrene for at det fortsetter i denne retningen så jeg snart er 100% back on track igjen.

Til tross for litt sykdom så har det skjedd utrolig mye den siste måneden, mest sannsynlig mer enn det har skjedd i løpet av hele året – i en positiv retning vell og merke, noe jeg skal fortelle om etterhvert. Sånn ellers da… Jeg har begynt å høre på podcast! Dette har nå blitt min store redning for å komme meg ut døra for å gå en tur, noe som virkelig har trengtes.

Jeg er veldig kjapp på å bare sette på en serie å dure i vei på mølla, men det kan virkelig ikke sammenlignes med det å komme seg ut på tur. Podcast er også noe jeg kun hører på når jeg er ute å går, dermed er det en ekstra motivasjon til å bevege meg ut. Ida med hjertet i hånden er min store favoritt. Jeg kjenner meg igjen i så mye av det selv, samtidig som jeg tenker over ting og hvordan jeg selv har taklet diverse ting. Det er så rart å tenke tilbake på ting som skjedde for ett par år siden, sammenlignet med den jeg er i dag. Jeg føler det er de siste månedene jeg virkelig har vokst mest.

Nå har jeg nettopp sovet ut litt etter nattevakt og er straks klar for å hente E på skolen, med det vil jeg ønske dere en riktig god helg. NYT DEN  ❤