Voksing > Brasiliansk, lår og legger.

Hei dere! Dagens tidligere frustrasjon har roet seg litt ned, foreløpig i det minste, så jeg tenkte å stikke innom en tur og fortelle dere litt om voksing igjen. Selv vokser jeg meg fast ca hver tredje uke, som alltid havner på en torsdag før helgen. Det er nå nylig at jeg gikk ifra å kun vokse brasiliansk til å vokse legger og lår i tillegg. Grunnet til dette er egentlig at jeg er så sykt lei av å barbere beinene selv. For det første vokser hårene så fort ut igjen ved barbering, noe jeg hater siden jeg vil ha silkemyke ben 24-7, og for det andre så tar det så sykt med tid. Dere vet om dere spontant skal ut en kveld, eller ett eller annet å bare skal ta en kjapp dusj? Den blir plutselig ikke så kjapp om man må barbere i tillegg. Det er spesielt digg på sommeren når været for det meste er fint og varmt hele tiden, og man slipper å tenke på den barberingen, og heller tar seg en tur til en hudpleie salong istedenfor når behovet melder seg.

Vi i Kvinesdal er så heldige å ha Linettshudpleie som tilbyr en hel del av behandlinger, sjekk gjerne ut facebook siden deres HER, der har de oversikt over alt, bilder av behandlinger som er gjort, tilbud som er osv.

Første gang brazilians koster; 590 kr, mens innen fire uker etter så er prisen; 490 kr. Dersom du vokser brasiliansk, lår og legger koster det 990 kroner per gang. Behandlingen blir utført i behagelige rom, og tar ca 40 / 45 minutter. Husk alltid god hygiene, og gå gjerne i behagelige klær.

Når det kommer til smerte så kan det gjøre vondt, men det er så kortvarig at man rekker nesten ikke å kjenne etter på det. Selv er det sjeldent jeg har kjent at det har vært vondt, men det har selvfølgelig skjedd en gang inni mellom. Dersom du selv er lei av at hårene gro fort ut igjen, eller du bare vil spare tiden på barbering så anbefales voksing på det høyeste. Virkelig verd pengene.

Neste voksetime er om en uke, dersom det er noe dere lurer på angående det så er det bare å spørre 🙂 Nå er kidsa i seng og jeg skal få unnagjort litt trening før det bærer videre på natt 1/4. Ha en fin kveld videre, dere <3

Det siste jeg …

God morgen dere <3 Jeg merket sist jeg la ut en slik liste så var det noe dere likte, så jeg kjører på med enda en ny en igjen, så blir dere enda litt bedre kjent med meg også 🙂

Måltidet du spiste? Havregrøt med peanøttsmør og banan. Det er så godt, spesielt om man blander proteinpulver og vann om til en slags krem og har på, yam!

Drikken du drakk? Vann.

Har dere forresten smakt disse på bildet ovenfor? Så sykt gode på smak, og øker virkelig energi nivået til treningsøkten. Anbefales, kan bestille på thights.no 🙂

Kjøpet du gjorde? Utenom mathandling, taxi og frisørbesøk, så var det en bursdagsgave til ei venninne av meg på lørdag, med andre ord… Jeg har vært flink 🙂 Burde miste korte mitt oftere ser jeg.

Siste sang du hørte på? Ariana Grande – 7 rings.

Filmen du så? Det er så lenge siden at det husker jeg ikke, men jeg så nettopp gjennom “13 Reasons why” på netflix mens jeg var sengeliggende. Jeg har aldri skjønt meg på hvordan folk kan gråte av serie og lignende, men jeg gråt selv ca hver eneste episode. Veldig sterk serie som for min del rippet opp i mye vonde minner, og ting som foregår akkurat nå.

Boken du leste? Jeg leser igrunnen aldri boken, men jeg leste nylig Sophie Elise sin med “Elsk meg”, og Anniken sin “Bare en natt til”, også har jeg nettopp begynt på Isabel Raad sin.

Teksten på bildet ovenfor er fra boken til Sophie Elise “elsk meg”.  Jeg kjente meg så syyykt igjen, det tror jeg vi er mange som gjør.

Notatet du skrev? “Ingenting som er verdt det kommer smertefritt”. Jeg skriver alltid ned ting i notater faktisk.

Personen du begynte å følge på instagram? “Victoriaaofficial, jeg har blitt helt hektet på sangen hennes “want it back”. Hun har en utrolig fin stemme, og den teksten.. Døds bra!

Var på ferie? Gud, juni i fjord! Da var jeg i santorini sammen med to venninner. Nå skal vi snart få planlagt neste tur igjen, gleder meg allerede. For en super gjeng å reise med <3

Fine reisefølge mitt <3

Var på fylla? Det var på lørdag, jeg klarte nesten en hvit måned! Jeg pleier faktisk alltid å holde hver Januar edru, men når Cascada kommer til lille Kvinesdal og Harvest steller i stand til en super kveld, da kunne jeg ikke droppe det. Jeg var veldig i tvil siden jeg har fått beskjed om å holde meg i ro og formen har vært dårlig i det siste, eventuelt gå edru, men det ble “litt” alkohol, og kvelden var super vellykket, så absolutt verdt det! Hvit måned har jeg ofte i løpet av året så det tar jeg heller igjen en annen gang B-)

Nå skal kidsa leveres på skolen mens jeg skal få gjort noe fornuftig i mellomtiden. Ha en fin dag så lenge <3

Familiehygge.

Hei dere! Hvordan har dagen deres vært? Fin håper jeg <3

Det finnes ingenting bedre enn når hele familien er samlet, og endelig er vi det. Både jeg og mamma har 50 / 50 løsning med far til barna, men vi hadde det i ulik uke, dermed hadde vi aldri barna samtidig og fikk sjeldent funnet på noe alle sammen, helt frem til nå etter nyttår. Vi mottok en skikkelig gladnyhet på mandag som nesten måtte feires litt, dermed ble det biffmiddag med dessert igår. Helt innafor på en tirsdag!

Guttene ville ha muffins til dessert, mens vi jentene ville ha  brownies, dermed ble det begge da gitt, sammen med jordbær og smeltet sjokolade. Yam, herregud det er lenge siden jeg har spist dette. Satser på det gir et godt og varende energi kick ut uka, haha! 😛 Nå skal siste kveld nytes her hjemme, før jeg går på natt 1 av 4 imorgen kveld. Det skal bli godt å komme å komme tilbake til jobb og rutiner igjen, etter 2 hele uker med fri!

Booket time til ny tatovering.

Hei dere, gjett hva jeg nylig har gjort? BOOKET MEG EN TATOVERINGSTIME, ææh! Jeg fikk time allerede på første kommende tirsdag, og må bare finne ut siste finish på hvordan jeg skal ha den. De fleste tatoveringene jeg har, har en mening bak. inkludert den jeg skal ta nå. Det hele er egentlig ganske crazy, og mamma som er den eneste som vet hva, var ikke særlig begeistret. Selv om det er litt sykt, tror jeg faktisk aldri jeg kommer til å angre. Jeg skal fortelle mer om den, og meningen bak når den er tatt.  Jeg har så mange planlagte at det blir en slik “prioriterings sak”, den på nr 2 er også ganske syk, så der blir spennende! Jeg var nylig i narkose, og mens tre sykepleiere står over meg mens jeg venter på å sovne så studerer de alle tatoveringene mine og gir meg så med komplimenter at jeg ble helt flau! Så koselig, det virket som om de også var gira på en lengre kjøretur for å komme seg til Svenni i Lyngdal. Han er virkelig helt rå!

Vell, nå får vi vente til tirsdag da – måtte dagene gå fort! Foresten er det sykt koselig med kommentarene dere etterlater dere, og meldingene dere sender. Det setter jeg så stor pris på. Kom gjerne med forslag på hva dere vil lese om videre, tenkte også å laget eget innlegg med alle tatoveringene mine da noen av dere har etterlyst det – så det kommer 😀 Lots of love til dere <3

Treat yourself

Hei dere! Dette surrehodet her fant igjen dette innlegget som har blitt liggende i arkivet i ett par uker nå, kanskje på tide å få publisert det nå? Midt i all flyttekaoset i november så klarte jeg å rotet bort Daniel Wellington klokka og armbåndet som jeg hadde fått i gave, og alle andre armbånd, smykker og ørepynt jeg hadde. Jeg mistenker egentlig at jeg har klart å kastet dette ved et uhell for nå har jeg seriøst lett over alt, i alle flyttebokser og ellers. Av og til blir jeg bare så oppgitt over hvor stort surrehodet jeg klarer å være.

Jeg har i den siste tiden sett på en ny klokke fra Michael kors men tenkte jeg skulle vente med å bestille denne til jeg virkelig fortjente den. Dermed satte jeg meg noen mål, der jeg tok klokken som belønning når disse var nådd. Så nå dere, endelig er klokka på plass, etter mye styr med at den ikke virket da jeg fikk den. Jeg husket jeg hatet gull før, jeg kunne virkelig ikke fordra det mens nå synes jeg det er så fint! Jeg bestilte også hjem ett smykke derfra med pengene jeg fikk av mamma til bursdagen, dermed ble det en “utvalgt” gave av meg selv, fra mamma.

Lillesøsteren min nevnte også i høst at hun hadde så lyst på et Gucci belte, noe jeg ikke kunne forstå. Hvorfor bruke så mye penger på et belte? Dessuten minnet det meg litt om den sesongen da alle jentene som sjekket inn på Paradise kom inn med Gucci belter hele gjengen. Haha, nå er jeg der selv. Men de er jo sykt fine da!

Det er egentlig en litt morsom historie bak leveringen på dette beltet, for jeg bestilte det og ventet, og ventet. På sporingen kunne jeg se at det hadde kommet til Kvinesdal og blitt utlevert en torsdag for ett par uker siden, jeg fikk også mail fra Gucci med at beltet var levert og de håpte jeg ble fornøyd, mens jeg fremdeles ikke hadde mottatt det. Jeg kunne heller ikke se på sporingen hvem som frakten det, om det feks var posten, post nord, dhl eller hvem. Vi bor jo ikke lengre der vi har adressen, mens huset er leid ut så jeg fryktet egentlig det bare var blitt plassert på trappa siden det i bunn og grunn var “hjem levering”, og bare blitt forsvunnet der. Tirsdagen etter, da var det på plass – Endelig, haha!

Jeg har også gått helt crazy på Wish i det siste, så nå daler det ned pakke etter pakke i postkassen siden alt blir sendt en og en.  T-skjorten ovenfor er derfra. Ganske spennende å hente posten fortiden kan man vell si. Jeg vurderte litt om jeg skulle laget ett eget innlegg med alt jeg har bestilt derfra, om dere vil? Jeg har faktisk hadde flaks med det meste jeg har klikket hjem.

Vell, nå står leksene for tur. Kidsa slutter kl 12 idag, herlig med litt lengre dager sammen når man selv har fri. Håper dere får en fin onsdag videre 😀

Loving tan.

Hei skjønninger! Håper dagen deres er bra? Selv har jeg hatt en super dag, og er veldig klar for en liten treningsøkt nå som kidsene er i seng, men først en liten anbefaling til dere som ønsker en dyp og fin brunfarge 😉

Jeg har fått så mange fine kommentarer på brunfargen min i det siste, og hemmeligheten bak er en blanding av litt for mye solarium i det siste og et godt lag med selvbruningen fra loving tan. Jeg fikk anbefalt denne av ei venninne som hadde testet den ut for lenge siden, og fikk endelig bestilt meg hjem en selv. Jeg har jo sverget til moussen fra Vita Liberata i flere år nå, men denne stikker faktisk av med første plassen fordi fargen blir så mørk som jeg ønsker, og den sitter som ett skudd på kroppen etter mange dusj!

Bildet ovenfor er tatt ca ti minutter etter påføring på det ene beinet. Jeg er fremdeles ganske brun etter å ha tatt en del solarium i begynnelsen av måneden så man ser ikke så godt forskjellen på meg, annet enn at det er litt brunere og en mer jevn og fin farge.

Jeg skrubber alltid huden godt før jeg påfører selvbruning og la den være på i ca ett døgn før jeg tar en dusj og dusjer av det “overflødige”. Jeg skulle nesten tatt ett bildet dagen etter, for fargen var så mye brunere da.

Denne er bestilt fra Tanstore i mousse med fargen ultra dark og koster rett over 500 kr. Den koster litt, men er så absolutt verdt det! Fåes kjøpt HER <3

Winter wonderland.

Jeg startet denne uka sammen med E som fikk spysyken natt til søndag, dermed har han vært hjemme fra skolen både igår og idag. Formen er heldigvis bedre nå, og etter et døgn med lite mat har han fått spist godt både igår og idag så energinivået sakte men sikkert begynner å komme seg opp der det pleier å være.

Vi tok oss en tur på butikken sammen igår for å handle inn det han hadde lyst på, før vi var ute en liten tur sammen med søsteren min for å få oss litt frisk luft. Været er så fint nå med alt rundt dekket av snø samtidig som sola er på plass, noe av det nydeligste jeg vet! Skikkelig vinterparadis, og i den anledning måtte vi ha en aldri så liten (god gammeldags) “fotoshoot” Det er vell ingen tvil i at jeg elsker bilen min <3

Note to myself, ikke sitt på panseret før siste bildet. Hehe…. :))

En som var helt i hundre for at han fikk lov til å sitte på bilen min, “Mamma jeg liker de rare ideène dine”, skjønningen min! Sist uke på skolen så hadde han laget en ring til meg, som han fant frem til meg. Jeg blir alltid så overrasket over alt det fine og kreative han kan komme på å gjøre, han er så omsorgsfull og god.

Mamma hjerte mitt sprekker av stolthet.

Nå skal denne dagen nytes max sammen med E, imorgen er det tilbake til skole på han, før jeg selv skal begynne på jobb igjen torsdagkveld (natt til fredag) etter to hele uker med fri. Det har vært hærlig!

Litta liste.

Okey, dette innlegget skulle kommet ut igår (Søndag) men siden jeg hadde litt problemer med blogg.no kommer det nå idag, svarene er derfor fra igår, ikke idag.

Når lo du sist? Igår, jeg tror faktisk jeg lo fra start til slutt den dagen. Jeg var i vanse på forspel, før vi skulle videre til Harvest på Cascada, det var så GØY! Men, den gangen jeg legger ut en story på snap der jeg ikke ler, da skal jeg virkelig gi meg selv en diplom. Herregud.

Når gråt du sist? Det var også igår, tydeligvis. Husker ikke hvorfor tho, så viktig kan det ikke ha vært.

Hva er det siste du brukte penger på? Maxitaxien fra Vanse til Harvest her i Kvinesdal, etter det mistet jeg visakorte mitt. Det ble en billig kveld i det minste.

Hvem skrev du med på messenger sist, og hva pratet dere om? En kompis, om jeg kunne hente han.

Hvem ringte deg sist? Onkelen min.

Hva står det på din senest mottatt sms? “Ja:-)”

Hva er det siste bildet du har på kamerarullen din?

Dette, før jeg var å tok etterveksten igår. Endelig! Tenk at jeg nesten holdt ut i seks måneder uten å ha gjort noe med håret? Det er så friskt og godt nå!

Hva var det siste du spiste og drakk? Spiste: Polarbrød med ost som har vært i ovnen. Drakk: Vann.

Når var du ordentlig sint sist? Hmm, det må være lenge siden for jeg husker faktisk ikke.

Siste som irriterte deg? En ting jeg har irritert meg over i det siste er når jenter som er veldig opptatt / flinke til å snakke nedlatende om andre, likevel liker og kommenterer bilder? Det blir så falskt, man vet jo som oftest hvor man har slike.. Kan vi ikke alle bli snillere med hverandre?

Siste bekymring?
Hvordan folk oppfatter meg når de møter meg, fordi jeg er en veldig snill person og dømmer aldri. Jeg er veldig åpen, men også til tider latterlig sjenert, og da får folk fort feil inntrykk. Har hørt fra så mange som har blitt kjent med meg at de oppfatter meg som litt bitchy, og det er virkelig ikke slik jeg vil oppfattes. Jeg er virkelig ikke slik. Hehe! SÅ vet dere det.

Håper dere får en fin kveld videre <3

Den omtalte annonsen.


Hvem skulle trodd at kjøpet av en gammel E46 som allerede var ferdig bulket da jeg kjøpte den, skulle føre til ett nytt vennskap? Ett vennskap av GULL! Jeg føler meg så heldig som har så flotte mennesker rundt meg som virkelig beriker livet mitt og fyller det med masse glede, latter og minner. Viktigst av alt, som er der med meg i gode men ikke minst i de vonde tidene. Jeg setter så stor pris på det, og Knut er en slik venn. Vi er så sykt like som personer, og kan ha det helt loco sammen, samtidig som vi kan snakke som seriøse ting. Han er en av de som klarer å snu humøret mitt fra bunn til topp – gang på gang!

Jeg har nevnt tidligere at jeg har vært mye syk i det siste, og hatt litt problemer med “helsa” noe som har påvirket humøret mitt veldig. Jeg satt hjemme en dag, helt alene og hadde en skikkelig dritt dag da det plutselig poppet inn en melding fra Knut som hadde lagt ut bilen sin for salg, der han hadde lagt med bilde av meg og bilen som første bilde, og begynte teksten med “Pen og vedlikeholdt bil som er billig i drift og med stort utstyr nivå. (Nesten som ho som er avbildet på første bilde;)

Etter ei uke hadde annonsen over 100000 visninger.  ALTSÅ HVEM HADDE TRODD DET SKULLE BLI SÅ MYE UT AV ET BILDE? Det har blitt skrevet om i ulike forum, delt på ulike instagrammer, bmw grupper på facebook og mannegruppa ottar, siste nevnte der likte jeg ikke, for der er det som oftest dritt føler jeg. Jeg måtte få en kompis av meg til å sende meg alle kommentarene, men fant egentlig ikke noe stygt der, utrolig nok. På disse forumgruppene derimot.. Jeg visste virkelig ikke at man var en hore fordi man gikk i kjole og høye klær på juleaften, beklager for det :))

Uansett, jeg har ledd meg i hæl av noen av mailen som har tikket inn på Knut’s innboks. Haha! Det finnes mye rart der ute.

Over til bilen, den er fortsatt til salgs og den er AMAZING! Sjekk den ut; HER.

En bedre ukes’start.

Jeg tenkte egentlig å starte denne uka med et lite mandags innlegg, men plutselig var klokken bikket over midnatt, og er i skrivende stund blitt nærmere 01 før jeg i det hele tatt begynte. Jeg startet denne måneden med influensa der jeg ble liggende en hel uke, og like etter fikk beskjed om å ta det med ro i noen uker fremover. Kroppen min er veldig svak fortiden og blodtrykket er syyykt lavt, noe som sikkert er mye av grunnen til at jeg sliter med svimmelhet og kvalme. Jeg har for det meste ligget inne hele måneden og kan med sikkerhet si at jeg er rimelig lei. Trent har jeg heller ikke fått gjort, men jeg har passet godt på kostholdet i det minste. Etter en uke med sykdom fikk jeg unnagjort ukeshandelen sist mandag, før jeg ble liggende atter en gang, arg…

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes alltid det er så gøy når andre deler “handlekurven” sin, haha! Her i hus må jeg alltid ha pepsimax, havregrøt, bananer, avokado, grønnsaker, karbonadekjøttdeig, fullkornsris, søtpoteter, smoothie, kesam og YT! Herregud, disse sjokoladedrikkene fra YT er de beste, også har jeg hatt så sykt cravings på havregrøt med banan, peanøttsmør og proteinpulver i det siste. Ellers har jeg en sønn som kun drikke melk og går aldri lei av det – smoothie er også en stor favoritt.

Denne uka ble det ikke noe ukeshandling, men jeg har trent, til en forandring. Både på mølla og topptur, endelig.  Det var digg, men som vanlig pleier det å følge med en karma når man har fått beskjed om å ta det med ro, og ikke hører etter. Selvfølgelig var det ingen unntak denne gangen, og noe sier meg at det er på tide å finne sengen for å gi denne kroppen den hvilen den trenger, for i morgen venter en ny, bedre dag.

Lilsis mente på at hun så ut som en potet på bildet over, mens jeg så ut som en avlang potet. Godt hun kan påpeke komplekset på det avlange hodet mitt si! Nå er det nok skravling fra denne frøkna, med det håper jeg den kommende tirsdagen deres blir bra <3