Morsdag.

Jeg er så evig takknemlig for at jeg er så heldig å ha en frisk og god kropp som har gitt meg muligheten til å bære frem et barn til verden, for ikke alle er like heldige, og akkurat det er helt grusomt. Jeg tenker ekstra på de som ikke har muligheten til å få barn selv og på de som har mistet sin kjære mamma og ikke lengre har henne i livet. Morsdag, farsdag, valentines er koselige dager, men det er viktig å vise kjærlighet til de rundt hver eneste dag. Ta aldri en eneste dag, eller menneskene du har i livet ditt for gitt. Man vet virkelig aldri hva den neste stunden bringer.

Jeg er så evig takknemlig for den fantastiske mammaen jeg har, som har lært meg livets viktige verdier og alltid gjort det beste for meg. Ikke minst for at hun er en fantastisk “besta” til den kjære sønnen min. Familie er noe som betyr alt, og jeg er virkelig så heldig med min.

E hadde ordnet morsdags gave til meg når jeg hentet han idag, den gutten min slutter virkelig aldri å imponere. Så omsorgsfull, kreativ og god! Mammahjertet mitt sprekker virkelig av stolthet. JEG ER SÅ HELDIG <3

Nå ser jeg frem til noen fine dager sammen med barna <3

En personlig tatovering.

Ooog plutselig gikk det fra tirsdag til søndag gitt! Hjelp, disse dagene har virkelig flydd unna. Vi har begynt med vare telling på butikken og siden jeg jobber i en stor kjede er det ganske mange ting som skal telles, så dette varer i ca 2 uker, så det siste jeg har gjort i disse dagene er jobb – sove – jobb. Jeg jobbet på cubus på fredag, nattevakt til lørdag så på cubus igjen, før jeg gikk ut en tur igår kveld etter jobb. Jeg fikk besøk her hjemme fra ei barndomsvenninne fra mandal, sammen med to venner av henne, ei venninne fra Lyngdal, sammen med typen og noen andre venner fra Farsund. Vi ble en god gjeng der ingen kjenner ingen nesten, og akkurat det synes jeg er SÅ gøy! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og hver eneste gang jeg invitere folk fra hit og dit, som inviterer med seg andre så går vi alltid godt sammen og får det super gøy! Denne kvelden er den gøyeste jeg har hatt på lenge. Jeg er så glad for jeg er omringet av positive og glade mennesker som ikke er ute etter dårlig stemning, dritt slenging eller annet drama.

Mange av dere har ventet på å se tatoveringen, da dere skjønte det var noe veldig personlig. Hva skal man si? 2 års kjærlighetssorg feires med en tatovering, den type kjærlighetssorg som jeg opplevde like smertefull som å miste broren min året før. Den type sorg det ikke sendes blomster til, som Anniken så fint skrev i boken sin. Den type “sorg” som virkelig blir undervurdert. Ikke minst; Den type sorg pappa døde av. Jeg er heldigvis ikke der da, men den første kjærligheten er alltid vanskelig å gi slipp på, noen ganger klarer man det aldri. Da har man den ene personen man skulle ønske man møtte senere i livet, når man kunne gjort alt som ble galt, rett.

“The moment I met you”, med årstallet jeg møtte kjærligheten i livet mitt 🙂 Så klisje og tragiskt, men sant. Disse to årene har gjort mye med meg, og det er derfor det har fått en plass på kroppen min. Jeg tenkte det var en fin måte på å gi helt slipp på <3

Nå er barna kommet i hus etter en uke hos pappaen sine, så kvelden skal nytes før en nattevakt ventes. Håper dere har hatt ei fin helg! 🙂

Reaksjonen på min nye tatovering.

Hei dere <3 Endelig er jeg litt menneske igjen! Jeg gikk av den siste nattevakta igår, og sov helt ifra åtte på morgenen til halv ni på kvelden. Jeg ble liggende en liten time i sengen for å vurdere om jeg bare skulle sove videre til imorgen (altså idag), eller om jeg skulle stå opp for å trene. Jeg stod til slutt opp i ni tiden, spiste og la meg igjen rundt klokken elleve. Jeg var egentlig redd for å ha ødelagt hele nattesøvnen med tanke på at jeg nettopp hadde sovet 13 timer, men gjett hvem som sovnet i det hun la seg? Jeg hadde egentlig klart alarmen idag tidlig, men ble liggende å slumre til jeg måtte opp, som var like over klokken ni. Er det mulig å sove så mye og likevel være så trøtt fremdeles? Ja.

Jeg nevnte tidligere at jeg hadde booket meg en time til en ny tatovering, og idag var altså dagen! Jeg var så spent, og jeg har tenkt grundig igjennom det hele, men jeg vet at jeg ikke kommer til å angre på denne. Selv om de fleste vil synes dette her er helt… Crazy? Det er jo på en måte det også. Jeg fikk denne idèen for rundt to uker siden, og var ikke i tvil om at dette fortjente en plass på kroppen. Jeg vil at de tatoveringene jeg tar skal være noe som betyr mye for og har en mening bak, noe denne absolutt har.

Jeg sa en gang at dette, var like vondt som å miste broren min. Det er noen ord jeg enda kan stå for, og jeg vet det vil være like vondt livet ut. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å dele det hele og ferdige resultatet her på bloggen, men dere kan få se reaksjonen til noen av mine nærmeste. Det er jo en veldig typisk Jea ting, så jeg tror ikke de er så altfor overrasket. 😛

På bildet over ser dere litt av den når den er halvferdig, men teksten har jeg valgt å sensurere 🙂 Jeg ble i vertfall veldig fornøyd med det ferdige resultatet, og det er det viktigste.

Wish innkjøp, del 1.

Riktig god mandags morgen! Jeg er nettopp kommer hjem fra nattevakt og er ferdig med dobbeljobbehelg, nå har jeg fri frem til onsdag og tenkte og utnytte dagene til selvpleie, trening og masse søvn. E er hos pappaen sin denne uka, så da er det kun “me time” som gjelder. Måtte denne uka gå fooort.

Jeg har fått en del DM’s på instagram i det siste om hvor klærne fra de siste bilene er fra, og de er faktisk fra wish! Jeg nevnte tidligere at jeg har blitt helt håpløs på å bestille hjem ting derfra, både til meg selv, E og bilen.  Jeg har selv aldri opplevd problemer med å bestille derfra, det har hendt ett par ganger at jeg ikke har fått det jeg har bestilt, men da har jeg fått pengene tilbake. Jeg tenkte jeg kunne vise dere litt, og dele det opp med klær – bilting og annet. Så, her kommer noen av klærne;

Jeg bestiller som regel alltid samme str som jeg bruker til vanlig, men leser også igjennom responsen på produktene. Dersom noen sier de er små i str, så går jeg opp ett hakk for å være helt sikker. Den svarte bodyen har blitt en klar favoritt, så fin! Synes jeg da 😉 Neste ut blir alt til bilen, gleder meg til å pynte den opp litt 😀

Nå skal jeg rett i seng å få sovet ut litt, håper dere får en fin mandag så lenge <3

 

 

En frokost favoritt; Protein pannekaker

Riktig god morgen til dere, håper dere har hatt en super fin helg! Jeg ville bare stikke innom en liten tur for å tipse dere om pannekake miksen fra proteinfabrikken. Disse er så gode og ikke minst mettende. Det eneste du trenger å gjøre er å blande pulveret med vann også steke de. Denne gangen kjøpte jeg også med “Less cooking spray“. Mamma mente på denne ville gi en vond smak, men gjett hvem som tok den i bruk ta hun stekte vafler? Kjenner virkelig ingenting på smak fra denne.

Disse pannekakene er både smakfulle, glutenfrie, med høyt innhold av protein og sunne fiber. Smaker perfekt med proteinella på, har dere forresten smakt det? Visst ikke så anbefales det på det sterkeste.

Nå er jeg nettopp ferdig med natt 3/4, i tillegg til at jeg har vært på Cubus på fredag og lørdag, så dette er ikke dagens frokost, for å det sånn. Jeg skal straks i seng å sove litt, før jeg og E skal ta turen ut å besøke bestemoren min, før det bærer videre i familie selskap etter det igjen. I mellomtiden må dere ha en fin søndag, nyt den <3

I frisørstolen.

Fra å være en av de som farget håret en ny farge annenhver måned, enten det var brunt, svart, blått, lilla eller rosa, så har jeg tatt meg selv skikkelig i nakken, med god hjelp fra frisøren min Mariel. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noenlunde langt hår siden jeg gikk i syvende klasse på barneskolen, som var rett før jeg begynte å tulle til håret med all slags tull. Heldigvis er jeg så heldig å har ei bestevenninne som er frisør og som har fått banket inn noe vett i hodet på meg med tiden. Jeg er den som aldri lærer, men nå synes jeg virkelig jeg har vært flink!

Jeg har lovet henne og aldri farge håret mørkt igjen, i tillegg er det kun hun som får lov til å røre håret mitt. Denne gangen gikk det faktisk nesten seks måneder fra sist frisørbesøk til det neste. Dere kan tro det var digg å bli kvitt etterveksten sist lørdag?

Jeg har også hatt extentions hver eneste sommer i de fire siste årene, noe som har slitt utrolig mye på mitt eget hår. Med all farging, bleking, extentions og gudene vet hva så blir ikke håret akkurat lengre. Så jeg har satt meg noen egne mål; Nr 1 – Beholde håret blondt, og gå 4 – 6 mnd for hver gang jeg tar etterveksten eller frisker opp i fargen, samt klipper tuppene og nr 2 – Ikke mer extentions!  Nå skal all fokus ligge på å få mitt eget hår friskt og langt!

Bildet ovenfor er tatt i september i fjord, der jeg nylig hadde sluttet med extentions og vært igjennom bleking. Man ser tydelig hvor tynt og slitt det er, ikke bare i tuppene, men hele håret. Mens bildet under er tatt rett før jeg var hos frisøren sist lørdag. Vanskelig å se forskjellen synlig på bildet, men håret gikk ifra å gå til rett ned forbi ørene, til langt ned på skuldra, det er også mye friskere og tykkere nå.

Denne gangen valgte jeg å farge hele håret, for å matche en “hestehale” jeg har kjøpt. Siden jeg nå skal holde meg unna extentions har jeg kjøpt en hestehale jeg kan feste i håret når jeg vil, for å få litt lengde på det, uten å ødelegge håret mitt, eller å måtte konstant gå med fullt av fester hengende til hodebunnen.  Dermed ble det både bleking og farge i, uten at håret mitt tok noenting skade! Det er så digg å kunne bleke uten å havne opp med “tyggishår” eller i det hele tatt noe form for slitasje på håret.

Frisøren min sa hun aldri hadde sett håret mitt så frisk og godt før, og jeg blir så glad! Vi er iallefall på rett vei. Det er ingenting jeg heller ønsker meg enn å få litt lengde på mitt eget hår. Jeg føler jeg passer det så mye bedre, enn det korte jeg har nå.

Inntil den dagen jeg selv får langt hår, så får jeg jukse litt med hestehalen min. Genialt at slikt finnes for oss med hår som vokser i sneglefart. Nå er planen å vente til mai, helst juni før jeg rører det igjen. Så får vi se hvordan det går!

Frisøren min heter forresten Mariel (marieltjorve) på instagram, hun jobber på salongen Cosmo som ligger i Flekkefjord. Tenk at vi har vært bestevenner gjennom 20 år! Jeg er så sykt stolt av den jenta og alt hun har oppnådd <3

Nå venter jobb på Cubus, og med det ønsker jeg dere en fin lørdag <3

Bedre hverdag med tegreen.

Egen reklame.

God morgen dere, jeg titter innom en liten tur denne fredags morgenen for å gi dere et lite tips. I juni i fjord tikket det inn en hyggelig melding fra ei veldig søt jente, som lurte på om jeg ville bli med i et team. Etter litt tenking sa jeg til slutt ja, og bestilte meg hjem en del produkter som jeg selv skulle teste ut for å få mine egne erfaringer, før jeg skulle selge videre.

Jeg bestilte meg en pakke som heter beauty box som inneholder 7 produkter, men man betaler kun for 4 av dem, blant annet var en boks med 30 kapsler tegreen. Jeg hadde hørt litt om disse fra før, men personlig så tror jeg ikke så mye på slike typer tabletter. Det eneste jeg har tatt har vært jern fordi jeg har måttet, via legen.

Jeg har så lenge jeg kan huske slitt med utrolige magesmerter dersom jeg får i meg melk og / eller mel. Jeg burde kanskje ha sjekket opp i om jeg er allergisk men har aldri fått gjort dette, og disse smertene hindrer ikke meg i å ta meg en bolle, for å si det sånn, hehe!

Det første jeg la merke til når jeg tok disse tegreen tablettene var at magesmertene forsvant, det var som ett nytt liv bare det i seg selv.  Inntaket av disse tablettene bidrar til å beskytte kroppen og forsterker dens naturlige forsvar. En annen ting jeg har slitt med utenom magesmertene er mye svimmelhet og kvalme, jeg har siden graviditeten slitt med lavt blodtrykk, blodprosent, jern osv, mens etter at jeg begynte på tegreen så har jeg mer energi, i tillegg skal disse også bidra til mindre stress, bedre søvn kvalitet og en sunnere kropp som igjen gir en penere hud.

Sist men ikke minst, den setter i gang forbrenningen, spesielt reduserer den magefett. Jeg har selv tatt av meg 4 kg siden jeg begynte på disse, kombinert med litt kondisjonstrening, og har en kunde som har tatt av seg hele 8 kg på 6 måneder. Jeg blir så glad når disse hjelper på andre også, spesielt for oss som sliter med disse magesmertene. Det er jo helt forferdelig! Dersom dette kunne vært noe for deg, kan du sende meg en PM her så kommer jeg med info 🙂

Nå skal jeg bare levere E på skolen, så er det rett i seng etter nattens nattevakt, før Cubus venter klokken 14 igjen. Ha en fin helg da, dere <3