Spraytan @Linettshudpleie <3

Hei! Plutselig var det en liten stund siden sist jeg stakk innom å etterlot meg noen ord her, men lite har skjedd siden den tid. Dagene mine går for det meste i jobb, jobb, mer jobb, litt trening og familietid. Jeg er nettopp kommet hjem fra nattevakt 3/3 og har fri helt til lørdag, det hørtes så lenge ut selv om det kun er to dager, hehe.

Igår var jeg hos Nancy på Linettshudpleie og tok spraytan, som er den største grunnen til at jeg klarer å la være å ta sol. Det er værken skadelig samtidig som man spare tid og penger, trippel vinn! Denne gangen har de gått tilbake til et merke de brukte tidligere, så siden jeg nylig tok spraytan med det forrige merke var jeg spent på om jeg merket forskjell, og hvilke jeg eventuelt ville like best.

Bildet ovenfor er tatt like etter og jeg merket allerede da en forskjell. Jeg følter denne gir en mer “dybde” i brunfargen, som gjør at den ser naturlig ut med en fin glød i seg, som om man nettopp er kommet hjem fra en uke i varmen. Nå setter jo fargen seg mer utover dagen, før det overflødige dusjes av i morgen så det blir en jevn og fin farge.

Mine beste tips før en spraytan er å skrubbehuden godt. Jeg passer alltid på å gi huden masse fuktighet i dagene før, men smører meg aldri med noe etter dusjen jeg tar rett før spraytanen, det er det som har funket best for meg. Videre går jeg lengst mulig før jeg dusjer for å la fargen sette seg godt, jeg føler jo lengre jeg går, jo bedre blir fargen og jo lengre sitter den. Somregel varer den opptil en uke. Prisen på spraytan er 450 kr, men dersom dere er to eller flere har de venninnetilbud på 290 kr – Virkelig verdt det! Du kan enkelt gå inn å booke deg time hos Linettshudpleie HER. Voksing og spraytan er mine to favoritter, spesielt voksingen!

Vell, nå er det påtide å få seg litt søvn, håper torsdagen deres blir bra <3

Kjipe dager og bilsnakk

For å se det positive når man har det kjipt er at det heldigvis går over, og idag har det endelig skjedd litt ting som har lettet litt på det hele. Jeg startet dagen med å gå av nattevakt og har dermed tatt helg, i det jeg var på vei hjem fikk jeg melding om at bilen min var ferdig på verksted og klar til henting. Etter at jeg oppdaget Kvinesdal lakk og skade som vi er så heldige å ha her i Kvinesdal, så har jeg levert bilen min regelmessig til dem, enten for service eller fiksing av slitedeler osv. Det er somregel alltid kjipt å måtte levere bilen til verksted og betale en hel formue, men hver eneste gang jeg har hatt bilen min på dette verkstedet har jeg vært positivt overrasket hver eneste gang. Prisen er alltid mindre enn hva jeg selv har vært vandt med tidligere fra andre steder, arbeidet er bra og servicen er helt perfekt! For alle som bor i nærheten så anbefales dette verkstedet, det kan virkelig ikke sammenlignes med noen andre.

Videre fikk jeg bestilt meg nye sommerdekk, for denne frøkna kjører nemlig enda rundt på… vinterdekk! Det var virkelig på tide, og nå er bilen faktisk gjort klart til salg og blitt lagt ut på finn. Jeg la den jo ut der tidligere i år, men trakk meg ganske kjapt fra å selge, men denne gangen tror jeg det er på tide med noe nytt, hehe! Vanskelig å bestemme seg si. Jeg blir så skikkelig knyttet til bilene mine, at det føles nesten som en liten kjærlighetssorg om jeg skal “gi slipp”.

Finn annonsen finner du foresten HER 🙂

Ellers har jeg vært hos Nancy på Linettshudpleie å vokset meg igjen. Vanligvis kjenner jeg ikke noe smertemessig, men idag som jeg hadde vært på jobb inatt og hatt full kjør idag uten å sovet, da kan jeg love at det kjentes, men så absolutt verdt det! Voksing må være den beste behandlingen, kunne jeg ha valgt mellom alt hadde det uten tvil falt på det.

Akkurat nå er kidsa ute å leker før kveldsmat og leggetid senere, etter det skal jeg bare ha en liten tur på mølla før jeg finner sengen selv, det skal bli fantastisk! De siste dagene har vært skikkelig dritt, for å være helt ærlig. Så jeg krysser fingrene for en bedre dag imorgen <3

Helgen som gikk.

Denne helgen har vært slik jeg skulle ønske alle helger var, en fin balanse mellom trening, jobb og familie – Helt perfekt! Jeg startet fredagen med en tur til Lyngdal sammen med barna for å møte ei venninne, se på sko til barna, handle litt småting og gå turen til månen sammen. Vi kom ikke lengre enn halvveis på “gamleveien” før bilen nesten hoppet oss av veien for vi hadde pungtert. Jeg stoppet like ved for å se om jeg kunne klare og kjøre hjem igjen for å bytte bil. Det høres kanskje dumt ut og kjøre videre med flatt dekk, noe det forsåvidt også er, men jeg har faktisk kjørt helt til Sandnes på flatt dekk,og hjem igjen! Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine av akkurat det der, det er vell slike idioti ting jeg er kjent for, haha…

Vell, med det dekke kunne jeg ikke kjøre en meter til, for å si det sånn. Det endte med at mamma hentet oss, kjørte hjem igjen, for å så kjøre videre til Lyngdal igjen. Vi kom oss i vertfall frem til slutt, kikket litt rundt og hadde en koselig tur til månen sammen. Lyngdal er så fint altså, og denne turen er perfekt for barn som ikke er så altfor glade i å gå tur. Resten av kvelden ble brukt til taco fredag hjemme med familien, etterfulgt av en god tur på mølla etter kidsa var i seng. Planen var egentlig å legge meg tidlig selv, men klokken bikket nesten halv to før jeg endelig fikk lagt meg.

Lørdagen stod jeg opp tidlig for å gå til norskeknuten mens barna enda sov (mamma var hjemme med dem altså), deretter tok jeg turen til frøytlandsvarden sammen med to spreke venninner. For en god start på dagen!

Da jeg kom hjem tok jeg med barna på tur for å… BADE! Så fort sola er fremme så skal de absolutt bade, men så fort de fikk kjent på vannet så var de ikke så høye i hatten lengre, hehe. De fikk iallefall doppet seg til slutt og var fornøyde med det. Da kvelden kom overnattet de hos besta mens jeg og mamma jobbe natt. I det jeg kom hjem fra jobb morgenen etter var jeg så trøtt i og med at jeg ikke hadde sovet på over et døgn, samtidig som jeg visste at jeg ikke kom til å sovne. Dermed tok jeg meg en tur til norskeknuten før jeg hentet barna hos besta, videre tok vi turen ut til bestemor hvor vi spiste ute og rett og slett bare koste oss i det nydeldige været vi er så heldige å ha i disse dager. Vi ble værende der en stund før vi kjørte videre for å se på huset vi skal kjøpe, nå gleder vi oss bare veldig til det er ferdig og flyttingen starter. Det skal bli så gooodt å komme for seg selv igjen.

Dager som dette kan bare fortsette for min del <3

E reiste opp til pappaen sin igjen igår, så resten av kvelden ble tilbringt på en etterlengtet tur med bestevenninna mi som jeg ikke hadde sett på flere uker. Vi har faktisk vært bestevenner i over 20 år, og uansett hvor lang tid det kan gå siden sist vi så hverandre, så er det som om det var igår. Så koselig, ett vennskap jeg virkelig setter stor pris på!

Håper helgen deres har vært minst like bra, måtte dere få ei fin uke <3

En perfekt dag.

For en dag jeg hadde igår, fy søren jeg var ødelagt i bena når jeg våknet idag, haha! Polar klokken viste 49578 steg, og 688% på dagen. Jeg var altså aktivt på bena i nesten tolv timer på fire forskjellige toppturer, og avsluttet det hele med nesten to mil på mølla. Det var så digg å endelig ha tilbake energien min. Jeg startet dagen med en tur til norskeknuten alene, etterfulgt av en tur til hamrevarden sammen med ei venninne mens E var på skolen. Det finnes ikke noe bedre enn å gå rundt i sine egne tanker med musikk på ørene om morgenen, samtidig trives jeg best med å gå sammen med andre.

Etter at barna var ferdig på skolen tok vi turen til Lyngdal sammen med ei venninne som bor der, men går på skole her i Kvinesdal. Der tok vi turen opp til månen, der man får utsikt over hele Lyngdal. Sååå fint der! Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å flytte fra Kvinesdal etterhvert som E har blitt større, da har tankene vært litt frem og tilbake på Flekkefjord, Lyngdal, Mandal, Kristiansand eller Oslo, hehe! Litt å velge mellom si. Foreløpig er det kun Flekkefjord som er blitt utelukket. Så vi får se da.

De er uheldigivis ikke like glad i å gå tur som meg, men håper turgleden snart kommer til de også. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med dem utendørs og utforske nye steder sammen. Det er mange som ha spurt meg om jeg har fler barn, men nei. Jeg har kun en sønn, som er han til venstre på bildet ovenfor. Han andre er lillebroren min som vi tilbringer mye tid sammen med, spesielt nå som vi bor hjemme hos mamma frem til vi flytter inn i huset.

Senere tok jeg turen til orresteinen på feda sammen med ei annen venninne igjen, før jeg avsluttet dagen på mølla og kom meg i seng. Jeg kan gjerne ha flere slike dager, sammen med de rundt meg <3

Dagen i dag har kun bestått av jobb og barn, før jeg avslutter kvelden senere med en tur på mølla. Håper dagen deres har vært fin <3

Alt & ingenting

Hei dere, gjett hvem som er tilbake, igjen? Hehe, jadda… Normaltsett er jeg en veldig aktiv person som sjeldent klarer å sitte i ro og som oftest har noen form for trening hver eneste dag, dersom jeg ikke drikker alkohol. Jeg har tidligere nevnt at jeg blir så sykt dårlig etter en kveld med det, eller ikke akkurat dårlig men mer helt død i kroppen. Jeg ligger som oftest en uke etter at jeg har vært ute, uavhengig av om jeg har drukket mye eller ikke, og psyken min generelt blir helt ødlagt av det, i og med at jeg har en sykdom.

Etter at vi var i Danmark i påsken så tok det meg 1,5 uke før jeg fikk komt meg på topptur igjen, jeg startet da dagen med tre topper, før jeg tok en til sammen med ei venninne. Dette var altså dagen før 1 mai. Det var så mange som snappet om noen skulle ut idag, og jeg var den som svarte “Er det ikke bare kids og russ som går ut idag?”, for det skulle ivertfall ikke jeg på en helt vanlig tirsdag, men i det vi begynte toppturen våres i den solsteika som var den dagen så nevnte venninna mi at det hadde vært godt med noe alkohol, og der var jeg solgt. Haha! Men altså fri, sol og gode venner? Ja takk, det er ikke så altfor ofte jeg har fri fra jobb og barn og bare kan gjøre noe spontant, så jeg føles nesten jeg må bli litt bedre til å benytte sjansene istedenfor å bare ligge hjemme og leke så fornuftig heletiden.

Vi ble enige om en rolig jentekveld, men den endte vell opp alt annet en rolig. Flaske på flaske forsvant, shot på shot gikk ned og plutselig koblet hukomelsen ut, og ikke før klokken 5 på morgenen trasken jeg inn døra her hjemme, og siden har jeg bare jobbet og sovet. Litt unnskyldt er jeg, for det har vært sinnsykt mye jobb i det siste. Det koster å kjøpe hus altså, det er sikkert og visst.

Det finnes ingen kjedelige kvelder sammen med disse to! <3 <3 

En uvane jeg har når humøret eller helsa generelt ikke er helt på topp er at jeg spiser, noe sinnsykt. Det kan være alt mulig dritt som jeg ikke en gang liker, det høres kanskje rart ut men sånn er det, og det gjør jo ikke det hele noe bedre. Det blir som en ond sirkel der jeg bare føler meg som dritt, og det å komme back on track virker som oftest helt umulig, helt frem til jeg bare får tatt det steget, igjen og igjen.

Nå er iallefall ernergien min kommet tilbake, jeg har fått trent og fått nye treningsklær i posten, så nå er jeg skikkelig gira på noen aktive dager fremover, innimellom all jobbingen. Heldigvis har jeg noen jobber jeg trives utrolig godt i, så det å jobbe mye gjør meg ingenting. Jeg skal ha så godt som null ferie i sommer, kun fri til rudskogen i juli og skalldyren i mandal i august, så her går det unna.

Dette ble et veldig rableinnlegg fra meg, så jeg tenker jeg runder av her og kommer meg i seng. Imorgen har jeg mange koselige planer som jeg gleder meg veldig til! Natta dere <3

Jeg har kjøpt bolig!

Da jeg solgte huset mitt i november Ifjord var egentlig planen å kjøpe barndomshjemmet i og med at mamma hadde kjøpt seg nytt hus. Det lå ute en stund på finn og plutselig slo tanken meg at jeg ville ikke noen andre skulle bo der, i min hjem med alle minnene mine. Selv om det ligger mye vondt i det huset, er det der hjemmet mitt er og alltid vil være.

Markedet var ganske dårlig så huset mitt ble liggende ute i noen måneder før det ble solgt. På den tiden da det endelig ble solgt så bestemte mamma seg for å selge huset hun hadde kjøpt og flytte tilbake igjen til barndomshjemmet mitt, dermed flyttet vi tilbake dit sammen og jeg har siden desember Ifjord bodd hjemme sammen med mamma. Jeg hadde for så vidt ingen hast med å finne meg noe nytt og hadde dermed en plan om å bo hjemme i ett år før jeg fant noe nytt. Det viktigste for meg var å finne et sted hvor jeg kunne trives, i og med at jeg bodde i et hus i over 5 år der jeg ikke trivdes.

Det å flytte hjem til mamma etter å ha bodd for seg selv i flere år er ikke bare bare, så planen om å bo hjemme i ett år ble raskt endret, og allerede i februar startet jeg “boligjakten”. Kravene jeg hadde var; sentral beliggenhet som var barnevennlig, nybygg og romslig med store vinduer og hadde minst tre soverom. Der fikk jeg jackpot.

Det stod mellom denne (trykk HER) toppetasjen på øvre hetleskei og den jeg valgte på nedre hetleskei. Beliggenheten på disse var ca lik, begge var nybygg, romslig med store vinduer, 3 soverom og alt annet jeg så etter. Prismessig lå de også ganske likt nøkkelferdige, den hvite lå på rett under 2,8 mens den jeg endte opp med lå litt høyere i pris, dermed brukte jeg faktisk en mnd for å bestemme meg for hvilken jeg ville ha, der sønnen min fikk det siste ordet.

Jeg er jo kjent for å være en person med mye uflaks her i livet så veien hit til den dag i dag har selvfølgelig vært en berg og dalbane, men nå er endelig alt i boks og kontrakten er skrevet under. Jeg har allerede valgt ut fargene på gulv, vegger og ytterdør – sistnevnte blir forresten rosa og det var ikke min idé en gang. Jeg elsker når folk tenker litt utenom det vanlige.

Nå gleder jeg meg bare til å velge ut bad, kjøkken og innrede noe helt nytt! Ikke minst og endelig få bo for meg selv igjen, det skal bli fantastisk <3