Jobbehelg 3/6.

Jeg drømte at jeg tatoverte kneèt her om dagen og fortalte det til kollegaen min på jobb igår, han mente på det var et tegn så fem minutter etter hadde jeg plutselig booket meg en ny time til tatovering! Jeg var så heldig å få den siste timen før ferien, og som alltid er det Svenni i Lyngdal som jeg går til. Gud, som jeg gleder meg, men dæven… Det blir pain. Jeg har jo begynt litt her og der og er fortsatt ikke ferdig med sleeven på armen, samtidig som jeg har startet litt på ryggen, litt på den andre armen, litt på magen, og litt på benet. Denne gangen er det fortsettelsen på “minne benet” etter broren min som står for tur. Det trenger virkelig noe fremgang der.

Nå skulle jeg egentlig vært i Tvedestrand å feiret bursdagen til en kompis, men ligger heller hjemme i sengen å vurderer om jeg skal legge meg, eller se litt serie først. Det ble ledige nattevakter denne helgen, dermed jobbet jeg Cubus igår så på natt til idag, for å så jobbe cubus imorgen igjen + natt til søndag. Jeg elsker jobben min, at det å jobbe så og si hver eneste helg er bare gøy! Jeg jobber jo fast tredje hver helg i kommunen og annen hver helg på Cubus, og takker aldri nei dersom det blir noe mer ledig. Føler meg så heldig som har en jobb som jeg trives så godt i <3

Nå gjenstår bare denne + tre helger til med jobb så er det rudskogen, sommeren store høydepunkt! Jeg reiser opp der allerede på tirsdagen / natt til onsdag den uka, i buss sammen med noen venner. Det er faktisk det eneste jeg har tatt ferie til i år + skalldyren i Mandal som er i August.

På onsdag var jeg hos Nancy på Linettshudpleie å freshet opp brunfargen litt, og har allerede booket klar ny time før jeg reiser til rudskogen. Det trengs virkelig med dette “sommerværet” vi har hatt i det siste, men så lenge jeg får fint vær i rudskogen så er jeg fornøyd med sommeren, haha!

Nå er det iallefall natta her i hus. Denne dagen har vært skikkelig dritt, så morgendagen kan ikke bli annet enn bedre. Natta <3