Sofajakten; Check!

Hei! Jeg håper mandagen deres har vært fin frem til nå <3 Jeg ville bare innom å gi dere en oppdatering på den eviglange sofajakten min, for det tok meg bare godt fire måneder. Det var vell i mai / juni at jeg begynte å se litt etter hvilken sofa jeg ville ha i huset, og jeg tror egentlig jeg har sjekket de fleste steder uten å ha funnet noe som sier meg at DEN må jeg ha, helt frem til jeg nå nylig kom over en fra classicliving, da sendte jeg linken til mamma på facebook og skrev “MÅ HA DEN!!”. Man vet ikke det er den rette, før man finne den og denne var virkelig perfekt! Nå er den endelig bestilt og påvei hjem til meg, og jeg gleder meg så til å få den på plass.

Jeg er så ekstra kresen i denne flytteprosessen. Jeg trenger jo absolutt ALT nytt, og koser meg mens jeg finner litt etter litt på hva som vil passe inn hos oss. I det denne ankommer heimen så er mest sannsynlig også huset helt 100% ferdig og det skal bli deilig. Det føles som om jeg har holdt på med dette i en evighet, noe jeg også har, så nå blir det godt å komme “hjem”, ikke minst å endelig få bo for meg selv igjen 🙂 Selv om jeg kommer til å savne det å bo hos mamma noe ekstremt. Jeg er så familiekjær, og trives best i selskap med de rundt meg mest mulig, men men!

Dette siste bildet er lånt ifra instagrammen dere, jeg tror dette bordet også hadde passet godt inn, men jeg klarer ikke å finne det noen sted, så typisk!

Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en treningsøkt om litt, dere får ha en fortsatt fin dag <3

Uken som gikk.

Akuratt nå; Jeg har nettopp kommet hjem fra ei nattevakt og har nå fri frem til torsdag. Jeg hadde egentlig planer om å kickstarte denne mandagen med en topptur, men jeg kjenner at kroppen skriker etter noe etterlengtet søvn.

Ukens tanke; Aah.. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal slutte å gjøre ting for mennesker som ikke hadde gjort det samme for meg, eller om jeg skal gjøre det likevell fordi jeg er snill?

Ukens treningsøkt; Det må blitt i går. Både motivasjonen og energien er helt på bunn, men igår klaffet det! Sååå digg.

Ukens tur; Den eneste turen jeg har vært på denne uken var på onsdag når vi besøkte Ida i Vanse. Her gikk vi på stranda der ungene vasset i vannet til tross for stiv kuling av en vind, vi gikk også på en sti i nærheten og på fyret. Ingen tung tur, men skikkelig koselig! Jeg hadde ikke sett Ida på en evighet nå, så det gjorde skikkelig godt.

Ukens favoritt mat; Helt klart proteinbrødet, og det beste av alt? Mamma liker det også og lager det selv. Fantastisk!

Ukens kjøp; Sofaen jeg har bestilt hjem. Gleder meg så til å se hvordan den passer inn når den kommer. Skal vise dere den i et nytt innlegg senere idag.

Ukens ønskeliste; Hm, den er vell egentlig lang nå, i og med at jeg trenger det meste til huset, haha! Her er det bare å sette i gang si.

Ukens positive; Tilbake på Cubus igjen, så godt å være med teamet igjen!

Ukens negative; Helt klart tre dager på rad hos tannlegen. Jeg var først her i Kvinesdal på nicobygget uten at jeg fikk noe særlig hjelp, deretter bytter jeg til Flekkefjord der arbeidet var bedre og prisen dobbel så lav. Det hele enten med å trekke ei tann som var ødelagt, for å gi plass til ei visdomstann, 3 uker med konstant tannverk tok endelig en slutt, takk gud.

Ukens irritasjonsmoment; Jeg kommer egentlig ikke på noe, utenom lillesøsteren min som bestandig er å forsyner seg av sminke og klær av meg. Jeg blir seriøst så sur av det at jeg blir nesten redd selv. Skjønner ikke at hun fortsatt tør for å være ærlig! 😛

Ukens sang; Broiler – Do it og Cir.cuz – klisjė.

Ukens bilde;

Fra når vi var på lomsen, fine gutten min <3

Mål for denne uken; Få gjort mest mulig i huset og få til en skikkelig bra treningsuke. Jeg har tross alt en del fri denne uke, samtidig som EA er hos pappaen sin, så her finnes det ingen unnskyldninger. Ooog ikke minst begynne å spise sunnere igjen!

Håper mandagen deres starter bra og at uken blir fin <3

Oppryddning og spisestedet.

Jeg har brukt en del tid denne helgen på å ta en skikkelig oppryddning i huset, komprimere og rydde sammen all søppel, støvsuge og gå over med støvmopp på vegger og tak for å bli kvitt alle de 100 kiloene med byggstøv (kødder ikke, det er gruuusomt), støvsuge gulvene, vasket vinduene ute og innvendig, ryddet sammen verktøyet som lå over alt og satt ting litt mer på plass, blannt annet spisebordet mitt! Før jeg bestilte det var det på tilbud, men siden det fremdeles var så lenge til huset var klart så drøyet jeg det en god stund, frem til det ble utsolgt! Det var så typisk min flaks, for dette passet helt perfekt inn. Jeg sendte en mail om dette kom inn igjen og fikk til svar at de ikke visste, da det var en fare for at dette hadde gått ut av produksjon. Heldigvis gikk det ikke mer enn tre uker før det var tilbake på lager og da var det bare å få bestilt!

Lyset var ikke så bra, så det ble vanskelig å få frem fargene her. Jeg har kjøpt det fra Ellos og er så fornøyd! De har alle tre fargekodene mine med svart, gull og gammelrosa. Desuten er stolene så gode og sitte i. Jeg har også matchende gardiner i stua, fikk høre at jeg kom til å angre dersom jeg valgte rosa, men hell no – Jeg elsker det!

Ellers har denne søndagen vært ganske så rolig. EA er med en venn til flipside i vanse og koser seg der mens jeg tenker å få unnagjort en treningsøkt. Jeg må bare grave frem litt motivasjon først, for den er virkelig ikke på topp fortiden.

Håper dere får en fin søndag, været her er jo bare helt fantastisk idag <3

Bilder fra desenio.

Selv om jeg verken har flyttet inn i huset enda, eller kjøpt noe særlig med møbler der jeg må ha alt nytt, så har jeg startet skikkelig på interiør shoppingen. Det er jo så gøy! Jeg har så mange venninner som er skikkelig opptatt av det, mens det aldri har interissert meg noe særlig. Bestemor var skikkelig overrasket over hvor lite pynt jeg hadde i mitt forrige hus. Jeg har liksom alltid likt det helt enkelt og greit med minst mulig ting = mindre rot. Det har heller aldri vært noe jeg har giddet å bruke penger på, men nå dere… Herregud! Jeg kjøpte blannt annet ei søppelbøtte til 1000 kr, (sorry mamma). Den måtte jeg bare ha siden den var i gull å ville passet perfekt inn på badet. Jeg bestilte også noen bilder på desenio for litt siden da de hadde et tilbud med 20%. Jeg vil at dette huset skal ha ett skikkelig meg vibe, med svart, gull og rosa – Skikkelig jentestil, som jeg aldri blir lei av!

Ikke så lett å se på bildet siden solen skimtet inn, men det står “I’m not a princess, I don’t need saving. I’m a queen, I’ve got this handled” Det er litt morsomt, for jeg har hatt to gutter der den ene pleide å kalle meg for prinsessa, men han andre i senere tid kalte meg for queen. Etter siste nevnte har jeg alltid følt litt ekstra på det, jeg fikk høre at det værste med meg var at jeg ikke trengte noen der, for jeg klarer meg selv (når det kommer til gutter og eventuelt kjæreste) og det er egentlig veldig sant, samtidig så gleder jeg meg til den dagen jeg tillater meg og slippe noen inn og dele livet med. Haha, det hørtes jo veldig klisjè ut da… Dere skjønner😂

GRL PWR og hustle hard girl <3 Jeg jobber hele tiden med meg selv for å bli en bedre versjon av den jeg er. Jeg har så utrolig forståelse når det kommer til andre på godt og vondt. Mennesker kan såre meg med hva enn det måtte være, og jeg tilgir alltid, men jeg har nok vært dårlig på hvordan jeg selv kan være og hvordan andre føler på det, og det er veldig trist. Men, man kan ikke annet enn å bli bedre, heldigvis! Man lærer hele livet, selv om noen feil er skikkelig kjipe å måtte leve med. Finnes jo virkelig ting jeg kunne vært foruten.

Disse bildene ble igrunnen helt utydlige, jeg får skylle på lilsis som stilte opp som fotograf, haha.

Jeg har nettopp kommet hjem fra nattevakt og skal bare ta en powernap på ett par timer (forhåpentligvis), før jeg skal opp å gjøre meg klar til å kjøre til Flekkefjord på jobb på Cubus. Jeg skal være glad da klokken er seks ikveld og jeg tar helg. Jeg har blitt skikkelig “bestemor” som skal hjem og kose meg med skal vi danse og god kveld norge, før jeg finner sengen. Jeg skulle egentlig vært i huset og ordnet en del ting, men det er ikke helt det samme og se programmene dagen etterpå på en pc skjerm, hehe! Håper dere får en fin lørdag så lenge, jeg har hørt været skal bli helt fantastisk idag så krysser fingrene for det <3

De beste produktene for tatovering!

Reklame // Jeanette19 gir 15% rabatt på hele ditt kjøp hos Tattoomed.

Hei, og god fredag til dere! Jeg stikker bare innom en liten tur for å gi dere en anbefaling før jeg skal sove etter nattens nattevakt. Jeg får veldig ofte spørsmål angående tatoveringer, hvordan jeg behandler dem etterpå og videre, hvordan jeg vasker de osv. Det har nesten vært litt flaut å svare på det for det eneste jeg har gjort er jo kun å gå med plasten litt, smøre den med en krem de første 2 – 3 ukene, ikke dusje / ha vann på den samme dag og that’s it. Tidligere har jeg alltid bare kjøpt en krem på apoteket å smørt med, det var helt frem til Tattomed tok kontakt med meg og lurte på om jeg ville være ambassadør for de, og takk gud for det! Du vet når man nettopp har fått bil lappen og føler man har fått et nytt liv? Det føltes det også som etter at jeg brukte disse kremene sist jeg tok tatovering. Som han ene selv skrev til meg, man folierer jo ikke bilen rosa også aldri vasker den, når man har lagt i så mye penger i det, og det er sååå sant! Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært helt elendig til å ta vare på tatoveringene mine. Mye solarium, ikke noe beskyttelse mot solen og siden jeg så og si aldri blir solbrent så bruker jeg nesten aldri solkrem engang. Det er ille det, og jeg ser allerede etter at jeg begynte å tatovere meg i 2012 at de eldste tatoveringene mine har falmet en del, og det er jo skikkelig kjedelig når jeg fårhåpentligvis skal ha de i 60 + / – år til.

Jeg har testet ut; sun protection stick – Solstift som gir ekstra beskyttelse mot sol, liten og enkel å ha med seg rundt og koster kun 79 kr, kan kjøpes HER.

Cleansing gel som sørger for mild og skånsom rengjøring når du har tatt ny tatovering uten å fjerne fargepigmenter. Lindrer også irritasjon, reduserer kløe og bevarer god fuktighet. Produktet inneholder ikke prarabener, 100% vegansk og allergivennlig. 100 ml koster 159 kr mens 25 ml koster 79 kr, kan kjøpes HER.

After tattoo min favoritt! Denne skal bruker 3 -5 ganger daglig de første 14 dagene etter en ny tatovering. Kremen bidrar til en god og effektiv etterbehandling som ikke kan måles med noen andre krem! Den roer ned irritert hud og bidrar til å redusere kløe. Min holdt seg fin med null kløe ved hjelp av denne kremen. Produktet er 100% vegansk og ikke tester på dyr, også er også allergivennlig. 100 ml koster 199 kr mens 25 ml koster 79 kr, kan kjøpes HER.

Color protection tilfører fuktighet og beskytter mot bleking. Denne krem gir best resultat over tid og er virkelig et must for å holde tatoveringen fin. Koster 199 kr og kan kjøpes HER.

Sjekk ut nettsiden og utvalget til tattoomed ved å klikke HER – Rabattkoden Jeanette19 gir deg 15% rabatt på hele ditt kjøp <3 Anbefales på det sterkeste, jeg looover du kommer til å bli fornøyd med produktene. Ellers vil jeg ønske dere en riktig god helg! 🙂

Overraskelses bursdag!

Igår hadde mamma bursdag og ble hele 45 år! Tenk at hun kun har 5 år igjen før hun fyller 50, det er nesten litt sykt å tenke på, for jeg føler enda hun er 30, selv om jeg begynner å nærme meg den alderen selv. Shit, kunne man ikke bare vært 20 for alltid? Tiden fra 20 til 23 er seriøst den beste.

Mamma har jo nevnt at hun har hatt lyst til å ta en portrett tatovering av lillebroren min, så jeg og besta bestemte oss for å samle sammen familie og venner til å gi henne denne gaven, og stelte i stand en liten overraskelses bursdag. Det eneste hun visste var at vi skulle til besta for å “spise komper”, der vi hadde samlet familie og venner til å overraske henne med kake og gaver. Jeg er seriøst så elendig på å lyve eller å holde ting hemmelig så det har virkelig vært en prøvelse for meg, men heldigvis ante hun ingenting og ble skikkelig overrasket. Slike ting er så koselig <3

Ellers går de neste dagene til jobb og huset. Jeg nærmer meg endelig innflyttningsklart, det er kun siste rest på kjøkkenet som står for tur + vasking! Det skal bli så deeeilig. Nå skal jeg kun få meg noe søvn etter nattevakt før jeg skal dit å forhåpentligvis få skrudd opp spisebordet og kaaanskje vaske litt. I mellomtiden ønsker jeg dere en fin torsdag <3

Det som gjør meg glad!

❤️Når noen sender meg en sang og sier at de tenkte på meg når de hørte den. Jeg husker fremdeles da jeg gikk i niende plasse og min daværende kjæreste sendte meg en sang som gjorde at han tenkte på meg. Det var nok første gangen, og siden har det skjedd flere. Disse sangene minner meg om den tiden og de menneskene, noe jeg synes er så koselig når man hører den igjen, for eksempel om et år eller mer senere.

❤️Fridager med sønnen min, disse dagene setter jeg så uendelig stor pris på i disse hektiske jobb og skoledagene våres. Det å tilbringe masse tid sammen og finne på hva enn vi vil uten å måtte ha noe klokkeslett å gå etter, eller andre steder å være, det er helt perfekt.

❤️Kjøretur(!!) Jeg elsker kombinasjonen av bil – musikk og utsikten på turen. En liten fakta, jeg er en veldig vanskelig person å komme i kontakt med dersom det er en gutt som vil bli kjent, finne på noe eller whatever. Dette er fordi jeg har siden jeg var liten hatt veldig vanskelig for å stole på menn / føle meg trygg. Jeg mistet jo pappa ganske tidlig av et valg han tok selv, og videre i livet mitt har det vært mye alkohol / rusmisbruk / psykisk mishandling fra noen av de “mannlige” familiemedlemmene som gjør at jeg alltid har vært meg utilpass med mannlig lærer, tannlege, lege osv, knyttet til opplevelser jeg har fra barndommen. Men dersom det er snakk om en kjøretur så er jeg som oftes lett å ha med å gjøre, haha!

❤️Hjemmekvelder eller en skogstur med familien eller jentene, det er seriøst påfyll av energi og tilbringe tid med dem som står deg nært. Enten man sitter hjemme med tente lys mens man prater om alt som skjer i livene våres samtidig som tv’n suser i bagrunnen, eller om man drar ut på tur i frisk luft og besøker idylliske steder. Ah, det er det beste jeg vet.

❤️Egentid, det er ikke mye som er mer digg enn en skikkelig selvpleie dag der du kun fokuserer på deg selv og gjør det som får deg selv til å føle deg bra. Trening, en lang dusj, hårkur, ansiktsmaske, fiksing av negler og alt det der. DIIIGG!

❤️Ellers så gir kattene mine meg masse glede! De kommer alltid løpene etter meg når jeg kommer hjem fra jobb, gir meg et godt selskap og masse kos. Det som er mest spesielt er hvordan de merker når noe er galt, hvordan de kneger seg opp til og stryker litt med labben, haha. Vanskelig å forklare men dere skjønner.

Og mens vi er innom på det som gjør meg glad, jeg er nå ferdig med syv nattevakter på verdens beste jobb, jeg har frihelg sammen med kidsa mens mamma skal jobbe, og får et etterlengtet besøk av ei venninne! Vi har begge vært opptatt med hus og leilighet de siste ukene, at nå blir det godt med litt jentetid sammen❤️

Jeg ser – Jeg lytter – Jeg bryr meg!

God morgen dere <3

Etter innlegget igår så vil jeg bare påpeke at det er ikke synd på meg, det handler heller ikke om meg eller det jeg har opplevd. Selv om jeg har mistet flere i familien til selvmord, både to av mine aller nærmeste, og noen til litt uti slekta. Om det så er 20 år siden som med pappa, eller snart 4 år siden med broren min, om man er barn eller voksen, så er det fortsatt forferdelig vondt.

Det eneste målet jeg har er å prøve å hjelpe andre både de som er suicidal og pårørende siden jeg selv både har slitt med akuratt det samme, og for at jeg har mistet noen av dette og personlig føler jeg har litt erfaring innenfor det hele. Hele poenget er å sette lys på åpenhet rundt selvmord og generelt sett psykisk helse. Det er så trist å tenke på at det er selvmord som tar flest liv, fremfor ulykker, sykdom og rus. Det at det faktisk går så langt at en person ikke lengre ønsker å leve lengre, det er grusomt. Det er somregel null stress å prate om dersom man har fått influensa, brukket en arm osv, mens med en gang det er noe psykisk så tier de fleste som oftest for slike ting skal “ikke” snakkes om. Det er her vi må bli bedre og sammen skape en endring. Jeg krysser fingrene for at den statisikken bare går nedover og nedover og at vi sammen gjør livet fint å leve <3

Jeg er nettopp kommet hjem fra nattevakt og skal gjøre E klar for skolen før jeg skal ta igjen noen timer med søvn. Håper dere får en fin dag <3

Verdensdagen for selvmordsforebygging.

Dette er bare mine egne tanker, med blanding av litt erfaring. Jeg beklager dersom jeg støter noen med dette innlegget for det er overhode ikke meningen.

Jeg er veldig for åpenhet angående psykisk helse – Vi må ikke være redd for å prate om våres egne følelser, eller det å søke hjelp. Det finnes en gruppe på facebook som heter selvmord – for oss etterlatte. Denne gruppen anbefaler jeg til alle som har mistet noen av selvmord.

Det finnes mange som sliter med å takle et normalt liv etter at de har mistet noen til selvmord, meg selv inkludert. Jeg har savnet litt mer fokus på hvor tungt de etterlatte har det etter å ha mistet noen av denne grusomme årsaken. Sorgen tar tid, vi takler det alle forskjellig – samtidig som jeg tror vi alle sliter med det, det går på en måte aldri over, selv om hverdagen “fortsetter”. For noen kan den vare i svært lang tid og hindre deg i å komme tilbake på jobb, være sosial, slite med søvn og eventuelt bli suicidal selv, mens for andre kan det å komme tilbake på jobb fort være en slags rømmningsvei fra sorgen der man ikke får bearbeide det som er skjedd fordi man holder seg selv såpass opptatt. Mange som før var friske blir nå syke selv. Det er alltid godt å kunne ha familie og venner rundt seg til å prate om det, men jeg anbefaler også å ta kontakt med fastlegen for å høre om det finnes et tilbud som kan passe deg, slik at du får det bedre.

Jeg skulle ønske at det ble mer åpenhet og fokus på psykisk helse for å forebygge selvmord. Jeg håper og tror at de som er suicidal da hadde klart å legge fokus på å kjempe litt ekstra, søke hjelp og finne ut av hva som passer for den enkelte, for at den personen skal få det bedre. Samtidig så føler jeg, er jeg egoistisk nå? Skal en annen person leve for at vi andre ikke kan miste den personen? Ah, det er skikkelig vanskelig å egentlig vite hva som er rett, det eneste vi kan jobbe for er å minske statistikken for at mennesker kommer så langt at de ikke ønsker å leve lengre.

Det er noe vi må starte opp med fra de er barn, og videre i livet. Jeg tror vi alle må prøve å sette oss inn i hvordan det er for en person å være suicidal, samtdig som den personen som er suicidal må prøve å tenke litt på hvordan de etterlatte vil ha det, med et innblikk i konsekvensene av et selvmord. Vi etterlatte vil slite med en sorg, og kanskje skyldfølelse resten av livet. Jeg vet at det er vanskelig for en person som er suicidal å tenke på det, for jeg har selv vært der, og da tenker man ikke så mye på hvordan de etterlatte har det. Mine tanker har iallefall vært at de vil få det bedre siden det har vært så mange problemer med meg, at alle rundt meg fort kommer til å glemme meg. Jeg vet jo inderlig gått at dette er feil. (Jeg er ikke der lengre nå, og fikk hjelp den perioden dette skjedde. Det å bli mamma var nok det som reddet livet mitt mest, samtidig har familien min vært igjennom nok).

Selvmord er aldri et rett valg, man sender bare sin smerte over til alle som er glad i deg. Når man opplever et tap er mange raske til å si hvor sterk du er, men har man virkelig noe valg? Ta vare på de rundt deg, send dem en random melding for å fortelle de hvor glad du er i de, eller hvor takknemlig du er for å ha personen i livet ditt, eller at du savne personen. Hva enn som faller deg inn. Man vet aldri hvordan noen har det, eller når man mister noen.

Vær snille med hverandre – Vær empatisk – Vit at alle kan gjøre feil uten at det skal utgjør det til en dårlig person – Tilgi for din egen del og fokuser på det som gjør deg glad. Idag tenner jeg et lys for alle vi har mistet <3 Stor klem fra meg.

Husoppdatering 2 #Kaos!

Hei, og riktig god mandag til dere <3 Jeg har faktisk nettopp stått opp, og har sovet helt siden klokken tolv igår, eller inatt blir det vell(?) Jeg kjenner det er en slik dag der kroppen bare ikke fungerer, men nå som jeg har stått opp skal jeg passe på å gjøre denne dagen bra alikevell. Jeg har egentlig hatt så mye jeg skulle ha gjort i det siste, så jeg burde kanskje få satt i gang nå. Jeg har jo fått en del spørsmål om dere kan få sett huset, der dere også vil se det underveis før alt er ferdig, og heldigvis siden jeg er mega treig så kan dere få sett noen kaos bilder der alt står på hodet.🙈

De to bildene ovenfor her er gangen når man kommer inn, jeg eeelsker den rosa døren!

Så er det en slags ny gang, her går dørene inn til et oppbevarings rom, vaskerom, og stua nede, videre er det to soverom innforbi stua.

Her er oppbevaringsrommet. Det kommer for det meste til å bli brukt til sko, vinterklær, julepynt og slike ting. Her skal det være et skikkelig system, for jeg hater rot!

Vaskerommet, litt vanskelig og se men dette rommet er så stort. Etterhvert skal det også gjøres om til et bad, bak meg skal det være et toalett, benk og speil + dusj.

Stua nede, den blir for det meste sønnen min sin plass, hvor han kan spille, se film og ha masse besøk. Det bor heldigvis mange han kjenner rett rundt oss, noe som er super koselig!

Det ene soverommet nede, det finnes to men de er helt like. Dette blir gjesterommet mens det andre er sønnen min sitt.

Dette blir trappa opp til andre etasje. Her er planen å ha en stor lyskrone dersom den ikke blir for lang. Æh, krysser fingrene!

En slags gang her også, som går inn til badet, soverommet mitt og inn på kjøkkenet videre til stua. Her er det helt kaos som dere ser, alt søppelet fra kjøkkene er samlet her.

Badet oppe. Jeg hadde egentlig funnet meg en fin svart dusj som jeg ble helt forelsket i, men pga veggene her ble jeg nødt til å ha kabinett. Jeg kommer til å angre på dette leeenge!

Soverommet mitt, her er det også helt kaos. Alt ifra lamper, pynt, kattesenger til kjøkkenskuffene.

Så blir det kjøkkenet. Her har jeg valgt svart kjøkkene med gull knotter og håndtak og marmor til benkplate. Det blir sååå fint! Jeg gleder meg til det er ferdig! Det er egentlig det eneste som mangler før jeg kan vaske huset ned skikkelig og begynne å flytte inn. På den lange strekningen her, eller “tom rommet”, skal det være et spisebord + stolene, dette er av fargene svart, gull og “gammel rosa”. Gardinene i stua har også samme farge.

Og her har dere stua. Jeg er enda i tvil i hvilke sofa jeg skal ha, jeg har egentlig lyst på en med fargen gammel rosa, samtidig som det blir et dumt valg med barn og katter i hus, så jeg burde nok velge en i en mørk farge. Altså jeg aner virkelig ikke, så det blir spennende å se hva jeg ender opp med.

Så det var en liten oppdatering på hvordan det ligger ann nåe, neste innlegg angående huset blir når alt er ferdig, iallefall sånn ca. Jeg ser så frem til å innrede det og flytte inn. Jeg har jo egentlig lyst til å lage en liten housetour på film når alt er ferdig, men jeg er virkelig elendig til sånt så vi får se hva det blir til. Jeg har jo bodd i et hus tidligere i seks år der jeg aldri følte meg hjemme, og shit det er lenge! Mens her i dette huset føler jeg meg allerede lenge hjemme, og jeg gleder meg til å bo her <3