Tredobbelt syn.

Det hele startet i juni med at jeg fikk hodepine, ble kvalm for å så ikke klare å se noe særlig. Selv om jeg satt nede og slappet helt av så hjalp ikke det, jeg ble måtte ligge helt flatt nede med lukkende øyner. Til og med da svev alt rundt meg, når dette skjedde måtte jeg også kaste opp etter litt, mens synet fremdeles surret rundt. Dette skjedde heldigvis bare en gang, men så fortsatte det at det skjedde en gang i juli når jeg faktisk var ute og drakk alkohol der jeg bare kollapset helt og ble hentet av ambulansen og kjørt til sykehuset. Etter hvert som jeg lå der så ble det bedre, så jeg dro ned til byen igjen, men var der ikke mer enn 10 minutter før det skjedde igjen. Jeg trodde da at det bare var alkoholen som spilte inn. Men det samme skjedde en gang i august også, før det skjedde i september igjen. Da var jeg også ute, men ble liggende på badegulvet. Kroppen var helt død, mens jeg var helt med i hodet. Alle trodde det var alkoholen da også, noe som var veldig frustrerende siden jeg nettopp hadde begynt og drikke og ikke hadde drukket noe særlig, men jeg skjønte ikke selv heller hva som gjorde dette. Nå skjedde det også i oktober da jeg også var edru som i august. Siden dette skjedde så sjeldent så tenkte jeg ikke helt over det.

Jeg nevnte dette for legen på lege timen jeg hadde på torsdag i sist uke, jeg følte meg egentlig ganske dum, for det var vanskelig å forklare og etter min mening hørtes det helt teit ut. Heldigvis tok legen det seriøst og skrev ned alle symptomene. Hun trodde da at det kunne være magemigrene siden jeg også har fått noen intense stikk i magen, eller krystallsyke. Selv tenkte jeg at det ikke var magemigrene siden det også skjer så sjeldent og ikke har samme smerte på likt. Men kanskje er det en blanding? Jeg aner ikke.

Ironisk nok så skjedde det samme på torsdagen og faktisk hver dag frem til søndag. Søndagen var vært, da ble synet til slutt helt borte. Jeg ble liggende nede litt for å så reise meg. Jeg skulle hente sønnen min hos bestemor, der besta kjørte meg grunnet synet. Da jeg gikk ut av bilen føltes beinene tunge som betong, og synet ble borte igjen. Alt bare sveiv. Jeg kom meg inn til bestemor og halvveis i trappen før kroppen bare sviktet helt. Jeg ble kjørt hjem og liggende på sofaen, denne gangen varte det så lenge som i ett par timer før det ga seg, men synet surret fremdeles litt. Når dette skjer så blir også øynene veldig store, både selve øynene og pupillene store samtidig som jeg kjegler på venstre øye.

Etter hvert som mandagen kom så var jeg helt fin igjen, det samme med tirsdagen. Ironisk nok snakket jeg med sjefen på en av jobbene at jeg hadde blitt bedre og at det ikke har skjedd noe nå. Ett par timer etterpå kom det tilbake igjen og jeg ble liggende på sofaen atter en gang. Både gå gangen og snakkingen min streiker litt. Det blir vanskelig å få frem ordene. Åh, jeg lurer så fælt på hva dette kan være. Jeg tok flere blodprøver på torsdagen og krysser fingrene for at de finner noe der. Om noen har opplevd noe lignende så sent meg gjerne en melding. Vell, det var en liten oppdatering på meg, bildet under beskriver humøret mitt akkurat nå..

Uken som gikk;

Akuratt nå; Ligger jeg i sengen med Dope (katten min). Jeg la meg så tidlig som klokken 18 igår, og dagene i helgen var jeg i seng rett over klokken 21, forsåvidt hele den uka.

Ukens tanke; Det må være om jeg skal gi opp noe, eller prøve enda hardere.

Ukens treningsøkt; Torsdagen på mølla. Det er også den eneste treningsøkten denne uka. Jeg har blitt syk og er svimmel, kvalm, hodeverk og av og til mister jeg synes / ser 2 – 3 dobbelt. Utrolig ekkelt. Jeg var hos legen på torsdag og tok masse prøver. Satser på å få raskt svar. De trodde det var krystallsyke men akuratt nå aner jeg ikke.

Ukens tur; Til Kristiansand for å møte onkelen min som er ferdig på basis og kommer videre til halvveis huset. SÅ STOLT <3

Ukens favoritt mat; Noe så kjedelig som egg, haha! Jeg er elendig i matveien fortiden, det er liksom ikke noe som frister, samtidig som jeg får i meg masse, det gir jo null mening.

Ukens kjøp; En bestilling jeg la inn hos mymuse. Denne måtte jeg tenke lenge på, men herrefred, jeg kjøpte meg jo også en bil.

Ukens ønskeliste; hm, kanskje det jeg mangler til gangen? Den er jo ca helt tom nå, kun ett skoskap 😛

Ukens positive; Samme som uka før, tidbringe masse tid med familien, og at onkel er ferdig på basis så vi kan besøke han mer enn kun søndager mellom 13:30 til 17.

Ukens negative; Lite søvn, formen min og at EA fikk en muskelstrekk. Han klarte så vidt å gå den første dagen, så vondt å se på.

Ukens irritasjonsmoment; Jeg tror jeg må begynne å skrive ned når noe irriterer meg, for jeg kommer aldri på noe på dette punktet. Enten husker jeg dårlig (noe jeg gjør), ellers er det ikke noe som har irritert meg.

Ukens sang; What ifs – Kane brown, lauren alaina.

Ukens bilde;

Jeg hadde faktisk ingen bilder fra denne uka, annet enn bilder av bilen som jeg allerede har lagt ut her, dermed ble det et nytt bilde fra sist ukes familieuke.

Mål for denne uken; Ikke akuratt ett mål, men jeg håper jeg blir frisk. Det er så kjedelig og frustrerende å ha det sånn, iallefall når det går ut over synet, for det andre kan jeg forsåvidt leve med.

Jeg ønsker dere alle en skikkelig fin uke! Dere er gode <3

Overraskelse x3

God morgen kjære dere, håper dere har sovet godt og fått en fin start på helgen <3

Jeg må bare si altså SHIT for en respons på innlegget igår! Etter at jeg også delte det i storyen min på instagram så haglet det inn med meldinger, så mange fine positive meldinger <3 Jeg var veldig i tvil om jeg turte å dele det innlegget og følte ikke jeg helt hadde formidlet budskapet godt nok, for det er noe man kan prate om i en evighet! I tillegg til bildene, både fordi jeg ikke føler meg vell i min egen kropp og fordi bildene er såpass drøye. Men jeg fikk ikke en eneste negativ kommentar på det, men så er det jo som oftes de som har noe negativt å si heller prater rundt om det til alle andre enn den det gjelder og det får nå være 🙂

Ellers startet jeg dagen med å vekke kidsa. Jeg hadde sagt til de at jeg hadde en overaskelse som skulle skje på fredag, dette var nemlig at de fikk fri fra skolen, Vi skulle ta toget til Kristiandsand, og besøke onkel G. Han hadde avsluttnings sermoni på basis før han nå skal videre til halvveis huset. Det som var så gøy var at ikke han visste at vi kom. Vi var hele 10 stk, og heldigvis klarte vi å holde overraskelsen helt hemmelig til han kom. Jeg er sikker på at vi alle hadde like vondt i magen og var like spente som han. Ellers brukte vi tiden til å kjikke litt rundt i butikkene og spise mat.

Vi skulle egentlig ta fire toget men det var forsinket med hele tre(!!) timer. Gjett om denne gjengen var lei? Yes! Vi var hjemme rett før klokken ni, og da var jeg også så sliten at jeg la meg i det barna la seg. Jeg hadde hatt en følelse hele tiden på at jeg heller skulle ta bilen inn, men siden de andre skulle med toget og jeg visste at det var ekstra gøy for kidsa så ble det tog. Neste gang blir det bil, uten tvil!

Nå skal vi straks ta en tur til Lyngdal sammen med besta. Jeg har bestilt noen hummel vinter sko der for litt siden som de var tomme for, men endelig komt inn igjen. I tillegg så er det kun der de selger noen sure fisker som EA pleier å ha i smågodteriet sitt. Bare litt kresen si 😛

Jeg vil ønsker dere alle en fiiin lørdag <3

Posering VS sannheten.

FØR du leser dette innlegget… Grunnen til at jeg har tatt såpass drøye bilder er for å få frem poenget tydligere enn hvordan det ser ut med klær på. Desuten skjønner jeg ikke helt greia med at undertøy ikke er greit, da får man jo med en gang masse baksnakking og dritt, mens når man går i bikini på stranden så sier man ingenting, det er jo ca de samme plaggene, så jeg skjønner bare ikke helt det der, men okei!

Tilbake til poenget jeg vil frem til her. Dette er virkelig ut av min komfortsone, jeg har alltid slitt med dårlig selvtillit og min egen selvfølelse, men om jeg kan hjelpe noen med å få det litt bedre med seg selv så er det absolutt verd det. Jeg aner ikke hvor mye tid jeg bruker til dagen på å bla gjennom instagram, og jeg er den typen som fåretrekker fremsnakk fremfor drittslenging. Jeg får sikkert girlcrus 95% mer enn på gutter, ikke i den forstand at jeg blir betatt / forelsket altså, men dere skjønner. Jentene jeg ser på er ofte tynne og velltrente, har en skikkelig fin kropp, gjerne brun med tatoveringer også, det digger jeg. Et minus med dette er at jeg sammenligner meg selv altfor ofte med andre. Jeg er veldig, og da mener jeg veldig “god” på å nedsnakke meg selv, finne negative ting på meg selv og bare ende opp med å føle meg som dritt, rett og slett. Selv om jeg vet ting kan ser anderledes ut på bilder enn virkeligheten, eller jeg har vell egentlig bare blitt mer bevisst på det med tiden og prøver å tenke etter på akkurat det.

Det er utrolig hvor anderledes man kan se ut med rett vinkel og lys. Mange slike bilder ser nesten ut som før og etter resultater av trening og / eller sunnere kosthold mens man faktisk kan ta bildene rett etter hverandre. Bildet nedenfor er vell et godt eksempel.

Ser bare litt sliten ut på disse bildene, haha. De ble tatt under familieuka der jeg var rimelig ferdig, for å si det mildt. Så ikke tro på alt du ser, ikke sammenlign deg selv med andre og vit at du selv ser bra ut og er bra nok.

Det samme gjelder med sminke, jeg blir ikke overrasket om noen ikke kjenner meg igjen med eller uten, for det er to helt forskjellige ansikter. Jeg føler meg ikke komfortabel uten sminke i det heletatt, noe besta kan bekrefte da hun ofte spør om jeg er syk når jeg går uten, haha.. Likevel går jeg sikkert 80% uten sminke. Jeg kunne nok pratet om dette i all evighet men jeg runder av nå. Det beste du kan gjøre for deg selv er å dra frem det positive, gjør det som får DEG til å føle deg bra og gjør deg glad. Det kommer man langt med.

Vell, nå er det på tide å starte denne fredagen. Jeg skal nemlig overraske barna med noe jeg har gledet meg til i en uke nå! Forteller mer om det senere, i mellomtiden så håper jeg dere får en fin fredag, og en god start på helgen. KOS DERE <3

Dårlig dag > Legebesøk

Idag er en sånn dag der jeg aller helst ville ha sovet bort for å våkne helt uthvilt til en bedre dag imorgen. Jeg har vært våken siden klokke 15 igår, vært på nattevakt og fikk selvfølgelig ikke sove da jeg kom hjem. Så jeg har vært våken i 26 timer nå, og skal fremdeles ikke legge meg før om ca 5 timer som vil si 31 timer(!) Jeg hadde en legetime klokken 10:50, så det var nok en av grunnene til uro i kroppen. Jeg har lenge slitt med svimmelhet, kvalme, dobbel syn og oppkast der det føles som om jeg skal besvime. Det hjelper ikke å sette seg ned, jeg må ligge nede helt flat ut. Fremdeles etter at jeg ligger nede så fortsetter det, somregel rundt en time. Skikkelig slitsom. Nå satser jeg bare på at legen kan finne ut hva som gjør at det er sånn, for det er skikkelig tungt å gå med. Hele kroppen verker så jeg satser på at det gir seg fort.

Med andre ord så har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen idag, utenom en liten tur ut til bestemor for å spise middag. EA har også vært hjemme fra skolen med skikkelige smerter i foten så han halter rundt stakkars. Mest sannsynlig er det en muskel som er strekt, krysser fingrene for at det også gir seg fort, for imorgen har vi skikkelig koselig planer som har fremdeles ikke vet noe om. Når det gjelder gøye ting vi skal gjøre så synes jeg det er så vanskelig å holde det hemmelig lenge, for jeg gleder meg så selv.

Vil si at jeg er ganske så lik som bilde nr to. Det ser jo nesten ut som om noen har slått meg og gitt meg en blåveis rundt øynene. Jeg har sovet så altfor lite i det siste. Det er så mye som har skjedd at hodet er bare helt fullt. Jeg ser frem til når jeg har fått sortert tankene litt og kan slappe mer av. Ellers så håper jeg at dagen deres har vært bedre enn min, måtte dere fortsatt ha en fin kveld <3

Hårsnakk og tips!

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg får til hestehalen min når jeg har hår surret rundt den i toppen. For de som kjenner meg, eller ser meg så vet de fra før at dette ikke er mitt eget hår. Mitt eget går akkurat ned til skuldrene når jeg har en helt høy hestehale som er festet på toppen. Jeg har helt siden jeg begynte å farge håret og klippet meg heeelt kort i 7ende klasse så har jeg aldri hatt mer enn skulderlangt hår. Men nå det siste året så har det utrolig nok begynt å vokse igjen, den eneste forskjellen er vell at jeg har sluttet å farge det det så ofte, også bruker jeg noen tabletter som heter ølgjær. I år har jeg kun bleket etterveksten to ganger, en i januar og en gang i juni. Da jeg hadde rosa hår var det kun en shampoo fra frisøren som gikk ut av seg selv og ikke gjorde håret slitt. Helt genialt!

Det jeg bruker når jeg har den lange hestehalen er luxushair sin ponytail deluxe som er på tilbud nå til 1099, før pris er 1299 (ikke noe reklame). Denne finnes i 10 forskjellige farger, og kan kjøpes ved å klikke HER. Nå har jeg hatt min i 10 måneder og det er ikke før nå at den begynner å bli slitt i tuppene, jeg har også bleket det en gang da jeg prøvde å få det rosa med den shampooen, det funket ikke 😛 Men det er nok grunnen til at det er litt slitt, noe som kan klippes bort, så kvaliteten på dette er helt amazing! Ett annet lite tips er at jeg har brukt en hårkur som tas i tørt hår istedenfor å bruke spray, helt genialt!

Jeg har i allefall vært veldig fornøyd med mitt. Nå har jeg jo planlagt å farge håret mitt i desember. Da har jeg også et før bilde av håret så jeg kan se hvor mye det har vokst. Jeg gleder meg så, jeg har planlagt denne fargen helt siden august men bestemte meg for å vente lengst mulig med å gjøre det. Jeg vurderer også å sette på hairtalk extension som ikke skal slite noe særlig på håret, det blir isåfall ikke før nyåret. Jeg føler håret har så mye å si og for min del liker jeg det best når det er langt. Vell, dette var dagens hårsnakk, håper dere som lurte på dette fikk de svarene dere trengte også ønsker jeg dere en fin dag 🙂

Kjøpte usett bil, igjen.

Jeg nevnte jo på mandag at jeg kanskje hadde funnet en bil, og allerede senere den dagen bestemte jeg meg for å ha den, uten å ha vært å sett på den som jeg nevnte i innlegget tidligere idag. Det var en annen kjøper som kunne komme å hente den visst ikke, så da fikk jeg jo helt noia. Haha, noen ting må man bare ha. Det sies at kjærlighet gjør blind uansett, så om jeg har sett den eller ikke spiller vell ingen rolle, det er uansett det innerste som teller <3 Nå er denne bilen en fra bygda så jeg vet litt hva jeg “gikk til”, og jeg vet den var godt holdt så jeg var sikker på at jeg ble 100% fornøyd.

Vell, igår hentet jeg den og er betatt allerede. Hun heter så mye som Adele. Jeg er sikkert på at vi skal få det fint sammen. Jeg skal iallefall dulle henne opp skikkelig og har allerede begynt å se på styling, igjen sorry mamma. Jeg skal iallefall vente til vinteren er over før jeg begynner på noe.

Jeg skulle nok ha vasket den før bildene. Det som er så digg er at jeg endelig kan ta i bruk vaskehallen, eller vaske den skikkelig hjemme. Med folien jeg hadde på forrige BMW så måtte man gjøre det helt forsiktig, noe jeg hatet i og med at den ofte måtte vaskes for å holde fargen fin. En skitten bil er ikke så fint da, spesielt ikke om den er rosaaa 😛

Er det en annen som er fornøyd så er det EA, heldigvis er han glad for valget mitt når det kommer til bil, og nå gleder han seg bare til vi får koblet anlegg i henne så vi kan kose oss med litt god musikk igjen. Det blir digg det!

Ellers så håper jeg at onsdagen deres har vært bra og at dere får en fin dag videre <3

Det var en gang…

Jeg starter denne dagen med å fortelle dere en liten historie. Det er over to måneder siden jeg solgte bilen min, og det er igrunnen skikkelig deilig å være uten. Jeg merker jo nesten ikke forskjell i og med at den nesten var mer på verksted enn hos meg. For ikke å snakke om hvor mye billigere det er uten. Nei, denne gangen skal jeg være uten bil lenge, og nyte det! For jeg trenger jo egentlig ingen bil nå.

Men det skader vell ikke å se på finn i ny og ne i tilfelle det dukker opp en bil jeg bare MÅ ha og faller helt pladask for da er det vell ment for å skje uansett? Desuten har jeg jo fått et godt tilbud fra banken i tilfelle jeg skulle trenge en, selv om det helst er en gammel E46 (bmw) jeg egentlig vil ha nå.

Etterhvert fant jeg plutselig en bil jeg tror kunne passet meg, hm. Jeg har jo blitt frarådet fra både banken og mamma til å ikke velge bmw denne gangen, men jeg vet jo med meg selv at det ikke blir å skje, men jeg skal prøve og er dermed være så vågal at jeg hooker av både audi og volvo i tillegg til bmw når jeg ser på finn.

Jammen fant jeg meg en også, bmw så klart. Mamma, hva synes du? <3

“Sikkert fin den, men trodde ikke du skulle ha bmw?” Dagen etter sendte jeg linken til banken og ble frarådet der også, men klarsignal på at det var ok. Jeg kontaktet selgeren og tenkte jeg kunne se på den om 1, 2 dager, men det var allerede noen som ville hente den, dermed sendte jeg… “Jeg tar den!” og boom så var jeg bil eier av en bil jeg ikke en gang hadde sett på. Da jeg var ferdig med å styre med selgeren, kontrakter og lån mens mamma satt ved siden av så sier jeg, “ja da var jeg bil eier gitt”

Det falt ikke helt i smak, for å si det sånn der hun satt med armene i kryss og ga meg killer blikket. Okey, jeg roer ned litt nå, hehe… Jeg tar hintet, okei… Slik er det å være bipolar da? Greit å ha noe å skylde det på i det minste si.

Vell hvordan gikk det med dette bilkjøpet? Fortsettelse følger i neste innlegg som kommere senere idag. Følg med <3

Kjolejakt > Julebord – Jul – Nyttår

God morgen til dere, håper dere har sovet godt og får en fin start på dagen <3

Jeg klikket tilfeldigvis innom Nelly på fredag og begynte sånn smått og gå igjennom kjolene de har fått inn, etter at jeg så en på en annen blogg som jeg synes var så fin! Jeg går igrunnen aldri med kjole lengre, noe som nesten er litt rart siden jeg var ei skikkelig kjolejente før. Jeg gikk så og si aldri i trange bukser, jeg hatet det virkelig mer enn alt, så da var det strømpebukser og hverdags kjoler, hele tiden. Dersom jeg skulle ut hadde jeg en ekstra god grunn til å hive på meg en finere kjole og dolle meg skikkelig opp, noe jeg og ei venninne alltid gjorde! Det var good times det <3 Jeg brukte hver en anledning jeg kunne til å gå i kjole. Nå den dag i dag så går jeg sjeldent med kjole, det skjer liksom på jul og nyttår, kanskje i en bursdag om det er noe spesielt. Jeg føler det blir så sett rart på dersom man går i kjole og er litt ekstra pyntet dersom man bare drar ut feks? Det skal liksom være så basic med bukser og en fin topp eller hettegenser.

Uansett da, når det kommer til julebord, jul og nyttår så er jeg alltid sent ute med å finne meg kjoler og da er som oftest det meste utsolgt så jeg aldri ender opp med å finne en jeg virkelig MÅ ha, det blir bare en for å ha en. I år derimot så tenkte jeg å være tidlig ute. Jeg skal ikke på julebord sammen med jobben i år siden jeg allerede har bestilt en billett til noe annet før vi fikk vite datoen, jeg var heller ikke ifjord for da jobbet jeg, noe jeg ofte har gjort de tidligere årene.

Tilfeldigvis dukket det opp en invitasjon til et arrangement på facebook med “julebord”, som er en årlig tradisjon ei venninne har. Det er så koselig at hun steller i stand dette år etter år. Disse har jeg vært invitert til helt siden 2014 tror jeg, virkelig en koselig tradisjon. Tidligere har det ofte havnet samtidig som julebordet med jobb eller på min jobbehelg, men i år akkurat som i fjord så har jeg… FRI! Jeg har allerede kjolen klart også nå, bare litt gira 😛 Jeg har til og med sikret meg til jul og nyttår så da ligger jeg godt an.

Noen av kjolene som falt under mine favoritter ble disse;

Den siste her er veldig lik på den jeg hadde på meg julen 2014, som er den siste julen vi feiret med broren min, før han gikk bort. Jeg vet vi tok en del bilder, blant annet der han løfter meg. Jeg har ingen av disse bildene, og akkurat det er så sårt. Kunne gjerne tenkt meg og forstørret det stort og hatt det i ramme. Det hadde vært så fint! Men men…

Jeg vil i vertfall ønske dere en fin tirsdag! Håper dagen deres blir fin <3

Uken som gikk;

Akuratt nå; Ligger jeg på sofaen og er ikke helt iform, satser på å bli bedre asap.

Ukens tanke; Ååh, det har vært mange. Det har vært en uke med mange tanker, følelser og gråt. Familie uka var uten tvil hard, noe jeg har blogget om i de tidligere innleggene.

Ukens treningsøkt; Helt klart mandagen da jeg hadde 1,6 mil på mølla. Jeg var jo asted tirsdag til torsdags kveld og gikk på nattevakt i det jeg kom hjem fra familieuka. Formen er ikke bra så det har ikke blitt noe mer trening fra den mandagen der.

Ukens tur; Treningsmessig er det ingen, ellers må det bli kristiansand turen. Samtidig som opplegget vi var på var hardt, så bodde vi også der på hotell, møtte ei venninne som bor i vennesla og fikk kost oss litt på ettermiddagene.

Ukens favoritt mat; Ehm ikke akuratt at det er mat, men det har vært mye melkesjokolade og smågodt, haha! Håpløst.

Ukens kjøp; Tja, det går for det meste i ting til huset. Så det blir vell vippene fra duff lashes på blivakker da, haha.

Ukens ønskeliste; Den er vell lang, mangler fortsatt mye til huset men jeg er så treeeig.

Ukens positive; Tilbringe masse tid med familie og få sett onkel igjen. Så glad i de <3

Ukens negative; Det må være lite søvn og dårlig form.

Ukens irritasjonsmoment; Jeg kommer faktisk ikke på noe, for å være helt ærlig.

Ukens sang; Sidelove av Astrid S.

Ukens bilde;

Det må bli dette, fra siste dag i familien der vi endelig kunne senke skuldrene litt, snakke ut om alt og slappe av i slutten av dagen.

Mål for denne uken; Vaske ned huset til helgen, og bli sunnere igjen!

Ellers håper jeg denne uka blir bedre enn den forrige, og ønsker dere alle en skikkelig fin uke! Jeg fikk så mange fine kommentarer og meldinger på de tidligere innleggene i uka, og det setter jeg så stor pris på! Dere er gode <3