#Katteshoot

God morgen dere <3 Den eneste grunnen til at jeg er våken på denne tiden idag er for at jeg nettopp er kommet hjem fra nattevakt og straks skal få komt meg i seng, men først tenkte jeg og stikke innom for å dele litt kattespam med dere. Mine nære og kjære er nok dritt lei av å få uendelig med snaps av nettopp disse dyrene mine, men… Jeg koser meg så med de! Jeg kan sitte i evigheter og bare leke, kose og prate med dem. Skikkelig kattedame! De er akkurat som barna mine, og sikkert den største grunnen til at jeg trives så godt i “mitt” eget selskap. Mulig jeg er for godt vandt til å være alene nå, og disse skjønningene her hjelper vell ikke akkurat på nettopp det. Vi har det jo så koselig <3 Jeg nevnte i innlegget igår at jeg hadde vært å kjøpt nisseklær til kattene mine, for de som lurte så er de kjøpt på rusta! De måtte så klart prøves i det jeg kom hjem, noe som ikke var så veldig populært.. Dope la seg ned og lekte død, mens Pia klarte nesten ikke annet enn å gå bakover. King derimot trippet rundt som en klovn. Haha. Men nydelige, det var de!

Nydelige King. Denne katten var egentlig besta sin, mens jeg hadde søsteren. Hun ble desverre påkjørt noe som var veldig sårt for meg og E. Hun var helt spesiell for oss, jeg trodde aldri jeg skulle gråte så mye og kjenne på et så stort savn etter en katt, men der tok jeg feil. Like etter var jeg så heldig å få king av besta, så takknemlig for det. Da “vi” fikk henne som kattunge så trodde de at hun var en gutt, derfor heter hun king, men hun er altså en jente.

Når katten til bestis fikk denne her hjerteknuseren så var det ingen tvil i at jeg måtte ha han. Han fikk navnet dope (oppkalt etter et klesmerke på ridestore, faktisk) Dette er den type katt som sover i armkrogen min og bare er en stor kloseklump 24.7!

Også har vi “lille” dronningen min. Hun fikk jeg like etter at broren min døde. Vi kaldte han for PIE, dermed fikk hun navnet Pia, som er den eldste i flokken på rett over fire (menneske) år. Som jeg elsker henne. Vi har jo nettopp flyttet i nytt hus, så jeg var så redd for at de skulle gå tilbake til der vi bodde før, eller forville seg bort en annen plass. Jeg holdt dem inne i tre uker, og heldigvis har det ikke vært noe problem. De storkoser seg i vårt nye hjem.

Vell, nå som jeg har skrevet et helt innlegg om disse kjære kattene mine, så tror jeg det er påtide at jeg får komt meg i seng så dere ikke tror det har klikket helt for meg her, jeg skulle jo egentlig bare dele disse fine bildene 😛 Såå, med det ønsker jeg dere en fin onsdag <3

En produktiv mandag.

Riktig god tirsdag! Klokken nærmer seg 12 og jeg våknet faktisk for kun en halv time siden. Jeg skal ikke på jobb før kl 22 ikveld, så jeg bestemte meg for å sove uten noen alarmer som jeg vanligvis gjør. Skikkelig deilig å våkne av seg selv helt uthvilt. Jeg startet gårsdagen med fri og tok turen til Lyngdal sammen med søskenbarnet mitt. Vi spiste frokost på et bakeri før vi kikket litt rundt i butikken, selv skulle jeg egentlig ikke ha noe (annet enn mat), men endte opp med noe helt annet, haha!

Istedenfor mat ble det bettery, støvsuger og mopp. Her skal det vaskes altså! Støvsuger har jeg jo trengt helt siden jeg overtok huset i slutten av august, men istedenfor å bare kjøpt meg en så har jeg dratt mamma sin frem og tilbake noe som er utrolig tungvindt og ikke minst irriterende for henne som skal støvsuge når den plutselig ikke er hjemme. Og disse batteryene da, fader altså. Jeg smakte den av ei venninne for noen uker siden og ble til slutt helt avhengig. Nå har jeg så mye som TO, TRE til dagen. Jeg pleier heller ikke drikke energidrikker som inneholder sukker men jeg klarer bare ikke å la være. Helt krise egentlig.

Jeg kjøpte også med meg nisseklær til kattene mine som jeg har en plan om å kle opp og ta bilde av sammen med meg og E. De var ikke så altfor fornøyde med det, for å si det mildt. Jeg aner ikke hvor lenge jeg satt å dullet med disse kattene samtidig som jeg holdt på å le meg ihæl. Pia klarte nesten ikke annet enn å gå bakover, det var litt av et syn det 😛

Siden jeg først var så godt i gang så tok jeg å surret dope rundt i noen lys, noe han synes var mye mer spennende enn disse nisseklærne. Mens jeg holdt på med alt dette kattestyret mitt satt besta full påkledd med jakke, refleksvest, lue og sikkert skoene også i 20 minutter mens hun ventet på meg. Vi hadde avtalt å gå en tur ned til mamma, så jeg gikk opp til henne, ned til mamma og tilbake igjen og fikk meg nesten 1,5 time i regnet, etter at jeg også hadde hatt ei mil på mølla tidligere på dagen. Skikkelig digg når mandagen starter så bra treningsmessig, da føler jeg resten av uka også blir bra.

På veien hjem fra mamma gikk vi innom til broren min sin grav for å tenne lys. Jeg kom inn døren her hjemme like før syv og hadde bare en lite time her til å rydde å styre litt før jeg skulle ut en tur til søskenbarne mitt for en liten date night. En koselig avsluttning på en bra dag!

Nå er frokosten inntatt og jeg skal snart få dinglet meg til mamma for en liten økt på mølla. Den står fremdeles hos henne etter at jeg flyttet siden jeg ikke har fått ordnet meg internett her enda og jeg helt er avhengig av å se på serie eller noe mens jeg trener. Så vi blogges, håper tirsdagen deres blir bra.

Ny hårfarge!

God mandag dere <3 Idag for akkurat en uke siden så var jeg hos frisøren for en liten forandring som jeg hadde gledet meg til i flere måneder. Etter at jeg så Isabelle sin hårfarge i starten av august så falt jeg helt for fargen, og kjente det var på tide med noe annet enn det helt lyse. Tidligere så farget jeg håret flere ganger i året, alt ifra lyst til svart, rosa, lilla og blått. Den eneste fargen jeg har lyst til å prøve som jeg fremdeles ikke har hatt er pastell grønt. Det er så fint!

Uansett, denne gangen stod det mellom blått og brunt der valget endte opp med siste nevnte. Begynner å bli voksen nå si, neida men ja. Jeg har slått min egen personlige rekord med å holde meg til lyst hår i ett par år nå, utenom den rosa shampooen jeg hadde i, og har kun vært hos frisøren to ganger tidligere i år for å ta etterveksten. Med andre ord så merker jeg godt at håret mitt endelig begynner å vokse litt, for jeg har hatt så tynt og kort hår så lenge jeg kan huske nå, med mindre jeg har jukset med extentions. Personlig synes jeg at jeg passer best langt hår, så det frister veldig med extentions igjen kjenner jeg.

På bildene ser dere fargen jeg endte opp med, og jeg er så fornøyd! Jeg var tilbake hos frisøren jeg gikk til fra ungdomstiden og frem til mine egne venninner tok utdannelsen i frisørfaget. Koselig å være tilbake igjen i stolen hos henne! Nå er planen å holde denne fargen frem til sommeren, så får vi se om jeg fortsatt beholder den, eller finner på noe “crazy” igjen 🙂

Hvilepuls.

For en avslappende og fin søndag det har vært, akkurat en slik type søndag man trenger før en ny uke starter. Idag har vi kun tilbringet ekstra lang tid i sengen både før og etter en god frokost. EA fikk lastet ned et spill på ipaden sin som han brukte litt tid på denne formiddagen, der han spilte sammen med onkelen og lillebroren min.

Klokken ble så mye som halv to før vi fikk komt oss ut av hus idag og kjørt hjem lillesøsteren min som sov over her, før vi gikk opp en tur til besta der onkel og lillebror var. En god time etter var tiden inne for å kjøre onkel på toget før vi tok turen innom neset igjen. Resten av ettermiddagen brukte jeg og EA på å spille noen spill sammen før han reiste opp til pappaen sin klokken seks for en uke der. Like kjedelig hver eneste gang. Klokken er kun blitt syv, men jeg er allerede klar for å legge meg for kvelden, hehe! Såå nå blir det kun litt serie på meg før jeg kaster meg inn i drømmeland, håper søndagen deres har vært fin <3 Tenk at det kun er en uke igjen til første desember og første søndag i advent. Det blir så koselig!

Fine guttene mine, måtte den kommende uken gå fort <3 For de som alltid spør; sønnen min og broren min, altså er ikke begge mine barn. Skjønner at det kan være litt forvirrende i og med at vi som oftest henger sammen og jeg alltid bruker “barna” når jeg skriver 😛

Åpning av stjernehimmel, kino & overnatting.

Riktig god søndagsmorgen til dere <3 Jeg håper helgen deres har vært fin? Her har den iallefall vært helt avslappende og god. Det er så deilig med de helgene man har helt fri fra jobb og null planer sånn ellers. Ingenting som “må” gjøres. Nå skyldes jo min grunn at jeg har vært og fremdeles er “litt” syk. Jeg skrev et innlegg om det for rett over tre uker siden da de trodde det kunne være krystallsyke, mens på legetimen i sist uke så holdt det mer mot “betennelse på balansenerven”. Jeg må bare si takk til dere skjønne leserne mine som la igjen kommentarer og sendte meg meldinger om hva det kunne være. Jeg hadde faktisk en kunde på Cubus som viste seg å ha rett, dersom det stemmer at det var betennelse på balansenerven. Hva det nå enn har vært aner jeg fremdeles ikke, men det har vært helt grusomt! Jeg har helt sikkert vært mer syk i år enn det jeg har vært på alle mine 26 år til sammen. Heldigvis og ENDELIG er jeg mye bedre nå og satser på at det holder seg slik.

Vi startet fredagen med at Egil Andrè skulle ha besøk og overnatting av en klassekammerat, + lillebroren min siden mamma fikk ei ekstra vakt på jobb. Vi tok turen til neset (sentrum) for å se på åpning av stjerneporten og kino. Siden vi ikke rakk å se selve åpningen før kinoen så vi turen dit igjen etter kinoen der barna fikk tatt seg en karusell og sett broen skikkelig.

Da lørdagen kom tok vi oss en ny tur ned til neset igjen der barna fikk lekt seg litt i en strikk på trampoline, mødt nissen og kikket litt rundt. Vi fikk besøkt både besta og mamma før besøket våres skulle hjem. Kvelden igår ble videre tilbringet hjemme hos besta, sammen med E, lille broren min og onkelen min som var hjemme for helgen. Så koselig, jeg er så takknemlig for den familien jeg har. Lørdagskvelden kunne ikke blitt bedre enn det der <3

Planene for dagen er ikke store, vi har hatt overnattingsbesøk inatt også av lillesøsteren min og skal snart få i oss noe frokost. Jeg har et lite håp om å få de med på en liten søndagstur, men kjenner jeg de rett er de ikke så gira. Sist jeg hadde med lillesøsteren min på en liten topptur så måtte jeg vipsse henne penger for turen, så ille er det. Haha, så vi får se. I mellomtiden ønsker jeg dere en superfin søndag! Tilbring den med de du er glad i <3

Familiehelg, soon on.

God fredag dere <3 Jeg våknet faktisk ikke før klokken 10 idag, mamma gjorde klart barna og sendte dem på skolen etter at hun kom igien fra nattevakt så det var litt deilig og kunne sove lenge idag, selv om jeg la meg så tidlig som klokken 22 igår. Jeg har blitt sittende å se litt på serier på kveldstid i det siste. Jeg henger ikke helt med når det kommer til tv serier og filmer, der ligger jeg alltid langt bak. Jeg tar meg liksom aldri tid til det, men nå har jeg endelig dingla meg til å se Sophie Elise tester norge. Jeg har lest bloggen hennes helt fra hun startet og alltid har jeg hatt sans for den jenta der, spesielt de siste årene. Jeg synes hun gjør så mye bra, og for de klageidiotene som alltid skal komme med dritt så burde de virkelig feie for seg selv, for hvem i verden gjør ikke feil?! Slike ting irriterer meg noe sykt. Uansett tilbake til denne serien, jeg så alle episodene i ett og blir så imponert over den jenta, alt hun får til og har oppnådd på disse årene. Man kan si hva man vil, men det er virkelig imponerende. Jeg prøver å få mamma og besta til å se dette, noe alle virkelig burde ta seg tiden til å gjøre. Personlig likte jeg best episode nr 1 om abort og episode nr 3 om eldreomsorgen. To så viktige ting.

Jeg bestilte meg hjem noen sett fra kolleksjonen hennes hos Mymyse, som morgenkåpen ovenfra er fra. Så behagelig og god! Nå har jeg vært på personalmøte, trent litt og skal jeg straks sette meg i bilen og ta turen til Kristiansand for å hente hjem Onkl G for helgen. Ha en fin fredag dere, GOOOD HELG <3 Nyyyt den med de dere er glade i <3

Det som skjer i November!

Holaaa! Her har det jammen meg vært skikkelig dårlig oppdateringer de siste dagene, grunnen til det er som nevnt i forrige innlegg at jeg har vært syk. Det har vært veldig frustrende fordi det kommer så plutselig uten noen form for forvarsling, og når det først skjer så er det helt grusomt, mens når det er over så føles det helt rart som om det aldri skjedde, for hva skjedde egentlig? Så merkelig når man ser tredobbelt pluss og kun må ligge nede. Heldigvis har jeg blitt bedre disse dagene og er faktisk på dag fire som “normal”. Jeg har hatt fri fra jobb idag og har faktisk fri helt frem til lørdag, så disse dagene skal jeg kose meg ekstra mye med kidsa!  Nå som november er godt i gang så tenkte jeg at jeg kunne dele denne månedens høydepunkter med dere, som jeg gleder meg så til!

Første ting som skjer er at onkl G skal hjem på perm, allerede nå på fredag! Jeg skal kjøre inn til Kristiansand for å hente han på formiddagen og ser frem til en helg med han hjemme. Skikkelig familie hygge, det beste jeg vet om. Spesielt når alle er samlet <3 Når vi først er inne på familietid, så skal jeg og EA i bursdag til fadderbarnet mitt på søndag, sønnen til mitt kjære søskenbarn. Det gleder vi oss til, de små vokser så aaaltfor fort!

Helgen etter har jeg invitert til jentefest hjemme hos meg, før groove coverage skal på harvest. En god blanding av de jeg har jobbet med, de jeg jobber med, nye og gamle venninner. Her kommer det jenter fra både Mandal, Lyngdal, Vanse, Flekkefjord, Sira, Gyland + 😛 Haha!

I uka etter skal jeg en tur til frisøren og… FARGE HÅRET! Endelig, ikke bare har jeg tidenes ettervekst, men jeg har også planlagt dette i over tre måneder. Shit! Jeg skulle klare å vente lengst mulig for å spare håret så godt som det lot seg gjøre. Jeg har kun hatt to frisørbesøk i år, en gang i junuar og en gang i juni, begge gangene har jeg kun farget etterveksten. (Rosa fargen i juni var kun en shampoo). Det er på tide med en liten forandring med andre ord.

Om jeg husker rett så har jeg vært blond i rundt to år nå, det er ny rekord siden jeg i 8ende klasse faktisk! Det skal i alle fall bli så deilig å slippe den etterveksten. Føles uansett hva jeg gjør med håret nå så ser det bare ekkelt og grusomt ut, fysj.

Siste helgen i måneden skal Katastrofe på harvest, en av de siste konsertene han har før han legger ned så den kan man jo ikke gå glipp av 😛 Utenom dette så MÅ jeg seriøst får ferdig det kjøkkenet mitt + resten av huset så jeg kan få komt i gang og innredet det skikkelig! Jeg tenkte å ha besøk av Marta ganske kjapt for “litt” hjelp til hvordan jeg kan ha det, for jeg er elendig på slikt, mens hun derimot… Et geni, på alt! Dette er også det første året der jeg endelig har plass til å ha juletreè, så i år skal julen planlegges skikkelig. Jeg vil som alltid ha noe unikt som ikke alle andre har, så akkurat hva blir spennende! Julegavene skal være ferdig innen første desember, og siden det er på en søndag så skal juletreèt opp den dagen. Det blir koselig!