Noen tanker.

#1. Jeg vet at jeg er veldig heldig med menneskene jeg er så heldig å ha rundt meg, men ganske ofte får jeg en ekstra bekreftelse på nettopp det. På morsdagen tidligere i år fikk jeg en melding helt ut av det blå av en med hvor god mamma jeg er, og hvor mye jeg står på. Slike bekreftelser er så gode å få. Det samme på farsdagen i år så spurte en om hvordan jeg hadde det, jeg tenkte ikke så mye over det og svarte “fint, dudå?” som man vanligvis gjør – iallefall jeg. Det viste seg at bak spørsmålet lå det egentlig bare en varm tanke med at han tenkte denne dagen var litt vond for meg. Av slike ting så blir jeg alltid litt satt ut, på en positiv måte, at noen som man ikke står så nært med – likevel kan bry seg så mye om hvordan jeg har det. Så da jeg satt på jobb inatt og fikk en snap fra en av mine nærmeste som hadde feiret sin første jul uten sin familie og vært og tent lys på flere graver der hun skrev “Man får virkelig livet i et perspektiv som er langt ifra perfekt og da tenker jeg på deg Jea. Jeg sender virkelig alle mine tanker til deg og dine idag, for jeg vet hvor vondt du har hatt det idag, spesielt når ikke barna er hjemme. Vit at jeg alltid er her for deg, og alltid skal være der for deg i godt og vondt”. Altså denne meldingen <3

#2. For en stund siden da jeg var ute og sto i toalettkøen på harvest (en bar) så møtte jeg ei hyggelig jente som hilste på, like etter hun gikk sa en annen person i køen noe som “Blir du ikke gal av alle de små jentene?”, jeg tok den kommentaren ganske frekt egentlig, og ikke skjønner jeg greia heller? Jeg vet ikke med andre men jeg synes det er kjempe koselig og møte både kjente og ukjente, og det er alltid gøy å bli kjent med noen. UANSETT alder, rykte eller hva enn det måtte være. Jeg har venninner som er både 10 år yngre og 10 år eldre +, en ganske god blanding med andre ord. Jeg lærer også personer først og kjenne fremfor å tenke på hvilke rykte de eventuelt har på seg eller hva alderen måtte være. Det er jo selve personen som teller.

#3. Jeg skjelver ofte, og jeg aner ikke hva det kommer ifra. Sykt irriterende. Til tider er det umulig å sminke seg, bryn og eyeliner kan jeg iallefall bare glemme. Også er det så pinlig dersom jeg står i kassa på cubus og det skjer. Ikke bare ser det dumt ut, det er så ubehagelig også. Samtidig kan det vell kanskje være resultatet av ekstremt lite søvn, i tillegg til at jeg fint drikker 2 – 3 battery til dagen. Jeg må virkelig bli bedre til å prioritere søvn, spesielt når jeg jobber mye. Jeg har alltid ting jeg føler jeg “må” gjøre, og tenker alltid at ditt og datt er bedre enn feks de to timene jeg har å sove på dersom jeg jobber natt, cubus, natt. Nå skjer dette svært sjeldent da, heldigvis! Men denne gangen ble det plutselig 13 netter på rad, der jeg jobbet på cubus i tillegg alle de fem første, for å så skulle ha tid til barn og to juleferiringer, haha! Her går det unna, men jeg klager virkelig ikke! Jeg er så glad for at jeg har den jobben jeg har, og da er det bare gøy!

Idag har jeg iallefall tid til å sove så lenge jeg vil, helt frem til jeg skal på jobb igjen i kveld! Det har skjedd 2 av de 13 nattevaktene jeg har hatt, så den søvnen trengs kjenner jeg 😛 Håper julekvelden deres var fin igår, og at romjula videre blir helt magisk <3

Nr1 juletradisjon <3

Jeg har alltid synes at juletradisjoner ser så koselig ut. Grunnen til at jeg skriver ser er for at jeg selv egentlig aldri har hatt noen. Jeg har aldri vært den som har fulgt med på verken det ene eller andre tv programmet jul etter jul, eller hatt noen faste “aktiviteter” å gjort. Den eneste “tradisjonen” jeg kan huske fra da jeg var barn, utenom å ta opp juletreèt på lille juleaften er at jeg, broren min alltid var med pappa ut til besteforeldrene mine, før vi skulle feire julen sammen med besta og familien på den siden senere. Hun stelte alltid i stand en stor julefrokost og ga oss noen pakker på forskudd som vi kunne dille med. Bestemor har alltid vært en av dem som treffer blink på det man ønsker seg år etter år. Men denne “tradisjonen” tok brått stopp og plutselig så var det jeg og broren min som var med bestemor for å besøke pappa, på gravplassen for å sette ned blomst og tenne lys, før vi gikk med henne til bestefar og fortsatte denne tradisjonen uten han. Noe som var veldig rart, og det var vell der jeg mistet hele greia med juletradisjonen for det minte meg kun om noe vondt. Jeg var alltid fast bestemt på at den dagen jeg selv får barn så skal jeg snu det igjen, og finne gleden med julen. Men før det, som barn.. Så var ikke ting alltid like greit.

Etter at jeg mistet pappa når jeg var seks år, startet frykten i meg hva om jeg kom til å miste mamma, besta, bestemor? Hva om jeg plutselig mistet broren min, eller ei venninne? Det at pappa valgte å ta sitt eget liv gjorde at jeg brukte mye av tiden på barneskolen på å frykte at mamma skulle gjøre noe av det samme. Hva om det ble for mye for henne? Hva om noe gikk galt? Var det slik et menneske skulle takle motgang, gi opp og forsvinne? Jeg skjønte ikke mye da, annet enn at jeg var redd. Jeg hadde konstant tanker om hva som kunne gå galt, hva om det gikk galt? Noe som desverre tok veldig mye tid fra barndommen min.

En ting som er sant er at vi kommer til å miste mennesker rundt oss etterhvert som tiden går. Vi må en eller annen gang fortsette livet uten noen som har stått oss nær. Istedenfor å leve i den frykten av bekymringer så må man bare prøve så godt man kan å nye øyeblikkene, sette pris på våre kjære mens vi kan og ta godt vare på nå tiden <3

Kvelden før kvelden.

I kveld hadde vi en liten tidlig julefeiring hjemme hos mamma med julemiddag & pakke åpning for de små siden barna skal til fedrene sine imorgen og være der og feire jul i år. Man sier aldri nei takk til flere kvelder med hele familien samlet på ett sted. Siden vi har helten våres hjemme på perm så fikk vi lurt han med hjem til oss for å skru opp et gaming bord EA hadde fått i tidlig julegave fra meg. I dèt han kom inn på rommet sitt så hadde en god venn av oss vært innom og satt igjen en julegave til han, som til hans store glede var to høytalere og forsterker. Gjett om det var en som var kry? Oh yes, haha!

Men selv om det er koselig, så føler jeg at selve julen handler om barna. For meg er det de som er jul, den gode stemningen og gleden. Det er alltid så kjipt det året de ikke er hjemme hos oss. Jeg leste en setning som låt: “Julen er som et forstørrelsesglass. Det som kjennes godt blir enda bedre og det som er trist og vondt føles vondere”, og det er så sant! Jula har alltid vært litt… Spesiell? Det finnes mennesker her i livet som man mister så altfor tidlig både av døden, eller andre valg til hvordan de vil leve livet sitt, og uansett om det er første jul, eller mer så er det skikkelig sårt. Men den første er uten tvil den værste. Jeg tenker så på alle som har mistet noe i dette året som har gått <3 Jeg har aldri vært noe fan av den “god jul” skrivingen der man blar gjennom facebook, insta, snap eller andre sosiale medier der alt handler om den “gode” julen. Men så ønsker man jo alle en god jul fordeom, til tross for alt det vonde <3

Nå er det bare en natt på jobb, før jeg skal hjem og utnytte tiden alt jeg kan frem til den blir 12 i morgen og EA reiser opp til pappaen sin. Håper dere har det bra og ta godt vare på de rundt dere <3 Beste gaven man kan få er å bry seg, og vise det..

Roadtrip & julegaveshopping.

God morgen, håper dere har fått en god natts søvn? Det skal iallefall jeg snart få meg!

Igår var det ti dager siden jeg hadde sett E, noe som har vært helt grusomt! Jeg jobbet dag og natt fem døgn i strekk, dermed ble E igjen ett par ekstra netter hos pappaen sin. Jeg har fremdeles igjen noen netter men har heldigvis fri på dagtid til etter jul, så jeg kan sove mens E er på skolen og bruke dagene på han <3 Han sluttet tidlig på skolen igår dermed utnyttet vi tiden til å ta oss en tur til Mandal sammen med broren og søsteren min. Vi fikk kikket litt rundt, kjøpt de siste julegavene og spist noe mat før vi tok turen hjem igjen. Det beste jeg vet er å dra på roadtrip med denne gjengen, vi har det så koselig.

Hvem skulle egentlig trodd at lillesøsteren min kun er 14 (snart 15) år, og at jeg er hele 12 år eldre? Hun har tatt meg igjen på høyden for leeenge siden og ser så voksen ut. Lille snuppa som ikke er så liten lengre.

Nå har jeg to netter igjen før jeg har fri fra lørdags morgen til søndagskveld der fire nye netter på jobb ventes. Så lørdag og søndag skal virkelig NYTES til det fulle sammen med familien min. Planen var egentlig å dra ut på lørdag sammen med noen venner som jeg ikke har vært samlet med alle siden rudskogen, men siden det har dukket opp så mye jobb så vil jeg heller bruke all den tiden jeg kan på E og familien min, det finnes ikke noe bedre enn det. Ikke minst en god natts søvn den ene natta jeg har fri, det skal bli så deilig!

Håper dere har og fortsatt får en fin førjulstid med de rundt deg. Ha en fin dag idag <3

Jobb, jobb, søvn, jobb repeat.

God mandag <3 Siste uka før jul, og shit så fort dagene har passert. Sist uke da EA hadde mammauke så gjorde vi så mye koselig at jeg fikk skikkelig julestemning, mens etter at han reiste opp til pappaen så mistet jeg den helt. Nå eier jeg ikke et snev av julestemning i det heletatt. Kanskje ikke så rart siden de siste dagene har blitt brukt til nattevakt og jobb på cubus hver dag og slik fortsetter det nesten frem til torsdag, jeg har heldigvis fri fra cubus etter tirsdagskveld, og får hjem EA da så vi kan bruke dagene sammen. Da er jeg helt sikker på at julestemningen kommer snikende tilbake. Vi skal iallefall finne på masse koselig, handle de siste julegavene og bake en del!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nattevakt 3/6 og begynner ikke på Cubus før klokken 16 idag, noe som betyr at jeg rekker å sove litt mer enn de to timene sammenhengende jeg har rukket per dag siden torsdag nesten. Jeg blir egentlig ikke så særlig trett, men man ser veldig godt utsendemessig at jeg ikke har fått noe særlig med søvn for jeg ser ikke uuut når det skjer, ikke har jeg tid til å slette meg noe særlig heller, hehe.

Jeg antar jeg egentlig bare stakk innom for å gi dere en liten oppdatering på hvorfor det har vært så stille her inne de siste dagene. Jeg håper dere får en fin uke og er eller kommer i skikkelig julestemning, nyyyt <3

Dette bildet er ikke tatt idag, for å si det sånn. Det er fra den eneste dagen jeg hadde tid til å stelle meg litt som var sist torsdag når jeg og besta var i Lyngdal sammen, før jeg skulle på jobb. Så koselig! Vell, nå får jeg komme meg i seng, “natta” <3

Roadtrip, kurs og shopping.

Er det en ting som er helt sikkert, så er det at denne frøkna her storkoser seg på biltur alene med musikk på så høyt som bare det originale høytalerene i bmwn går opp til uten å skurre, men retningsans? Det eier jeg ikke, jeg klarer til og med å kjøre feil selv om jeg har på GPS, men det er somregel der jeg har litt for mange tanker i hodet, slik som idag. Det var kurs i Kristiansand som stod på planen + Ikea shopping sammen med onkelen min etterpå. Kurset sluttet litt tidligere enn planlagt dermed tenkte jeg å dure hjem før rushen startet så vi heller kunne ta den Ikea turen imorgen etter at jeg har vært på dagvakt her i Kristiansand. Trodde jeg da, altså.. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til, men av og til er bare mine egne tanker så mye mer i fokus enn hvor jeg er på vei. Jeg følger bare veien i en autopilot jeg, over varoddbroen, forbi sørlandsparken og vent dyreparken? Tror du søren meg ikke jeg er på vei mot Oslo, som er helt feil vei. Jeg blir så oppgitt av og til, men løste det ganske greit med å stikke innom Bekka fashion på sørlandsenteret og svi av noen tusen der mens onkelen min spiste middag, før jeg kjørte ned til byen for å hente han, og tilbake mot sørlandsparken og videre til Ikea der jeg skulle hente en tv benk. Selve Ikea turen tok vell bare 15 minutter som nå var jeg endelig klar for hjemveien igjen, så slipper jeg det i morgen for å se det på den lyse siden.

Klærne jeg kjøpte på Bekka har jeg foresten sett på en stund på nettsiden, men vært ganske så flink til å la fristelsen stå – frem til idag. Da følte jeg nesten at det var fortjent 😛 Jeg skal ta å vise dere klærne i et senere innlegg en dag jeg har tid til å ta litt bilder, fargene er så fine!

Ellers tenker jeg å få komt meg hjem og i seng ganske snart. Jeg må være på plass i bilen og på vei til Kristiansand allerede før klokken slår seks i morgen tidlig. Ønsk meg lykke til! 🙂

Natta <3

Pynting av juletrè

Sååå digg det var å starte denne uka med en fridag! Jeg har en skikkelig hektisk uke foran meg, så akkurat det trengte jeg for å få ladet opp batteriene litt. Jeg våknet helt uthvilt av meg selv etter 11 timers søvn og har ikke gjort noe annet enn å trene, besøkt mamma og besta! Jeg avsluttet denne fine mandagen med en kveldstur sammen med sistnevnte der vi også fikk satt opp et lite juletrè med lys på grava hos broren min. Han elsket jo å pynte rommet sitt til jul når vi var små. Satser på at dette står uten å brenne opp som det forrige gjorde i fjord, haha. Så nå viser treningsklokken min 308%. Det er jeg meget fornøyd med må jeg si. Dette har vært en veldig avslappende, men aktiv mandag akkurat slik jeg liker det best.

Jeg nevnte tidligere at vi pyntet juletreèt våres på onsdag. Det er første gangen vi har juletrè hjemme hos oss i og med at våres forrige hus var så lite, i tillegg til at iallefall jeg aldri følte meg hjemme der. Så vi gikk for hvit juletrè i år, bare fordi at jeg må ha noe ikke alle har, og somregel ender opp med det alle andre synes er stygt 🙂 Hehe. Jeg ble litt frost inspirert, så det er der de blå kulene kommer inn i bildet. Heldigvis fallt det godt i smak for de små også. Slike ting er så koselig å gjøre sammen, jeg bare elsker denne tiden av året <3

I morgen tidlig går turen til Kristiansand sykehus for kurs, så nå er det på tide at denne frøkna legger bort dataen og får seg noe søvn. Håper mandagen deres har vært bra, gonatt

Et lite snev av julestemning.

Ooog vipps så var det allerede fredag! Hvor ble denne uka av egentlig? Da E kom hjem fra pappaen sin på søndag så ventet pakkekalenderen til han her hjemme, og nå er vi allerede kommet til pakke nummer seks. Disse dagene har bare sust forbi og det eneste jeg har fått gjort denne uka er jobb, lekser med E, jobb og lek med E igjen. Det går liksom i jobb og barn her. Jeg tok turen til Kristiansand for å ha en opplæringsvakt på sykehuset der for å lære litt mer om ting jeg ikke kan, sammen med en til. Da fikk jeg spørsmålet “har du noen mann nå, eller er det like greit uten?” Ssvaret mitt var “nei, jeg jobber”, haha det ga egentlig null mening for de fleste jobber jo men vell… Det er iallefall min unnskyldning 😛 Blitt helt singelskada jeg, for jeg har hundrevis av unnskyldninger til at jeg ikke gidder å bruke tid på akkurat det der.

Fine gutten min, og fine kattene våres <3 Vi hadde lillebroren min på overnatting fra onsdag til torsdag og fikk da pyntet juletreèt sammen før de la seg på kvelden. Når jeg hentet de hjem fra skolen igår skulle vi få besøk av bestemor, “tante” og hennes skjønne barn. Vi laget da grøt til gjestene våres, og det var nesten så jeg fikk et lite snev av julestemning. Nå mangler vi bare å gå til innkjøp av julepynt for jeg har ingenting etter at jeg flyttet nå.

Ellers er jeg nettopp kommet hjem fra nattevakt og skal bare få meg litt søvn før det er jobb igjen. Senere skal broren min sove over hos oss igjen, mens vi (jeg 😛 ) får et etterlengtet besøk av to venninner fra vanse. Gleder meg til litt kvalitetstid! Håper fredagen deres blir braaa <3

Mandag og celleprøve.

Det er ingen tvil i at denne frøkna har en skikkelig blåmandag idag, for fy søren så sliten jeg er. Planen var egentlig å få unnagjort ei økt på mølla etter at jeg hadde kjørt E på skolen, frem til jeg skulle til legen klokken 10:50. Den økta der ble ganske kjapt byttet ut med litt ekstra tid i sengen, men det trengtes. Det ble mye jobb sist uke, på torsdagen var jeg faktisk på jobb deretter kurs i 20 timer i strekk, mens det var fult kjør med en jobbehelg og flere ting som måtte ordnes. Jeg skulle ut på lørdag etter jobb og kjente egentlig at det var det siste som fristet. Energi nivået mitt var helt nede på null. Planen var egentlig julebord sammen med noen flotte venninner, før et ekstra forspel med noen andre venninner før turen gikk videre til Harvest på katastrofe. Det hele endte opp med et lite “familie forspel” senere på kvelden så jeg fikk litt tid til å slappe av først. Kvelden på harvest ble iallefall den beste på lenge, så det var absolutt verd det!

Grunnen til at jeg skulle til legen idag var for at jeg skulle ta en celleprøve. Jeg har gjort det en gang tidligere for noen år siden da jeg ba om denne prøven selv, og kom til en turnuslege som var ny og kun jobbet der for en liten stund, hun hadde aldri tatt denne prøven før og var litt usikker. Hele opplevelsen var bare grusom og ikke minst smertefull. Tiden det tok føltes som en evighet mens idag derimot.. Jeg merket forsåvidt ikke noe til det, det var nesten over før det begynte. Nå kan jeg gjerne ta en ny prøve igjen uten å måtte grue meg for noe. Denne prøven er så viktig, husk og sjekk deg <3

Nå skal jeg bare bruke tiden på å slappe av før barna skal bli hentet på skolen. Jeg kjenner at jeg orker ikke tanken på trening idag og det er helt ok kjenner jeg. Klokken 16 skal jeg på jobb på Cubus i Flekkefjord, så i det jeg er hjemme halv ni ikveld så er det leggetid både for E og meg selv.

Krysser fingrene for at deres mandag er litt mer energifull 😛

Bestilling fra posterstore + rabattkode.

Reklame / sponset fra posterstore – Jeanettee30 gir deg 30% rabatt

Riktig god mandags uke dere. Så rart og tenke på at vi allerede er kommer til desember og at dette året snart er over. Det har passert så altfor fort, så denne måneden skal virkelig nytes. Jeg mottok en koselig mail for litt siden om jeg var interessert i et sammarbeid sammen med posterstore, noe jeg selvfølgelig var! Det var ikke lenge før den mailen tikket inn at jeg var innom nettsiden deres. Jeg overtok jo huset i august som jeg fremdeles holder på å innrede, så dette passet meg helt perfekt. De har så sykt mye fint der! Jeg ble sittende på nettsiden deres og skikkelig kose meg mens jeg plukket ut de plakatene med rammene jeg ville ha som jeg nå har motatt og hengt opp her hjemme.

Jeg endte til slutt opp med 9 stk + noen rammer til. Prisene på denne nettsiden er billige med rask leveringstid på 1 – 3 dager og en super hyggelig kundeservice. Bestiller du for 299 eller mer får du også gratis frakt 🙂 Husk og skriv inn koden Jeanettee30 for å få med 30% rabatt på din bestilling.

Det første bildet du ser er plassert i trappeoppgangen, dette finnes HER

Jeg laget meg også en liten bildevegg ovenfor sengen, der jeg fremdeles mangler å henge opp et bilde som skal henge på høyre side, jeg kan vise et bedre bilde når det er helt ferdig. Bildene jeg har brukt her finnes; 1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER. Jeg tenkte jeg kunne få tatt noen bilder av hvordan huset ser ut nå som jeg kan dele i et annet innlegg, samtidig som jeg fremdeles mangler så mye igjen, men det kommer.

Nå skal jeg straks hente lillebroren min og kjøre han og E på skolen, før jeg skal kickstarte dagen med en liten økt på mølla før jeg har en legetime, dermed ønsker jeg dere en fin mandag!