Balanserer mellom jobb og egenpleie.

Jeg ville bare stikke innom og ønske dere en riktig god helg <3 Jeg er nettopp ferdig på ukas siste vakt på Cubus og har faktisk vært på jobb siden klokken 14 igår til kl 15 idag, som vil si 25 timer i strekk (Sett bort ifra at jeg var hjemom fra 21 til 22 igår kveld etter Cubus, før nattevakt). Akkurat nå føler jeg meg skyhøy på jobb for å være helt ærlig. Det er som om jo mer jeg kjører på, jo mer kick får jeg at jeg klarer hva enn! Selv om det skal bli skikkelig digg å legge meg litt nå å få meg noe søvn før jeg skal på nattevakt igjen ikveld. Jeg har som jeg nevnte i et tidligere innlegg ordnet meg fri fra både cubus og nattevakt imorgen, og får besøk av en gjeng fine, gøyale mennesker. Det gleder jeg meg veldig til!

Denne lappen lå på disken til meg og det gjorde seriøst dagen min fra 0 til 100. Så koselig! Heldige meg med en så god kollega. Denne uken har mildt sagt vært travel. Jeg har jobbet fem nattevakter i tillegg til at vi nå har startet med årets varetelling på Cubus. Innimellom det hele har jeg klart og ordnet en hel del ting som jeg har hatt på to do listen nå i en evighet som jeg endelig kan hooke av på. Jeg er så heldig å ha fått god hjelp av de rundt meg til mye av det. Mens jeg var på jobb igår var onkelen min og en kompis av han hjemme hos meg og gjorde ferdig siste rest på kjøkkenet som jeg begynte på i juli. Er det mulig? Nesten et halvt år etter at jeg begynte. Sånn er det når jeg skal ordne alt selv, men ikke gjør noe selv. Hele kjøkkenet mitt er det fantastiske Vivian  og mamma som skal ha den største æren for. Gjennom hele prosessen med alt som har med huset og gjøre så er jeg så takknemlig for alle som har vært med å hjulpet meg med alt ifra flytting, søppelkjøring, møbelskruing og i det hele tatt. Hadde aldri klart meg uten!

Nå ble det mye jobb og hus skriverier her, slik er det når jeg setter i gang og la fingrene taste inn akkurat det jeg tenker. Det jeg egentlig skulle stikke innom å si er at midt oppi alt kaos så har jeg også vært veldig flink til å få tid til litt selvpleie. Jeg har hatt hjemmespa med ansiktsmaske, hårkur, selvbruning og alt mulig, vært hos Linett på LUX i Flekkefjord og fikset bryn og vipper og vært hos Nancy på Linettshudpleie her i Kvinesdal og vokset legger, lår og brasiliansk. Når det kommer til sistenevnte så har jeg et gigantisk blåmerke “der nede”, for… Jeg klarte nemlig å falle. Jeg hadde vært hos ei venninne og skulle gå, det var mørkt og jeg kom ikke på den trappe nedgangen som var rundt hushjørnet så jeg merket plutselig at venstre foten min ikke landet, og før jeg visste ordet av det så traff en “betongkant” eller hva jeg skulle kalle det meg mellom benene, der jeg videre falt ned (Traff der trappen slutter så det ble litt høyde på dette fallet), haha! Altså jeg klarer ikke, hadde dere sett det på film hadde dere skjønnt det. Det var iallefall SABLA vondt, flaks jeg ikke er gutt for å si det sånn😂

Heldigvis merket jeg ikke noe til det under voksingen, og det å vokse legger og lår merker jeg ikke noe til i det heletatt “smertemessig”, jeg kunne lett ha sovnet der jeg lå 😛 Jeg kan virkelig anbefale Nancy på det, hun er så dyktig i det hun gjør og veldig lett å snakke med. Jeg får alltid noen nye tips og triks og denne gangen var ikke et unntak. Jeg sliter veldig med at jeg er så tørr i huden, ikke bare om vinteren med alltid egentlig. Jeg kan jo forsåvidt takke meg selv for det er sjeldent at jeg gidder å smøre meg med krem osv. Så nå har jeg godt til innkjøp av tran og babyolje! Tran for å smøre kroppen invendig og babyolje til å smøre inn kroppen med etter at jeg har dusjet, før jeg tørker meg. Amazing! Jeg trenger jo alt jeg kan få av kosttilskudd med den kroppen min uansett 🙂

Så gjett hvem som sitter med silkeglatt hud nå liksom? Det er så digg når man vokser benene så man faktisk kan gå i dagesvis og være like glatt og myk! Nei, nå må denne skravlebøtta komme seg i seng, for den indre stemmen i hodet mitt babler i vei som om jeg aldri skal stoppe opp for å puste litt. Hehe, GOD HELG <3

Min kjære lil’$i$!

Idag har en av mine aller beste favoritt personer bursdag, nemlig lillesøsteren min! Hun blir 15 år, som vil si at vi to skiller hele 12 år. Det er mye, men til tider merkes knapt den store aldersforskjellen. Hun har vokst så enormt mye som person dette siste året. Så smart, reflektert og selvstendig. Hun har bein i nesa, står opp for seg selv og er rettferdig. Vårt søsterbånd har virkelig utviklet seg og hun er en av mine aller beste venninner. Hun stiller alltid opp for meg og uansett hvor “teite” ting jeg trenger hjelp til, så gjør hun det for meg uten å stille et spørsmål. DET er virkelig noe jeg setter pris på, og aldri tar for gitt.

De to øverste bildene ovenfor ble faktisk tatt for akkuratt ett år siden, i Januar 2019. Mens de to nederste ble tatt høsten 2018. Shit som tiden flyr.

Det er ingen tvil at de siste tre årene mine har vært… Vanskelige, for å si det mildt og fint. Da 2019 endelig kom så tenkte jeg at nå er det nok, nå blir ting bedre for det finnes jo måte på hvor mye motgang, nedturer og vondt man skal ha det før det endelig letter litt. Der tok jeg feil, og 2019 ble et år værre enn på lenge. Der var lillesøsteren min en av de som stilte opp mest, til en hver tid. Hun har gått på butikken for meg å handlet selv om hun har hatt besøk eller hatt helt andre ting hun har holdt på med, vært med meg på toppturer selv om hun hater det, vært fotografen min,  postet og hentet pakker og ordnet diverse ting som jeg ikke har klart selv. Hun har aldri stilt meg det spørsmålet “hvorfor går du ikke bare på butikken selv” feks. Det er bare en av mange ting, og hun er der alltid. Det er godt å vite at man har en slik person i livet selv om søskenkjærligheten virkelig kan blomstre til tider, så har vi alltid hverandre. <3

Så gratulerer så masse med dagen, Malin. Du er helt unik og en av de mest godhjerta personene jeg vet om. Du er verdens beste søster og tante for meg og EA. Vi setter så enormt stor pris på deg, og alt du gjør for oss. Jeg gleder meg til å se deg vokse videre, hvilke vgs du velger, hva du kommer til å jobbe med og hvor du havner i livet. Ikke minst så gleder jeg meg til alt vi skal oppleve sammen, du er en fest – ingen dager med deg er kjedelige. Jeg vet du hater slike klisseting, men vi er så glade i deg!

Denne ukens “timeplan”.

Mandag; Gikk av nattevakt, sov frem til klokken 17 og fikk spørsmål om jeg kunne jobbe en ekstra vakt inatt også noe jeg så klart ville! Før den tid fikk jeg unnagjort 1,3 mil på mølla først, så pulsklokken viste 269% på dagen. En veldig innafor start på den nye uken, før en ny nattevakt stod for tur.

Tirsdag; Hjem og sove etter nattevakt før jeg står opp og setter meg i bilen til Flekkefjord for en tur til LUX for første gang faktisk, hos Linett for å fikse bryn og vipper. Nå har jeg vært flink å spart brynene i 1,5 mnd så det trengs virkelig en oppfriskning der for å si det sånn. Etter det skal jeg på topptur til Høgfjell sammen med ei venninne før jeg skal hjem og få unnagjort en liten økt på mølla også. Foreløpig har jeg fri denne kommende natten, men man vet aldri. Satser på det dukker opp en ekstra vakt her også nå som jeg likevel har “nattevakts døgnrytmen”.

Onsdag; Skal jeg til Linettshudpleie her i Kvinesdal for voksing av legger, lår og braziliansk. Like etter skal jeg videre i et møte. Ellers så satser jeg på å få rydde huset klart til helgen, få unnagjort en treningsøkt og sovet litt før jeg skal på nattevakt.

Torsdag; Rett hjem og sove etter nattevakten før jeg må stå opp og gjøre meg klar for jobb på Cubus kl 14. Der blir jeg til klokken 20, og har 2 timer fri før jeg skal på nattevakt, litt usikker om jeg skal prøve å slappe av litt / sove før jobb, eller trene. Mange tider så føler jeg ofte at jeg blir mer trøtt om jeg legger meg på en så kort tid, i forhold til at jeg holder meg våken med ett eller annet. Det får kroppens form rett og slett vise.

Fredag; Skal jeg videre til Cubus etter nattevakten for vi har våres første dag med varetelling. Der blir jeg fra klokken 08 – 15, og da skal jeg bare rett hjem i seng og sove før jeg skal på nattevakt igjen.

Lørdag; Sove etter nattevakten, gjøre klart huset til besøk og endelig stelle meg selv skikkelig! Jeg har ordnet meg fri fra cubus og nattevakten jeg hadde til søndag, for jeg får besøk av noen venner før vi skal videre på Harvest der staysman & lazz ankommer. Denne helgen har jeg gledet meg til i flere måneder! Jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg litt til å la denne kroppen få et inntak av alkohol etter en så hektisk uke og alt annet som skjer fortiden, så mitt eneste mål er å holde det inntaket rimelig lavt. Midt opp i det hele er det viktig å unne seg noe gøy også en gang i blandt.

Søndag; Sove så mye jeg kan, hente hjem EA kl 18 og tilbringe litt tid med han før leggetid, før jeg skal videre på nattevakt.

Med andre ord, denne frøkna eier ikke fritid fortiden selv om jeg liker å si at jobben er fritiden min for jeg trives sååå godt med det jeg gjør og får ikke nok av det. Jeg føler meg så heldig akuratt der som har funnet noe som passer meg helt perfekt. Jeg vet at februar blir en rolig måned på jobbfronten, dermed gir jeg alt jeg kan, når jeg kan. Det finnes alltid nok av andre dager der man kan slappe av. Det er bare å nyte både det hektiske, og det rolige <3 Med det så håper jeg at dere får en super fin tirsdag!

 

Longtimenosee

Dette varselet tikket inn igår kveld, og da tenkte jeg det kanskje var påtide med et nytt blogginnlegg her inne, for nå var det jammen meg lenge siden sist. Så langt i 2020 så har dagene bare flydd forbi, og mesteparten av tiden har gått til jobb. Denne helgen var den første helgen jeg har hatt helt fri ifra jobb i løpet av de seks siste ukene, og det var skikkelig digg, selv om jeg stortrives med jobbhelgene mine også!

Jeg og E hadde overnattingsbesøk av lillebroren min fra torsdag til igår (søndag), og vi har kost oss så masse! Vært en tur i Lyngdal, vært ute på sykkeltur, sett film inne, besøkt begge oldeforeldrene til E / Meg og lillebroren min sine besteforeldre, eller mødre siden det kun er besta og bestemor <3 Vi avsluttet denne fine helgen med en tur hos besta som skulle lære meg og lage kompe. Jeg fikk plutselig så lyst på det her om dagen, og i en alder av… 27, så er det påtide å kunne lage de selv. Så første gangen fikk jeg med meg besta for å få et smakfullt resultat. Så koselig!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en nattevakt som jeg tok på meg ekstra, og er litt usikker på om jeg skal sove litt eller holde meg våken til ikveld for å ikke snu døgnet helt enda. Jeg går ikke på før onsdag, og på fredag starter også varetellingen på Cubus så fra og med da så går det i ett her. Det liker jeg!

Vell, jeg håper dagen deres blir fin, og at denne kommende uka starter bra <3