En rolig mandag <3

Denne mandagen startet på best mulig måte. Jeg sov til jeg våknet av meg selv og ble liggende helt til jeg orket å stå opp før jeg vitaminene mine sammen med en YT og tok en økt på mølla. Resten av dagen skal jeg bare slappe av frem til jeg skal på nattevakt ikveld. Disse dagene skal jeg bare bruke fornuftig til hjemmetrening, nedvasking av huset og jobb. Innimellom det skal jeg sove, masse. En fin balanse mellom fornutfig og full avslappning. Nå har jeg en fin mulighet til å full lade batteriene før hverdagen går tilbake til normalt igjen som forhåpentligvis skjer fort dersom alle følger tiltakene. Det skal så lite til, så det er det minste vi burde klare.

Helt avhengig av disse for at kroppen skal fungere. Ølgjær tablettene er virkelig gull for håret! Jeg kan takke de for at håret mitt endelig har begynt og vokse. Ikke er de så dyre heller, og fåes kjøpt på Nico dersom du bor i Kvinesdal.

Og denne da! Altså jeg var den som ikke likte energidrikke, og begynte ikke å drikke det før jeg var rundt 23, 24? Haha… Nå er jeg avhengig. Lukk øynene og drikk denne iskald, så kan du bare late som om du sitter på ei solseng langs stranda der tempen steiker. Jeg lover, du kommer ikke til å angre.

Jeg var ikke en av idiote som storhandlet, takk gud for det. Selv om jeg kan leve på dette kjøleskapet lenge siden det kun er meg hjemme, og EA annen hver uke. Dere klarer vell å se mine to favoritthyller?

Jeg er nettopp ferdig med mila på mølla og sitter bare her og oppdaterer dere før jeg skal ut å gå en tur i skogen med mamma og lillebror. Etter det skal jeg forhåpentligvis bare sove frem til jeg skal på jobb ikveld. Håper dagen deres blir bra, til tross for omstendighetene <3

Ta forhåndsregler + Vis respekt = Hindre smitte(!!)

Jeg er veldig takknemlig som har en jobb jeg virkelig trives i, spesielt i disse tider. Det å “måtte” ta noen ekstravakter takker jeg alltid ja til, og nå spesielt i disse tider så er det viktig for meg å stille opp når det trengs. Den jobben jeg har gir meg så mye <3 Jeg er heldig, noe ikke alle er med tanke på nå tidenes situasjon, jeg tenker da spesielt på de som er selvstendig næringsdrivende som kanskje sitter med en dyr leie på lokalet de har og andre ting som skal betales samtidig som de blir nektet inntektsgrunnlag uten støtte. Det er selvfølgelig helt forståelig og nødvendig at det skjer men igjen kjipt for de gjeldene da ordningene for dem var ikke noe særlig å skryte av, jeg krysser fingrene for at alle klarer seg bra disse ukene og der kan vi alle hjelpe. Om vi alle bare passer på oss selv, med hensyn til andre og hindrer videre smitte kan forhåpentligvis disse bedriftene åpne igjen, men dersom det blir langvarig stenging kan vi risikere å miste noen flotte steder.

En annen ting som har irritert meg idag er hvordan mennesker kan klage på feks at utstedene blir stengt, samtdig som at de samles en hel gjeng for hjemmefest. Man skal selvfølgelig ikke stoppe og leve, men dette er snakk om rundt 14 dager dersom vi er heldige. Målet er jo å hindre smitten og da gir det null effekt og stenge fritidssteder, uteplasser ++ om folk tar saken i egne hender. Da fortsetter det, og vi risikerer at ting blir strengt og tiltakene enda mer “drastiske”, enn bare disse 14 dagene. Også har vi alle kålhodene som drar på hytta da, når det er gitt klar beskjed om å holde seg hjemme. IQ er en veldig fin ting. Jeg kan godt forstå at det finnes mennesker som ikke er redd for korona, det er ikke jeg heller for min egen del, men det handler om respekt til andre og hjelpe så godt vi kan med å ta våre forhåndsregler. Rettningslinjene som er gitt er ganske enkle å holde, om du ikke er redd for å bli smittet selv så tenk på de vennene, familiemedlemmene og andre tilfeldige folk du møter som kan være mer utsatt, og i værste fall ikke overleve dersom de blir smittet. Ja ok, så kan det være drit kjedelig å sitte hjemme men det finnes en hel del ting man kan gjøre og det er faktisk opp til DEG selv. Det kan redde liv og det koster så lite å bare ta hensyn til andre enn deg selv. Det har allerede vært dødsfall i Norge, og kommer mest sannsynlig til å bli fler om det fortsetter som nå.

Kristina Andersen delte noe veldig bra på sin story som var dette; “Av med silkehanskene. Det er tydelig at det er mange som fortsat ikke forstår alvoret. Vi ser idag at nordmenn strømmer til Strømstad, at det fortsatt arrangeres bursdagsvors og større familiemiddager. Tror dere ikke på at dette kan bli alvorlig? Tror dere det som skjer i Itialia ikke kan skje her? Om du velger å “bare ta en tur til Sverige”, eller samle folk å drikke øl, er det nå ikke usannsynlig at DU bidrar til at noen dør. Om en slik handling fører til smittetilfelle, vil ett bli til ti – alt fordi du valgte å ikke tro på det myndighetene og vi som står i dette i akuttmottakene hver dag sier.

For to uker siden var det 322 smittede i Italia. Idag er det 17600 registrerte smittede – 1250 døde. Om du blir alvorlig syk, er over 60 år og kommer inn på sykehus i Italia, er det nå bestemt at du ikke prioriteres. Det du får da er oksygen og morfin, som lindring frem til du dør. For å være direkte; å dø av å ikke få puste er en av de verste måtene å dø på. Det kan vi risikere at alle over 60 år nå kan få, pga mangel på respiratorer og personell. Jeg vil ikke at min eller din mamma eller pappa skal dø om to uker. Isåfall kan det være din skyld som ikveld skal arrangere bursdag.

Kom an! 2 uker, 2 måneder, det er ikke lenge sett i ett større perspektiv. Ikke dra i familiebesøk, ikke be inn til bursdag, besteforeldre skal ikke passe barna, av hensyn til besteforeldrene. Det er faktisk du og jeg som kan forhindre dette i å skje i Norge, og ikke bare oss som jobber på sykehusene. Vi skal hjelpe de alvorlig syke, men jeg vil ikke måtte stå i posisjon til å prioritere hvem som skal få leve om to uker” Skrevet av Andreas Aass.

Og til alle dere som har hamstret så innmari at butikkhyllene er helt tomme, ta deg heller en bolle neste gang. Guttongen ville ha pizza idag, jeg måtte bare innom alle butikkene i Kvinesdal for å få tak i det jeg trengte til den :)))

 

 

Ny personlig tatovering.

Hola! Jeg våknet ikke før klokken 11 idag, og da var det bare en rask tur innom badet for å få trynet mitt til å se mer våkent ut før jeg kastet meg i bilen med retning Flekkefjord. Jeg skulle møte M for lunsj slæsj frokost klokken 12. Vi tuslet litt rundt i byen før jeg satte meg i bilen hjemover. Planen var egentlig å trene, men nå fire timer senere har jeg fremdeles ikke trent, men så fort dette innlegget er publisert skal jeg sette igang! Jeg lover, haha.

Jeg har holdt på med et lite prosjekt den siste tiden, om jeg kan kalle det for det. Pappa fyller nemlig 50 år i slutten av mnd, så da ville jeg tatovere ett portrett av han ved siden av det jeg har av broren min. Problemet var bare å finne et bilde jeg kunne bruke. Det finnes nesten ingen bilder av han og ikke var han glad i å bli tatt bilde av heller, så de jeg har er ikke akkurat så bra. Jeg gikk igjennom alle albummer hos bestemor, besta og mamma. Jeg har brukt timesvis av tid på dette her og styrt i rundt to måneder nå. Heldigvis gikk det i boks!

Så gårsdagen ble tilbringet hos pigmente i Farsund, og jeg er så fornøyd med resultatet. Utenom bildene jeg ser av han så husker jeg faktisk ikke hvordan han ser ut, jeg klarer ikke å se han føre meg, eller hvordan stemmen hans er. De få bildene er liksom de eneste minnene jeg har, ganske trist egentlig. Men hva kan man forvente når jeg kun var seks år, og det nå er over 20 år siden.

Nå er de samlet både på kirkegården og på kroppen min <3 Allerede på torsdag i neste uke har jeg en ny time hos Svenni for å fortsette litt rundt der. Jeg vil binde alt sammen, samtidig som at man kan skille det hver for seg. Gleder meg til den dagen alt blir ferdig, jeg har nemlig så sykt mange planer at her er det bare å henge i.😂

Mandags’snakk

God morgen <3 Jeg sov faktisk helt ifra jeg kom hjem etter nattevakten igår til kl 19 på kvelden. Sååå digg å få sovet ut etter en super hektisk uke, samtidig som jeg sov bort hele søndagen. Jeg dro til besta etter at jeg sto opp og spiste boller som hun og lillebroren min hadde laget, før jeg dro til mamma for å passe broren min inatt mens hun var på jobb. Til tross for at jeg sov hele dagen klarte jeg likevell å komme meg i seng kl 23. Så denne mandagen er jeg super klar for! Trening og tatovering står på planen, med et håp om å få vasket huset også. Shit, det trengs.

Ellers skal jeg bare ha “katt og chill” kveld som jeg pleier og si. Det er tre uker siden Pia kom hjem full av bensin, og hun ligger fremdeles. Etter en ukes tid begynte hun såvidt å spise litt, men det spyr hun opp igjen. Hun holder seg på samme plass i huset og gjør for det meste ikke annet enn å sove 98% av tiden. Hun har ikke blitt så mye bedre, men hun har heldigvis ikke blitt så mye verre heller. Jeg gleder meg til den dagen hun endelig er frisk igjen!

Ellers håper jeg mandagen deres blir bra og gir et godt grunnlag for resten av uka <3

Bildene som ikke kom på bloggen, før nå

Hei! Og riktig god søndag fra frøkna med tidenes ettervekst. Det værste er at jeg egentlig har en frisørtime om ett par uker ish, men må avbestille den for det ikke passer, og utsette den enda litt til. Altså håret mitt er helt krise fortiden. Så sinnsykt slitt også, æh. Jaja! Det er jo “vinter”, da er denne frøkna for det meste på jobb eller hjemme uansett 😛

Jeg sluttet å ta solarium for et år siden, det ses for å si det mildt. Uten selvbruning så er det helt krise. Jeg tror aldri jeg har vært så bleik før, og jeg hater det! Men jeg trodde heller aldri at jeg skulle klare å slutte med å tæne meg i solariummet etter 13 år, men det gjorde jeg visst (foreløpig iallefall). Håper huden takker meg for det 😛

Lillesøsteren min tok “ett par” bilder for litt siden, og bak det ene som blir brukt klarer hun alltid å få med mongo Jea i kamerarullen. Sånn typ fra dette;

Til dette! Altså det kom bil, og der jeg satt å poserte med rumpa i været så reiste jeg meg i en fart på 140 og kastet meg bak bilen, haha. Det så sikkert veldig smart ut :))

Bildet over er mitt typiske ansiktsuttrykk når jeg blir flau. Da krøller hele trynet mitt seg, bokstavligtalt. Eller har vi bilde nedenfor, med litt cubusreklame for buksa. Den er så siiinnsykt digg på!

Men denne kroppen er jo ikke akuratt tretten og spretten lengre, det har det forsåvidt aldri vært, og med mine bekkenbrudd er det jo som en 30 åring i en 17 års gammel ung sjel. Det ble jo tungt å sitte sånn i lengden 😛

Ooog vipps så får lilsis opp selfiekamera, halla søta. Ikke lei av maset mitt i det heletatt, jeg loveeer.

Ellers består kamerarullen min av masse bilder av Knut, hunden til onkelen min. Det går liksom i biler, katt og hund, haha.

Altså sett noe så nydelig? Jeg håper søndagen deres blir like nydelig som Knut, jeg. Adios!

1 Mars, det betyr …

WOHOOO, klokken er nettoopp bikket 00:00 og det er endelig første mars. Jeg har ventet så sykt lenge på denne dagen, og endelig er den her! Ikke bare er enda en kald vintermåned over og et hakk nærmere lysere dager, sommerfelger og happy times. Det er også dagen der Bekka Fashion har sluppet sin nye kolleksjon, ALTSÅ, damn. Den er så sabla fin! Jeg har telt ned timene i løpet av dagen og endelig fått lagt inn en bestilling som jeg gleder meg til å motta. Iiih!

Disse bildene er ikke tatt idag, for å si det sånn. Jeg er på nattevakt 5/5 og har denne helgen jobbet natt, cubus, natt, noe jeg også skal neste helg. I mellomtiden har jeg faktisk fri helt fra imorgen til jeg skaø på cubus og natt på torsdag, noe jeg nesten får helt noia av, haha. Disse fridagene skal iallefall brukes til rengjøring av hus og forhåpentligvis masse, masse søvn. I NEED IT. Jeg er så trøtt fortiden at når jeg prøver å sove på den lille tiden jeg har, som idag feks er 2 timer før cubus etter natt, og to timer etter natt før cubus så ligger jeg bare å skjelver og verker i hele kroppen. Øynene mine brenner bokstavligtalt. Da er det jo umulig å sove. Jaja, jeg har iallefall nok tid til å ta igjen det tapte på, det finnes en tid for alt 🙂

Jeg håper helgen deres har vært bra, så blogges vi plutselig <3