Biljakt, F31 VS X5(?)

Ååh, ukas eneste fridag har blitt nyttig brukt til soving, og enda mer avslapning. Jeg skulle egentlig vært en tur til Kristiansand idag sammen med to venninner, men jeg kjente på kroppen at den trengte skikkelig hvile idag, og valgte derfor å prioritere det. Jeg fikk også besøk tidligere idag av en god venn av meg som kjørte helt ifra Åseral for å byttelåne bil med meg, som jeg skal prøve litt og kanskje kjøpe. Hvor snilt er ikke det da?

Etter at bilen min ble vrak ifjor og jeg kjøpte meg en  midlertidig “vinterbil”, så vurderte jeg det samme i år. Mye på grunn av at jeg liker E46’ene så godt, og at jeg ikke vil ødelegge min nå som den endelig er ferdig fiksa, og kun mangler folie på fangerne og vingen.  Jeg tenkte jeg skulle drøfte dette med mamma siden jeg i kjent stil er litt for spontan når det kommer til disse bilkjøpene. Jeg hadde med meg en kompis på sist bilkjøp, og før han rakk å komme seg ut bildøren så hadde jeg allerede sagt til kjøperen at jeg skulle ha den, kun ved første øyekast. Haha, men den bilen var faktisk unik og virkelig verdt det.

Jeg var egentlig ganske sikker på at mamma skulle prøve å prate meg ifra dette, men istedenfor la hun inn et forslag med å heller legge i litt penger og kjøpe meg en nyere bmw, og der var det gjort! Jeg blir jo så sykt gira, så nå er biljakten i gang for fullt, men denne gangen skal jeg ta meg god tid til å finne en som virkelig er bra. Aller mest så frister det med en bmw x5, mens denne F31’en var heller ikke så verst. Hm!

Nå går turen videre til Flekkefjord der kvelden skal tilbringes med taco date sammen med to gode venninner, da får jeg iallefall testet ut denne bilen. Jeg må ærlig si at den er helt amazing og kjøre iallefall!

Håper dere får en fin kveld så lenge <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg