Den omtalte annonsen.


Hvem skulle trodd at kjøpet av en gammel E46 som allerede var ferdig bulket da jeg kjøpte den, skulle føre til ett nytt vennskap? Ett vennskap av GULL! Jeg føler meg så heldig som har så flotte mennesker rundt meg som virkelig beriker livet mitt og fyller det med masse glede, latter og minner. Viktigst av alt, som er der med meg i gode men ikke minst i de vonde tidene. Jeg setter så stor pris på det, og Knut er en slik venn. Vi er så sykt like som personer, og kan ha det helt loco sammen, samtidig som vi kan snakke som seriøse ting. Han er en av de som klarer å snu humøret mitt fra bunn til topp – gang på gang!

Jeg har nevnt tidligere at jeg har vært mye syk i det siste, og hatt litt problemer med “helsa” noe som har påvirket humøret mitt veldig. Jeg satt hjemme en dag, helt alene og hadde en skikkelig dritt dag da det plutselig poppet inn en melding fra Knut som hadde lagt ut bilen sin for salg, der han hadde lagt med bilde av meg og bilen som første bilde, og begynte teksten med “Pen og vedlikeholdt bil som er billig i drift og med stort utstyr nivå. (Nesten som ho som er avbildet på første bilde;)

Etter ei uke hadde annonsen over 100000 visninger.  ALTSÅ HVEM HADDE TRODD DET SKULLE BLI SÅ MYE UT AV ET BILDE? Det har blitt skrevet om i ulike forum, delt på ulike instagrammer, bmw grupper på facebook og mannegruppa ottar, siste nevnte der likte jeg ikke, for der er det som oftest dritt føler jeg. Jeg måtte få en kompis av meg til å sende meg alle kommentarene, men fant egentlig ikke noe stygt der, utrolig nok. På disse forumgruppene derimot.. Jeg visste virkelig ikke at man var en hore fordi man gikk i kjole og høye klær på juleaften, beklager for det :))

Uansett, jeg har ledd meg i hæl av noen av mailen som har tikket inn på Knut’s innboks. Haha! Det finnes mye rart der ute.

Over til bilen, den er fortsatt til salgs og den er AMAZING! Sjekk den ut; HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg