En frokost favoritt; Protein pannekaker

Riktig god morgen til dere, håper dere har hatt en super fin helg! Jeg ville bare stikke innom en liten tur for å tipse dere om pannekake miksen fra proteinfabrikken. Disse er så gode og ikke minst mettende. Det eneste du trenger å gjøre er å blande pulveret med vann også steke de. Denne gangen kjøpte jeg også med “Less cooking spray“. Mamma mente på denne ville gi en vond smak, men gjett hvem som tok den i bruk ta hun stekte vafler? Kjenner virkelig ingenting på smak fra denne.

Disse pannekakene er både smakfulle, glutenfrie, med høyt innhold av protein og sunne fiber. Smaker perfekt med proteinella på, har dere forresten smakt det? Visst ikke så anbefales det på det sterkeste.

Nå er jeg nettopp ferdig med natt 3/4, i tillegg til at jeg har vært på Cubus på fredag og lørdag, så dette er ikke dagens frokost, for å det sånn. Jeg skal straks i seng å sove litt, før jeg og E skal ta turen ut å besøke bestemoren min, før det bærer videre i familie selskap etter det igjen. I mellomtiden må dere ha en fin søndag, nyt den <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg