Familiemiddag <3

Igår hadde jeg hele dagen fri før jeg startet på nattevakt 1 av 5, dette utnyttet jeg fullt ut med masse søvn, en liten treningsøkt etter en uke uten(!!) og en familie middag. Jeg har jo pratet om å lage denne middagen i en uke nå, men tiden har rett og slett bare ikke strekt til, helt frem til igår – endelig! Det er så sjeldent at vi alle samles rundt bordet for å spiser middag sammen, så nå kjente jeg at det virkelig var på tide! Det er jo så koselig synes jeg, sitte ned sammen og prate litt om hvordan dagen våres har vært, og livet ellers.

Jeg laget kalkunfilè, poteter, grønnsaker, søtpotetmos og fløtesaus til. Søtpotetmos er seriøst noe av det beste jeg vet om, og så enkelt å lage. Sausen derimot, der ender jeg alltid opp med pose variantene, hehe. Ups!

Jeg har vært på to julebord i år, det første med Cubus der jeg kun spiste kålrabistappe, rødkål og smakte på litt ribbe og på nr 2 hos ei venninne der jeg kun spiste kålrabistappe. Ingen hemmelig at kålrabistappa er min store favoritt. Jeg kan heller ikke spise og drikke alkohol uten å bli dårlig, derfor spiser jeg veldig lite de gangene jeg drikker.

Personlig er jeg ikke så altfor glad i “potetmiddager” heller, men en gang innimellom er det godt, sånn som igår.

Nå skal jeg få meg noen timers søvn etter nattevakten før denne jobbehelgen kicker inn for fullt! Siste innspurt nå før litt romjuls fri sammen med familien nå. Vi kjører forresten 30% rabatt på alle klær på Cubus (i Flekkefjord) idag. Ta gjerne turen dersom du mangler noen siste julegaver, eller bare trenger noe selv, så håper jeg dere får en super dag! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg