Frokost favoritt.

God morgen dere! Jeg er veldig varierende på det å få i seg frokost, eller droppe den. Akkurat nå fortiden har jeg blitt helt hektet på “sunn og god flerkorn” polarbrødene som er bakt på fullkornsmel av havre og hvete med surdeig av rug. Altså de er så gode! Polarbrød har forsåvidt vært en favoritt hos meg i alle år og kan brukes til så mye, enten det er frokost eller middag. tidligere favoritter har vært jordbærsylt eller smør og kanel, eller ost på og inn i ovnen til osten har smeltet. Yam!

Jeg fant et bilde på google for å vise dere hvilken jeg mener, de burde smakes. Akkurat nå er den store favoritten disse med proteinella med smaken “duo swirl” fra Tights, den inneholder 21 gram protein, ikke tilsatt sukker og best av alt; glutenfri!

Altså nr tre på bildet ovenfor, alle disse er forsåvidt gode på smak og som sagt bestilt på tights.no.

En annen favoritt er avokado, stekt egg og kalkun bacon. Det ser kanskje ikke så godt ut på bildet, men jeg lover dere at det smaker amazing! Itillegg metter det utrolig godt. Nå skal jeg straks få kastet meg rundt litt her hjemme og få kommet meg på jobb, og med det ønsker jeg dere en super fin lørdag <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg