I frisørstolen.

Fra å være en av de som farget håret en ny farge annenhver måned, enten det var brunt, svart, blått, lilla eller rosa, så har jeg tatt meg selv skikkelig i nakken, med god hjelp fra frisøren min Mariel. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noenlunde langt hår siden jeg gikk i syvende klasse på barneskolen, som var rett før jeg begynte å tulle til håret med all slags tull. Heldigvis er jeg så heldig å har ei bestevenninne som er frisør og som har fått banket inn noe vett i hodet på meg med tiden. Jeg er den som aldri lærer, men nå synes jeg virkelig jeg har vært flink!

Jeg har lovet henne og aldri farge håret mørkt igjen, i tillegg er det kun hun som får lov til å røre håret mitt. Denne gangen gikk det faktisk nesten seks måneder fra sist frisørbesøk til det neste. Dere kan tro det var digg å bli kvitt etterveksten sist lørdag?

Jeg har også hatt extentions hver eneste sommer i de fire siste årene, noe som har slitt utrolig mye på mitt eget hår. Med all farging, bleking, extentions og gudene vet hva så blir ikke håret akkurat lengre. Så jeg har satt meg noen egne mål; Nr 1 – Beholde håret blondt, og gå 4 – 6 mnd for hver gang jeg tar etterveksten eller frisker opp i fargen, samt klipper tuppene og nr 2 – Ikke mer extentions!  Nå skal all fokus ligge på å få mitt eget hår friskt og langt!

Bildet ovenfor er tatt i september i fjord, der jeg nylig hadde sluttet med extentions og vært igjennom bleking. Man ser tydelig hvor tynt og slitt det er, ikke bare i tuppene, men hele håret. Mens bildet under er tatt rett før jeg var hos frisøren sist lørdag. Vanskelig å se forskjellen synlig på bildet, men håret gikk ifra å gå til rett ned forbi ørene, til langt ned på skuldra, det er også mye friskere og tykkere nå.

Denne gangen valgte jeg å farge hele håret, for å matche en “hestehale” jeg har kjøpt. Siden jeg nå skal holde meg unna extentions har jeg kjøpt en hestehale jeg kan feste i håret når jeg vil, for å få litt lengde på det, uten å ødelegge håret mitt, eller å måtte konstant gå med fullt av fester hengende til hodebunnen.  Dermed ble det både bleking og farge i, uten at håret mitt tok noenting skade! Det er så digg å kunne bleke uten å havne opp med “tyggishår” eller i det hele tatt noe form for slitasje på håret.

Frisøren min sa hun aldri hadde sett håret mitt så frisk og godt før, og jeg blir så glad! Vi er iallefall på rett vei. Det er ingenting jeg heller ønsker meg enn å få litt lengde på mitt eget hår. Jeg føler jeg passer det så mye bedre, enn det korte jeg har nå.

Inntil den dagen jeg selv får langt hår, så får jeg jukse litt med hestehalen min. Genialt at slikt finnes for oss med hår som vokser i sneglefart. Nå er planen å vente til mai, helst juni før jeg rører det igjen. Så får vi se hvordan det går!

Frisøren min heter forresten Mariel (marieltjorve) på instagram, hun jobber på salongen Cosmo som ligger i Flekkefjord. Tenk at vi har vært bestevenner gjennom 20 år! Jeg er så sykt stolt av den jenta og alt hun har oppnådd <3

Nå venter jobb på Cubus, og med det ønsker jeg dere en fin lørdag <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg