Jeg har kjøpt bolig!

Da jeg solgte huset mitt i november Ifjord var egentlig planen å kjøpe barndomshjemmet i og med at mamma hadde kjøpt seg nytt hus. Det lå ute en stund på finn og plutselig slo tanken meg at jeg ville ikke noen andre skulle bo der, i min hjem med alle minnene mine. Selv om det ligger mye vondt i det huset, er det der hjemmet mitt er og alltid vil være.

Markedet var ganske dårlig så huset mitt ble liggende ute i noen måneder før det ble solgt. På den tiden da det endelig ble solgt så bestemte mamma seg for å selge huset hun hadde kjøpt og flytte tilbake igjen til barndomshjemmet mitt, dermed flyttet vi tilbake dit sammen og jeg har siden desember Ifjord bodd hjemme sammen med mamma. Jeg hadde for så vidt ingen hast med å finne meg noe nytt og hadde dermed en plan om å bo hjemme i ett år før jeg fant noe nytt. Det viktigste for meg var å finne et sted hvor jeg kunne trives, i og med at jeg bodde i et hus i over 5 år der jeg ikke trivdes.

Det å flytte hjem til mamma etter å ha bodd for seg selv i flere år er ikke bare bare, så planen om å bo hjemme i ett år ble raskt endret, og allerede i februar startet jeg “boligjakten”. Kravene jeg hadde var; sentral beliggenhet som var barnevennlig, nybygg og romslig med store vinduer og hadde minst tre soverom. Der fikk jeg jackpot.

Det stod mellom denne (trykk HER) toppetasjen på øvre hetleskei og den jeg valgte på nedre hetleskei. Beliggenheten på disse var ca lik, begge var nybygg, romslig med store vinduer, 3 soverom og alt annet jeg så etter. Prismessig lå de også ganske likt nøkkelferdige, den hvite lå på rett under 2,8 mens den jeg endte opp med lå litt høyere i pris, dermed brukte jeg faktisk en mnd for å bestemme meg for hvilken jeg ville ha, der sønnen min fikk det siste ordet.

Jeg er jo kjent for å være en person med mye uflaks her i livet så veien hit til den dag i dag har selvfølgelig vært en berg og dalbane, men nå er endelig alt i boks og kontrakten er skrevet under. Jeg har allerede valgt ut fargene på gulv, vegger og ytterdør – sistnevnte blir forresten rosa og det var ikke min idé en gang. Jeg elsker når folk tenker litt utenom det vanlige.

Nå gleder jeg meg bare til å velge ut bad, kjøkken og innrede noe helt nytt! Ikke minst og endelig få bo for meg selv igjen, det skal bli fantastisk <3

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg