Juleaften 2018.

Åh, for en fin julekveld jeg har hatt sammen med den gode familien min! For å være helt ærlig så er det lenge siden sist at jeg har kost meg så masse på denne dagen, som det jeg gjorde idag. Den var virkelig perfekt. Ekstra koselig når det er meg og mammas år til å ha barna som vi har annen hvert år, det er liksom de som gjør hele julen. Denne kvelden her går rett i minneboka <3

Min type kjærlighet staves med disse tre bokstavene ovenfor. Jeg er så heldig som har fått låne denne bilen som virkelig er en drøm å kjøre, selv om det tok meg fem dager før jeg fant ut hvordan ratt varmen funker. Altså nyere ting enten det er mobil, data, biler eller whatever – Jeg er helt elendig på det.

Jeg og den kjære lillesøsteren min! Selv om hun til tider er den største drittungen jeg vet om, som titt og stadig er innom rommet mitt for å snike med seg ett par ting eller ti fra klesstativet eller skuffene fra kommoden min så er jeg også så utrolig glad i henne <3

Hun er også bare 13 år og hele 12 år yngre enn meg men allerede tatt meg igjen både på sko størrelse og høyde. Smart er hun også, når hun bare vil – deeet skal hun ha.

Fine, gode søsknene mine! Det å få til et bilde sammen med den lille luringen til høyre er virkelig ikke bare bare, haha! Jeg er så utrolig takknemlig for disse, og så uendelig heldig som får vokse opp sammen med de. Søsken er virkelig en av livets største gaver.

Jeg, mamma, søsteren min og broren min. Der irriterer meg grenseløst at jeg ikke har et eneste bilde av oss alle, sammen med den andre broren min da han levde. Så til alle dere familier der ute, husk og ta bilder sammen, og ikke minst.. Ta vare på hverandre, hver dag. Kjærlighet fra de rundt seg får man aldri nok av <3

Enda en jul uten, og spør du meg så er det bare noe man aldri blir vandt til, iallefall ikke jeg. Det store tomrommet er der alltid. Noen mennesker forlater livet så altfor tidlig.

Fine prinsessa mi! Denne katten betyr noe helt spesielt for meg. Hun fikk jeg like etter at jeg mistet broren min, hans kallenavn var “Pie”, dermed ble dette Pia. Jo eldre Pia blir, jo lengre har jeg vært uten broren min. Det finnes virkelig mye trøst og selskap i disse herlige dyrene.

Siden jeg bor hos mamma akkurat nå og hun har to katter mens jeg har fire, så har vi altså seks katter i hus. Det er så koselig, og nå begynner jeg snart å tro at hun også er blitt en skikkelig kattedame. Hehe!

Livets største gave, og mening! Iallefall for meg, det å være mamma er helt fantastisk. Tenk så heldig jeg er, virkelig noe man aldri må ta for gitt. Nå er jeg ferdig med den femte og siste nattevakten før jeg har to nye på torsdag igjen, så disse dagene skal virkelig nytes. Så deilig å ha fri sammen og ha hele dagene til å finne på noe.

Jeg håper dere alle hadde en fin julekveld, og har sjanse til å nyte disse dagene <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg