Kjipe dager og bilsnakk

For å se det positive når man har det kjipt er at det heldigvis går over, og idag har det endelig skjedd litt ting som har lettet litt på det hele. Jeg startet dagen med å gå av nattevakt og har dermed tatt helg, i det jeg var på vei hjem fikk jeg melding om at bilen min var ferdig på verksted og klar til henting. Etter at jeg oppdaget Kvinesdal lakk og skade som vi er så heldige å ha her i Kvinesdal, så har jeg levert bilen min regelmessig til dem, enten for service eller fiksing av slitedeler osv. Det er somregel alltid kjipt å måtte levere bilen til verksted og betale en hel formue, men hver eneste gang jeg har hatt bilen min på dette verkstedet har jeg vært positivt overrasket hver eneste gang. Prisen er alltid mindre enn hva jeg selv har vært vandt med tidligere fra andre steder, arbeidet er bra og servicen er helt perfekt! For alle som bor i nærheten så anbefales dette verkstedet, det kan virkelig ikke sammenlignes med noen andre.

Videre fikk jeg bestilt meg nye sommerdekk, for denne frøkna kjører nemlig enda rundt på… vinterdekk! Det var virkelig på tide, og nå er bilen faktisk gjort klart til salg og blitt lagt ut på finn. Jeg la den jo ut der tidligere i år, men trakk meg ganske kjapt fra å selge, men denne gangen tror jeg det er på tide med noe nytt, hehe! Vanskelig å bestemme seg si. Jeg blir så skikkelig knyttet til bilene mine, at det føles nesten som en liten kjærlighetssorg om jeg skal “gi slipp”.

Finn annonsen finner du foresten HER 🙂

Ellers har jeg vært hos Nancy på Linettshudpleie å vokset meg igjen. Vanligvis kjenner jeg ikke noe smertemessig, men idag som jeg hadde vært på jobb inatt og hatt full kjør idag uten å sovet, da kan jeg love at det kjentes, men så absolutt verdt det! Voksing må være den beste behandlingen, kunne jeg ha valgt mellom alt hadde det uten tvil falt på det.

Akkurat nå er kidsa ute å leker før kveldsmat og leggetid senere, etter det skal jeg bare ha en liten tur på mølla før jeg finner sengen selv, det skal bli fantastisk! De siste dagene har vært skikkelig dritt, for å være helt ærlig. Så jeg krysser fingrene for en bedre dag imorgen <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg