Kjolejakt > Julebord – Jul – Nyttår

God morgen til dere, håper dere har sovet godt og får en fin start på dagen <3

Jeg klikket tilfeldigvis innom Nelly på fredag og begynte sånn smått og gå igjennom kjolene de har fått inn, etter at jeg så en på en annen blogg som jeg synes var så fin! Jeg går igrunnen aldri med kjole lengre, noe som nesten er litt rart siden jeg var ei skikkelig kjolejente før. Jeg gikk så og si aldri i trange bukser, jeg hatet det virkelig mer enn alt, så da var det strømpebukser og hverdags kjoler, hele tiden. Dersom jeg skulle ut hadde jeg en ekstra god grunn til å hive på meg en finere kjole og dolle meg skikkelig opp, noe jeg og ei venninne alltid gjorde! Det var good times det <3 Jeg brukte hver en anledning jeg kunne til å gå i kjole. Nå den dag i dag så går jeg sjeldent med kjole, det skjer liksom på jul og nyttår, kanskje i en bursdag om det er noe spesielt. Jeg føler det blir så sett rart på dersom man går i kjole og er litt ekstra pyntet dersom man bare drar ut feks? Det skal liksom være så basic med bukser og en fin topp eller hettegenser.

Uansett da, når det kommer til julebord, jul og nyttår så er jeg alltid sent ute med å finne meg kjoler og da er som oftest det meste utsolgt så jeg aldri ender opp med å finne en jeg virkelig MÅ ha, det blir bare en for å ha en. I år derimot så tenkte jeg å være tidlig ute. Jeg skal ikke på julebord sammen med jobben i år siden jeg allerede har bestilt en billett til noe annet før vi fikk vite datoen, jeg var heller ikke ifjord for da jobbet jeg, noe jeg ofte har gjort de tidligere årene.

Tilfeldigvis dukket det opp en invitasjon til et arrangement på facebook med “julebord”, som er en årlig tradisjon ei venninne har. Det er så koselig at hun steller i stand dette år etter år. Disse har jeg vært invitert til helt siden 2014 tror jeg, virkelig en koselig tradisjon. Tidligere har det ofte havnet samtidig som julebordet med jobb eller på min jobbehelg, men i år akkurat som i fjord så har jeg… FRI! Jeg har allerede kjolen klart også nå, bare litt gira 😛 Jeg har til og med sikret meg til jul og nyttår så da ligger jeg godt an.

Noen av kjolene som falt under mine favoritter ble disse;

Den siste her er veldig lik på den jeg hadde på meg julen 2014, som er den siste julen vi feiret med broren min, før han gikk bort. Jeg vet vi tok en del bilder, blant annet der han løfter meg. Jeg har ingen av disse bildene, og akkurat det er så sårt. Kunne gjerne tenkt meg og forstørret det stort og hatt det i ramme. Det hadde vært så fint! Men men…

Jeg vil i vertfall ønske dere en fin tirsdag! Håper dagen deres blir fin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg