#Læreraldri.

Denne dagen som startet så fint, men som skulle vise seg å være dagen ifra helvette, eller bilen fra helvette som mamma sier (gang på gang). Jeg stod opp halv åtte for å gjøre E klar til skolen etter en natt med ca 0 søvn. Jeg passet småsøsknene mine inatt, og klokken to våknet lillebror med spysyken, og har så og si kastet opp i hele natt stakkars. Etter at E ble liggende med det frem til tirsdag, så var det nå lillebror sin tur. Krysser virkelig fingrene for at vi andre i hus slipper unna den. Uansett, jeg sminket meg og gjorde meg klar til å gå. Jeg skulle bare levere bilen min til Kvinesdal lakk og skade for service og litt diverse fiksing før jeg skulle kjøre lillesøsteren min til tannlegen i Flekkefjord.

Mamma mottok noe ved for like før snøkaoset startet, der hengeren ble satt midt i bakken ned mot huset / garasjen, siden har den blitt stående. For å komme inn i garasjen må man altså kjøre på skrått ut, av den smale garasjeåpningen. Selv om det ikke lå mye snø like utenfor, var det likevel nok til at jeg klarte å spinne meg fast med mine 19″ piggdekk. Jeg skjønner egentlig ikke helt hvordan det gikk seg til, men det ser ut som at fangeren på siden har hengt seg fast i kanten på garasje åpningen, og mens jeg har prøvd å komme meg ut, han den dratt med alt i farten.

Så sånn gikk det 😛 Ææh! Det er kun en måned siden jeg allerede fikk fikset den fangeren og fikk den rosa igjen, og tredje gangen på et år at jeg bytter framfanger. Skal jeg kanskje ta hintet nå? Hadde det ikke vært for at det var knekt rundt grillen så hadde det ikke gjort så mye.

Jeg blir egentlig bare så frustrert på meg selv og hvordan jeg får det til. Det burde bare ikke være mulig. Aller helst ville jeg bare sparke den i hæl av frustrasjonen min, men mamma er heldigvis litt lurere å fikk den noenlunde til å sitte så jeg likevel fikk levert den ned til Kvinesdal lakk og skade, bare enda litt mer ødelagt en forventet.

Så… jeg la nettopp ut bilde av den på instagram når den var ferdig fikset og skrev “tilbake til start”, men nå er vi faen meg tilbake til begynnelsen, igjen. Jeg vurderte egentlig å kjøpe meg en vinter bil denne vinteren så denne kunne stå, mens mamma foreslo å legge “litt” mer penger i det å heller kjøpe en dyrere, som da hadde blitt en X5. Siden vinteren har vært så fin i år så droppet jeg de tankene, så til neste år… DA blir det vinterbil!

Krysser fingrene for at dere har mer flaks enn meg i disse dager 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg