Liten husoppdatering.

Nå begynner det å skjer ting her gitt! Den rosa ytterdøren min er endelig blitt satt opp, trappen som det var evig lang leveringstid på er på plass og kjøkkenet ankom på fredag som var. Neste steg for min del blir å sette sammen kjøkkenet, jeg kjenner jeg gruer meg allerede til akkurat det! Jeg har hatt så mye kluss med Ikea at i helgen gikk hjem igjennom hvert eneste artikkel nr og krysset av på hva jeg hadde fått og ikke, og det manglet enda en god del. Jeg blir så oppgitt av akkurat det der, men det ordner seg til slutt. Jeg skal være så glad den dagen det står innflyttningsklart.

Sjekk den fine døra mi! Altså, åh.. Den er så fin. Det beste av alt? Det var faktisk ikke mitt forslag, men hell ya om jeg var med på det! Jeg har jo tenkt tanken på en rosa dør men tenkte det kanskje ble litt for mye, men det synes jeg ikke denne ble. Det er veldig viktig for meg og ha et hus som beskriver meg, er jo tross alt jeg som skal trives der, sammen E. Han er foresten like glad i døra som meg, gøy med noe som ikke alle har 🙂

Fargekodene i huset blir svart, gull og rosa! Mine tre favoritter. Jeg har allerede begynt å se på møbler og funnet en del jeg vil ha, og det blir så bra!

På bildet over ser dere hva jeg skal kose meg med som er montering av kjøkkenet. Litt digg er det å gjøre slike ting selv (med god hjelp selvsagt). Tror resultatet blir amazing!

Ovenfor er stua, jeg elsker at det er høyt til taket. Nå mangler det enda mye men det kommer seg for hver dag som går. Jeg er evig glad for at jeg valgte å kjøpe hus via tøffelgata, så dersom du er på husjakt anbefales de virkelig! Så greie å ha med å gjøre og arbeidet finnes det ingenting å klage på 🙂

Neste husoppdatering blir nok når kjøkkenet er på gang, wee!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg