Litta liste.

Okey, dette innlegget skulle kommet ut igår (Søndag) men siden jeg hadde litt problemer med blogg.no kommer det nå idag, svarene er derfor fra igår, ikke idag.

Når lo du sist? Igår, jeg tror faktisk jeg lo fra start til slutt den dagen. Jeg var i vanse på forspel, før vi skulle videre til Harvest på Cascada, det var så GØY! Men, den gangen jeg legger ut en story på snap der jeg ikke ler, da skal jeg virkelig gi meg selv en diplom. Herregud.

Når gråt du sist? Det var også igår, tydeligvis. Husker ikke hvorfor tho, så viktig kan det ikke ha vært.

Hva er det siste du brukte penger på? Maxitaxien fra Vanse til Harvest her i Kvinesdal, etter det mistet jeg visakorte mitt. Det ble en billig kveld i det minste.

Hvem skrev du med på messenger sist, og hva pratet dere om? En kompis, om jeg kunne hente han.

Hvem ringte deg sist? Onkelen min.

Hva står det på din senest mottatt sms? “Ja:-)”

Hva er det siste bildet du har på kamerarullen din?

Dette, før jeg var å tok etterveksten igår. Endelig! Tenk at jeg nesten holdt ut i seks måneder uten å ha gjort noe med håret? Det er så friskt og godt nå!

Hva var det siste du spiste og drakk? Spiste: Polarbrød med ost som har vært i ovnen. Drakk: Vann.

Når var du ordentlig sint sist? Hmm, det må være lenge siden for jeg husker faktisk ikke.

Siste som irriterte deg? En ting jeg har irritert meg over i det siste er når jenter som er veldig opptatt / flinke til å snakke nedlatende om andre, likevel liker og kommenterer bilder? Det blir så falskt, man vet jo som oftest hvor man har slike.. Kan vi ikke alle bli snillere med hverandre?

Siste bekymring?
Hvordan folk oppfatter meg når de møter meg, fordi jeg er en veldig snill person og dømmer aldri. Jeg er veldig åpen, men også til tider latterlig sjenert, og da får folk fort feil inntrykk. Har hørt fra så mange som har blitt kjent med meg at de oppfatter meg som litt bitchy, og det er virkelig ikke slik jeg vil oppfattes. Jeg er virkelig ikke slik. Hehe! SÅ vet dere det.

Håper dere får en fin kveld videre <3

4 kommentarer

Siste innlegg