Livets perspektiv.

Mens jeg bladde nedover instagram kom det frem et bilde med en tekst som traff meg veldig, og kunne ikke passet bedre akkurat nå. Bildet er fra brukeren @muligpoesi, jeg elsker å følge slike brukere som skriver alt man selv tenker, men ikke alltid klare å sette ord på, eller i perspektiv.

Jeg har kommet til et punkt her i livet der jeg setter meg selv og min egen lykke veldig høyt. Når jeg klarer å ha det så fint som jeg har, til tross for alt jeg har opplevd gjennom tidene, så finnes det virkelig ikke noe eller noen som skal kunne ta det fra meg, eller bringe meg ned. Slike ting kuttes ut, for livet er for kort til noe annet. Livet har tatt en ny vending de siste dagene og ting skjer. Det har ikke alltid så mye å si om det så er en nær venn, eller familie > Behandler de deg dårlig eller gjør noe som drar deg ned over tid, kutt det ut. Man skal ikke alltid finne seg i ting fordi om man har et nært bånd, av og til er det de som står deg nærmest som kan såre deg mest.

Det er så rart å tenke på alt jeg har gjennomgått, likevel står jeg her og har det så fint, og gjør det så sykt bra her i livet. Akkurat det er jeg så stolt over! Været har virkelig vært on point disse dagene og det har blitt utnyttet med topp tur på dagtid når E er på skolen, der tankene har fløyet fritt – mens vi har kost oss ute i solen etter skoletid. Det har vært helt herlig!

Idag var intet unntak der dagen fikk en fin start med en topp tur til høgfjell i Flekkefjord sammen med ei god venninne, før jeg tok en ekstra tur etter det i eget selskap. Nå venter jeg bare på en time jeg skal til, før jeg og E tar oss turen ut til bestemoren min.

Håper dere nyter denne dagen, og tar vare på de som tar vare på deg <3

 

2 kommentarer
  1. 1. Hvordan finner du motivasjon til flere toppturer på én dag? Jeg klarer såvidt en i uka 🙈🤪
   2. Hvor mange gram silikon har du? Og kan du fortelle om den perioden når puppene var vonde? Husker du skrev et blogginnlegg om det for noen år siden, og at de der du opererte ikke ønsket å gi deg ny operasjon…
   3. Vurderer du flere andre operasjoner?
   4. Ikke et spørsmål men har veldig lyst til å høre mer om hvordan det var å bli mamma så ung 🙈
   5. Kunne du tenkt deg å vært med på reality programmer på TV?
   6. Hvordan kombinerer du flere jobber med trening, sosialt liv osv?
   7. Ooog siste: hvor kom den store bilinteressen din i fra?

   1. Hei! Så gøy å se at du har fulgt meg lenge, og husker innlegg fra min tidligere blogg 😀 Jeg kan lage et eget innlegg der jeg tar med spørsmålene dine, og svarer 🙂 Så gøy at du kommer med innspill, det trengte jeg!

    <3 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg