Månedens lille høydepunkt

Det er en stund siden jeg har gått til innkjøp av ny sminke og det jeg har nå begynner og bli noe tomt, så da er det vell innafor med noe nytt? Jeg er veldig flink til å holde det rent, vaske kostene, sminkeskrinene mine og ta godt vare på sminken. Jeg hater når noen har vært å brukt noe av det fordi de ødelegger hele systemet mitt på hvordan jeg bruker de forskjellige produktene, hvilke koster jeg bruker til hva og hvor det blir lagt på plass! Haha det er helt krise, men denne frøkna skal ha system på alt til punkt å prikke si! Det finnes lite som er så digg når man får byttet ut det gamle med nye produkter og koster.

Milani er foreløpig den beste foundationen jeg har hatt til nå, så nå som den begynte å bli tom, og i tillegg er for mørk i fargen ettersom at huden min bare blir blekere på denne tiden så måtte jeg ha en ny, asap!

Jeg skal ut (drikke) den 12 oktober når Ringnes Ronny kommer på harvest, han har jo så mange bra russesanger, i tillegg til jag vil ha dig som jeg tydligvis aldri blir lei av. Planen var egentlig å vente helt til 16 november før jeg skulle ut igjen, når groove coverage kommer på harvest, men søren også… De har jo så mye gøy som skjer der nå om høsten at det er vanskelig å holde seg unna. Jeg har jo jobbet 5 av 6 helger når jeg skal ut den 12, så jeg kjenner jo at det blir godt å være litt sosial igjen med vennene mine. Jeg har vært så utrolig usosial den siste tiden, det går liksom i jobb, sove, hus & barn på repeat. Det er fint det også altså, men jeg gleder meg skikkelig til å se vennene mine igjen. Vi bor så spredt at det komme venner fra både Mandal, Lyngdal, Vanse / Farsund, Flekkefjord, så det blir gøy! Jeg har allerede startet nedtellingen for to, tre uker siden, haha!

Nå er jeg nettopp kommet hjem og vurderer om jeg skal ta meg en treningsøkt nr to eller bare chille resten av kvelden, hm! Jeg får tenke litt på den. Ellers så håper jeg at dere har hatt en fin dag idag <

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg