Ny hårfarge!

God mandag dere <3 Idag for akkurat en uke siden så var jeg hos frisøren for en liten forandring som jeg hadde gledet meg til i flere måneder. Etter at jeg så Isabelle sin hårfarge i starten av august så falt jeg helt for fargen, og kjente det var på tide med noe annet enn det helt lyse. Tidligere så farget jeg håret flere ganger i året, alt ifra lyst til svart, rosa, lilla og blått. Den eneste fargen jeg har lyst til å prøve som jeg fremdeles ikke har hatt er pastell grønt. Det er så fint!

Uansett, denne gangen stod det mellom blått og brunt der valget endte opp med siste nevnte. Begynner å bli voksen nå si, neida men ja. Jeg har slått min egen personlige rekord med å holde meg til lyst hår i ett par år nå, utenom den rosa shampooen jeg hadde i, og har kun vært hos frisøren to ganger tidligere i år for å ta etterveksten. Med andre ord så merker jeg godt at håret mitt endelig begynner å vokse litt, for jeg har hatt så tynt og kort hår så lenge jeg kan huske nå, med mindre jeg har jukset med extentions. Personlig synes jeg at jeg passer best langt hår, så det frister veldig med extentions igjen kjenner jeg.

På bildene ser dere fargen jeg endte opp med, og jeg er så fornøyd! Jeg var tilbake hos frisøren jeg gikk til fra ungdomstiden og frem til mine egne venninner tok utdannelsen i frisørfaget. Koselig å være tilbake igjen i stolen hos henne! Nå er planen å holde denne fargen frem til sommeren, så får vi se om jeg fortsatt beholder den, eller finner på noe “crazy” igjen 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg