Påska 2019.

Vi hadde egentlig planlagt denne turen helt siden februar men da påska nærmet seg var det mye frem og tilbake om jeg skulle være med til Danmark eller ikke. I kjent Jea stil var det å ligge hjemme og sove som fristet aller mest. Jeg hadde hatt to dagers helgen før, noe jeg aldri har med mindre jeg er i rudskogen, men etter litt innsats fra Ida så endte vi opp med å bestille turen på onsdagen likevel.

Jeg reiste ned til Aalborg fredagsmorgen sammen med bestevenninna mi, typen hennes og en god venn. Vi hadde booket oss inn på hotellet Radisson Blu Limfjord som lå rett ved gaden der alle utestedene var og ellers ganske sentralt, ellers hadde ikke jeg funnet veien hjem på kveldene for å si det sånn, haha!

Vi var fremme i 12 tiden men kunne ikke sjekke inn på hotellet før ett par timer etter, dermed tok vi turen rundt og kikket litt, spiste og kjøpte drikke til kvelden. Den ananas shakeren falt ikke helt i smak, men jeg måtte bare prøve den. Alltid når vennene mine ser noe med ananas rundt så får jeg snap av at de tenker på meg. Jeg og Ida pratet litt om å få tatt en tatovering, og da var meningen at jeg skulle ta en ananas, noe som aldri ble noe av, men jeg vil aldri si aldri 😛

Jeg hadde også en del venner av meg som var i Aalborg denne helga, så jeg pratet med ei venninne som skulle stikke innom oss på hotellet. Jeg hadde nettopp sminket meg men gikk fremdeles i pysjen etter at jeg dusja, så da heisdøra åpnet seg og 10 stk braste inn, da var vell festen i gang da? Utrolig nok fikk vi ikke en eneste klage hele helgen B-)

Når vi egentlig forlot hotellrommet aner jeg ikke. Han ene av oss prøvde å holde roen i saueflokken mens vi gikk forbi resepsjonen og ut hotellet, men selvfølgelig måtte jeg nynne i gang en kirkesermoni som selvfølgelig havnet på storyen. Jeg hadde ikke sovet noe natten før, men jeg tror vi alle var ganske slitne for da vi bestemte oss for å gå tilbake til hotellet var ikke klokke men enn 11. Det ble i alle fall en tidlig kveld, selv om natta ble søvnløs.

Lørdagen startet ganske rolig, jeg og Ida ble liggende i senga helt til vaskedama kom i 2 tiden og ville ha oss ut mens de vasket rommet. Vi tok turen til Olivia der vi ble sittende en stund før vi stakk innom noen butikker på veien hjem. Det eneste vi kjøpte var noen stygge solbriller og en hårbøyle bare for tull. Jeg klarer egentlig ikke å drikke dersom jeg har vært ute dagen før, men drikken gikk ned den, men det ga null virkning. Vi fikk i alle fall komt oss ut til slutt og jeg hadde det døøøds gøy! Kanskje jeg bare skal begynne med å gå edru på byen fremover? Neida, men det blir i alle fall lenge til neste gang! På den uka var jeg ute 4 ganger, som er mer enn jeg har vært i hele år. Det kjennes på kroppen for å si det mildt!

Det ble i alle fall en gøy og minnerik tur, takk til alle som gjorde påska så bra <3 En Spesiell takk til denne jenta som takler meg når livet er hærlig, men også når det er jævlig <3  Nå er jeg bare veldig glad for at påska er over og hverdagen er tilbake 😛

Måtte dere ha en super fin dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg