Planene for Juli.

Selv om vi allerede er kommet til den syvende dag i denne mnd, så har disse dagene for det meste blitt tilbringt hjemme med sykdom, så nå kan det bare gå en vei og det er oppover! Jeg har mye som skjer denne måneden som jeg gleder meg så til, blannt annet;

Bli frisk(!!!) Forhåpentligvis blir jeg det innen juli iallefall, helst nå. Jeg er så lei av å gå å være konstant kvalm, svimmel, holde på å besvime og magesmerter, samtidig som kroppen er skikkelig svak fortiden. Jeg er heletiden trøtt og sliten, uten å ha gjort noe særlig. Jeg pådro meg også en hjernerystelse etter å ha gått i bakken sist helg, hva som skjedde der aner jeg ikke.  Jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg er sånn, og foreløig har ikke legene funnet ut noe heller. Jeg savner så å trene skikkelig og generelt bare holde meg i masse aktivitet. Og før noen begynner å spekulere i det, jeg er ikke gravid bare så det er sagt selv om det nesten skulle føles slik.

Rudskogen, jeg reiser allerede på tirsdag og blir til søndag. Jeg har vært litt frem og tilbake om jeg skal være med eller ikke pga formen, men jeg tenker jeg blir heller med, så får jeg bare ta hensyn til kroppen og prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har jo gledet meg til dette i et helt år nå, største høydepunktet jeg har om sommeren.

Skru kjøkken og velge ut bad, det nærmer seg innflyttning med stormskritt nå og jeg er så klar for å flytte for meg selv igjen! Det blir helt fantastisk å flytte inn i noe helt nytt. Jeg angrer litt på at jeg var så høy i hatten å tok på meg kjøkkenskruing selv, heldigvis får jeg god hjelp. Jeg har virkelig noen fantastiske mennesker i livet mitt som stiller opp, alltid! Kjøkkenet er svart, med marmor benkplater og gull håndtak og knotter. HERREGUD DET BLIR SÅ SABLA FINT!

Reise på en liten tur / ferie med barna, akkurat når og hvor er fremdeles under planlegging så det blir spennende og ikke minst koselig! Jeg vil aller helst at vi alle reiser bort sammen.

Ny shoot, med flinkeste Joachim / steinbru photography. Jeg var på en tidligere i mars(?) tror jeg det var, planen er å få til en ny en igjen i slutten av juli.

Ellers består tiden min av mye jobb (akkurat nå er jeg sykemeldt) og få klart huset til innflyttning, med andre ord så skjer det en del i tiden fremover, og jeg har virkelig ikke tid til å være syk nå. Ææh, kryss fingrene sammen med meg, hehe. Finnes ikke noe værre enn når kroppen ikke fungerer, samtidig er jeg glad for det bare er “småting” som plager meg, og ikke noe alvorlig. Der er jeg virkelig heldig, og det er noe jeg setter pris på hver eneste dag. Jeg kjenner og vet om så mange som går igjennom helt hjerteskjærende ting, og det er så forferdelig å tenke på, så jeg for min del skal absolutt ikke klage <3

Håper dere alle får en suuuper fin sommer!! <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg