Spraytan @Linettshudpleie <3

Hei! Plutselig var det en liten stund siden sist jeg stakk innom å etterlot meg noen ord her, men lite har skjedd siden den tid. Dagene mine går for det meste i jobb, jobb, mer jobb, litt trening og familietid. Jeg er nettopp kommet hjem fra nattevakt 3/3 og har fri helt til lørdag, det hørtes så lenge ut selv om det kun er to dager, hehe.

Igår var jeg hos Nancy på Linettshudpleie og tok spraytan, som er den største grunnen til at jeg klarer å la være å ta sol. Det er værken skadelig samtidig som man spare tid og penger, trippel vinn! Denne gangen har de gått tilbake til et merke de brukte tidligere, så siden jeg nylig tok spraytan med det forrige merke var jeg spent på om jeg merket forskjell, og hvilke jeg eventuelt ville like best.

Bildet ovenfor er tatt like etter og jeg merket allerede da en forskjell. Jeg følter denne gir en mer “dybde” i brunfargen, som gjør at den ser naturlig ut med en fin glød i seg, som om man nettopp er kommet hjem fra en uke i varmen. Nå setter jo fargen seg mer utover dagen, før det overflødige dusjes av i morgen så det blir en jevn og fin farge.

Mine beste tips før en spraytan er å skrubbehuden godt. Jeg passer alltid på å gi huden masse fuktighet i dagene før, men smører meg aldri med noe etter dusjen jeg tar rett før spraytanen, det er det som har funket best for meg. Videre går jeg lengst mulig før jeg dusjer for å la fargen sette seg godt, jeg føler jo lengre jeg går, jo bedre blir fargen og jo lengre sitter den. Somregel varer den opptil en uke. Prisen på spraytan er 450 kr, men dersom dere er to eller flere har de venninnetilbud på 290 kr – Virkelig verdt det! Du kan enkelt gå inn å booke deg time hos Linettshudpleie HER. Voksing og spraytan er mine to favoritter, spesielt voksingen!

Vell, nå er det påtide å få seg litt søvn, håper torsdagen deres blir bra <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg