Tatovering – gravstein.

På torsdag hadde jeg time hos Svenni i Lyngdal for en ny tatovering og jeg har seriøst gruet meg så at jeg har hatt ett par mareritt. Jeg syntes aldri det var noe særlig vondt før, men nå kjennes det for å si det mildt Er det slik at det blir vondere med alderen, eller har jeg bare blitt ei skikkelig pingle?

Selv om jeg begynte på venstre arm i 2013 som en dag skal bli en full sleeve den dagen jeg bare får tatt ferdig baksiden, og også har begynt litt på et “minne ben”, på venstre og ellers har hatt ett par nye innimellom så ble det ryggen jeg begynte på denne gangen. Her er det ikke snakk om å bli ferdig med en plass først si. Jeg har i bunn og grunn planlagt hele kroppen og synes det er så vanskelig å velge ut hva som skal først. Jeg hadde planlagt noe helt random for ryggen, men en kveld jeg og besta var nede for å tenne lys på graven til lillebroren min så slo det meg plutselig at jeg ville tatovere gravsteinen hans.

Det var jeg som valgte den ut og jeg synes den er så fin! Ikke en vanlig gravstein, og med engelen og hjertet så blir det bra.  Jeg skal ikke ha med innholdet i hjertet som er på gravsteinen så hjertet er foreløpig tomt til jeg finner ut hva jeg skal fylle det med, jeg klarer ikke helt å bestemme meg der men har en liten plan videre på hvordan ryggen skal bli etterhvert.

Stor takk til Svenni for nok en meningsfull tatovering <3 Nå har jeg iallefall bestemt meg for at den neste tatoveringen blir å gjøre ferdig venstre arm før jeg gjør noe som helst annet, og det skal bli diiigg!

Nå skal iallefall denne frøkna rett til drømmeland, håper dere har fått en fin start på uka 🙂

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg