Treat yourself

Hei dere! Dette surrehodet her fant igjen dette innlegget som har blitt liggende i arkivet i ett par uker nå, kanskje på tide å få publisert det nå? Midt i all flyttekaoset i november så klarte jeg å rotet bort Daniel Wellington klokka og armbåndet som jeg hadde fått i gave, og alle andre armbånd, smykker og ørepynt jeg hadde. Jeg mistenker egentlig at jeg har klart å kastet dette ved et uhell for nå har jeg seriøst lett over alt, i alle flyttebokser og ellers. Av og til blir jeg bare så oppgitt over hvor stort surrehodet jeg klarer å være.

Jeg har i den siste tiden sett på en ny klokke fra Michael kors men tenkte jeg skulle vente med å bestille denne til jeg virkelig fortjente den. Dermed satte jeg meg noen mål, der jeg tok klokken som belønning når disse var nådd. Så nå dere, endelig er klokka på plass, etter mye styr med at den ikke virket da jeg fikk den. Jeg husket jeg hatet gull før, jeg kunne virkelig ikke fordra det mens nå synes jeg det er så fint! Jeg bestilte også hjem ett smykke derfra med pengene jeg fikk av mamma til bursdagen, dermed ble det en “utvalgt” gave av meg selv, fra mamma.

Lillesøsteren min nevnte også i høst at hun hadde så lyst på et Gucci belte, noe jeg ikke kunne forstå. Hvorfor bruke så mye penger på et belte? Dessuten minnet det meg litt om den sesongen da alle jentene som sjekket inn på Paradise kom inn med Gucci belter hele gjengen. Haha, nå er jeg der selv. Men de er jo sykt fine da!

Det er egentlig en litt morsom historie bak leveringen på dette beltet, for jeg bestilte det og ventet, og ventet. På sporingen kunne jeg se at det hadde kommet til Kvinesdal og blitt utlevert en torsdag for ett par uker siden, jeg fikk også mail fra Gucci med at beltet var levert og de håpte jeg ble fornøyd, mens jeg fremdeles ikke hadde mottatt det. Jeg kunne heller ikke se på sporingen hvem som frakten det, om det feks var posten, post nord, dhl eller hvem. Vi bor jo ikke lengre der vi har adressen, mens huset er leid ut så jeg fryktet egentlig det bare var blitt plassert på trappa siden det i bunn og grunn var “hjem levering”, og bare blitt forsvunnet der. Tirsdagen etter, da var det på plass – Endelig, haha!

Jeg har også gått helt crazy på Wish i det siste, så nå daler det ned pakke etter pakke i postkassen siden alt blir sendt en og en.  T-skjorten ovenfor er derfra. Ganske spennende å hente posten fortiden kan man vell si. Jeg vurderte litt om jeg skulle laget ett eget innlegg med alt jeg har bestilt derfra, om dere vil? Jeg har faktisk hadde flaks med det meste jeg har klikket hjem.

Vell, nå står leksene for tur. Kidsa slutter kl 12 idag, herlig med litt lengre dager sammen når man selv har fri. Håper dere får en fin onsdag videre 😀

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg