Voksing > Brasiliansk, lår og legger.

Hei dere! Dagens tidligere frustrasjon har roet seg litt ned, foreløpig i det minste, så jeg tenkte å stikke innom en tur og fortelle dere litt om voksing igjen. Selv vokser jeg meg fast ca hver tredje uke, som alltid havner på en torsdag før helgen. Det er nå nylig at jeg gikk ifra å kun vokse brasiliansk til å vokse legger og lår i tillegg. Grunnet til dette er egentlig at jeg er så sykt lei av å barbere beinene selv. For det første vokser hårene så fort ut igjen ved barbering, noe jeg hater siden jeg vil ha silkemyke ben 24-7, og for det andre så tar det så sykt med tid. Dere vet om dere spontant skal ut en kveld, eller ett eller annet å bare skal ta en kjapp dusj? Den blir plutselig ikke så kjapp om man må barbere i tillegg. Det er spesielt digg på sommeren når været for det meste er fint og varmt hele tiden, og man slipper å tenke på den barberingen, og heller tar seg en tur til en hudpleie salong istedenfor når behovet melder seg.

Vi i Kvinesdal er så heldige å ha Linettshudpleie som tilbyr en hel del av behandlinger, sjekk gjerne ut facebook siden deres HER, der har de oversikt over alt, bilder av behandlinger som er gjort, tilbud som er osv.

Første gang brazilians koster; 590 kr, mens innen fire uker etter så er prisen; 490 kr. Dersom du vokser brasiliansk, lår og legger koster det 990 kroner per gang. Behandlingen blir utført i behagelige rom, og tar ca 40 / 45 minutter. Husk alltid god hygiene, og gå gjerne i behagelige klær.

Når det kommer til smerte så kan det gjøre vondt, men det er så kortvarig at man rekker nesten ikke å kjenne etter på det. Selv er det sjeldent jeg har kjent at det har vært vondt, men det har selvfølgelig skjedd en gang inni mellom. Dersom du selv er lei av at hårene gro fort ut igjen, eller du bare vil spare tiden på barbering så anbefales voksing på det høyeste. Virkelig verd pengene.

Neste voksetime er om en uke, dersom det er noe dere lurer på angående det så er det bare å spørre 🙂 Nå er kidsa i seng og jeg skal få unnagjort litt trening før det bærer videre på natt 1/4. Ha en fin kveld videre, dere <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg